Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Kod özelinde anlatmak istediğinizi anlayamadım. İyzico uygulamasından çıkan kampanyalara katılarak alışveriş yapılabilir diye genel bir yorumda bulunabilirim. Uygulama ekranında size hangi kampanya çıkıyorsa onlara katılabilirsiniz.

1 Beğeni

Ben iyzico üzerinde kampanyayı göremiyorum ama, sorun bende mi acaba?

Konuyu aradım ama net bir cevap bulamadım. İyzico ile amazondan alışveriş yaptığımda cashbackler latif oluyor mu? Net mi?

Salı günü kampanyası sınırlı sayıda oluyor, saat geç olduğu için bitmiş olabilir.

@Herhangibiri cashback kazanmak için anlaşmalı markalarda iyzico ile öde seçeneğini seçmeniz gerekiyor. Sonrasında kazandığınız cashbackleri sanal kart oluşturup istediğiniz yerde kullanabilirsiniz.

2 Beğeni

Salı %50 kampanyasından bahsediyorsanız 1.500 katılım dolunca kampanya bitiyor. Aktif olmadığı için biten kampanyalarda gözükür. Eğer kampanya aralık ayında yeniden devam ederse salı öğle 12 gibi başlıyor.
@BiblofilYouTube

İyzico ile ödemede amazon ile herhangi bir kampanya anlaşması yok. Bu yüzden cashback ödemesi alamazsınız. Kampanyaya dahil olan firmalar kampanya içeriğinde gözüküyor.
@Herhangibiri

2 Beğeni

Peki kampanyaya katıldım diyip gün içinde alışveriş yapsak oluyor mu yoksa katılsak bile bitebiliyor mu?

1 Beğeni

Tam bir müşteri hizmetleri sınav sorusu :smiling_face:

1 Beğeni

Hocam onu ben denedim olmadı. Öğlen kampanyaya katıldım fakat müsait olmadığım için sipariş veremedim. Akşam üzeri BKM’den bir sipariş verdim fakat cashback iadesi vermedi. Siparişi yarın iptal edeceğim o yüzden.

2 Beğeni

Yanıtlar için herkese teşekkürler. Benim adıma her şey son derece açık net ve berrak oldu sayenizde :smiley: :ok_hand:

4 Beğeni

Son yılların en sessiz kampanya dönemindeyiz sanırım. Eskiden kasım ayında bu başlık kitap önerisinden geçilmezdi :confused:

2 Beğeni

Perkande de en büyük şirketlerden birinde çalışıyorum.
Bu sene kasım indirimlerinde satışlar da çok düşük kampanyalarda.
Son birkaç yıldır enflasyon karşısında halk ezilirken şirketler iyi para kazanıyordu. Ancak artık mantığın getirdiği yerdeyiz.
İnsanlarda para ve alım gücü kalmadı. O sebeple satışlar da çok düştü. Şirketlerde tasarruf etmenin peşinde.

8 Beğeni

Evet satılıyormuş BKM ile aynı fiyata geldi, çok teşekkürler :smiling_face:

1 Beğeni

https://www.hepsiburada.com/kampanyalar/efsane-kasim-a-ozel-kitaplarda-1-alana-1-bedava?sayfa=5&kategori=999999999

3 Beğeni

Arkadaşlar BKM Kitap’tan sipariş ettiğim kitaplardan biri hasarlı geldi. Siteye bakındım iade/değişim formu, bölümü gibi bir şey bulamadım. İletişim Destek kısmından ve e-posta’dan durumu anlatıp yardımcı olmalarını rica ettim ama herhangi bir cevap alamadım şimdilik.

BKM Kitap’la iade/değişim süreci yaşayan var mı son zamanlarda?

1 Beğeni

Whatsapp numarası var oradan yanıt bulabilirsiniz.

1 Beğeni

Dün verdiğim siparişi sabah iptal edecektim ama anında kargoya vermişler. Arayıp konuştuğumda kargoyu teslim almayın iptal olur dediler. İptal/İade/Değişim butonu koymamaları özel bir strateji mi bilmiyorum ama çok uğraştırıcı bir sistemleri var.
Geçen sefer bana da hasarlı kitaplar gönderdiler üzerine düşmedim. Güncel çıkmamış depolarında bekleyen kitapların hepsinin hasarlı olduğunu düşünmeye başladım. İyzico cashback olmasaydı zaten kullandığım bir site değildi. Bundan sonra da kullanacağımı sanmıyorum.

1 Beğeni

Evet oradan irtibata geçtim: İade etmek istediğim kitabın fotoğrafını ve sipariş numarasını istediler, sonra da verdikleri kodla (Kargo ücreti ödemiyormuşum bu kodla) iade etmek istediğim kitabı PTT’den kendilerine göndermemi istediler.
Bu arada BKMKitap’ta değişim yapılmıyormuş, sadece para iadesi yapıyorlar.
BKM Kitap ile benzer sorunlar/durumlar yaşayanlar varsa veya olursa diye söylemek istedim arkadaşlar.

1 Beğeni

ucuzkitapal

7 Beğeni

Forumda başlığı var zaten BKM kitap benim gözümde dolandırıcılık yapan bir site mağazalarında hasar görmüş kitapları okuyuculara satıyor. O başlığın altında yazmıştım BKM kitap rezil bir işletme Wattpadci kızlara sponsor olup itibarlarını düzeltmeye çalışıyorlar ama düzelmez.

2 Beğeni