Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Şöyle bir ek yapayım ben de, gerçi Sana Özel demiş ucuzkitapal ama belki başka hesaplarda da aktifleşir ve birilerinin işine yarar :slightly_smiling_face: .

7 Beğeni

Ben bunu denemeye çalıştım. Hepsipay hesabıma girip para yükle seçeneğine tıkladım, iyzico’daki sanal kartımın bilgilerini girip denedim ama “Kendinize ait hesaptan deneyin” tarzı bir uyarı verdi Hepsipay. (Hepsipay ile iyzico hesabım bana ait)

İyzico’daki bakiyemi banka hesabıma aktarmayı denedim ama cashback olduğu için bu bakiye aktartılmıyormuş.

İyzico’da “iyzico Kart” mı oluşturmuştunuz siz? Onu da oluşturmak için hesabımı doğrulatmam ve TC kimlik bilgisi gibi bilgiler vermem gerekiyor sanırım.

1 Beğeni

sanal kart oluşturmak için kimlik bilgisi istemedi benden. siz normal karta bakmış olabilirsiniz

Sanal kart oluşturdum onda bir şey istemedi evet ve onun bilgileriyle denedim ama olmadı. Normal iyzico kart oluşturarak mı o cashback çekiliyor onu merak ettim.

hediye parayı çekmenin yolu yok diye biliyorum ama sanal kart ile iyzico ile anlaşmalı olmayan sitelerden de alışveriş yapabilirsiniz bakiyeyi kullanarak.

Yukarıdaki bir arkadaş çektiğini ve cüzdan uygulamalarından yapılabildiğini söylediğinden ona sormak istemiştim.

Şimdi Hepsipay müşteri hizmetleri ile konuştum ve sanal kartlardan para aktarımı/çekimi yapmadıklarını söylediler.

Paycell’e aktarım olunca diğer cüzdan uygulamalarında olur diye düşünerek söyledim. Hepsipay’i denememiştim. Paycell varsa oradan havale / eft yoluyla banka hesabına aktarabilirsiniz. Biri doğrulanmamış diğeri doğrulanmış iki hesaptan Paycell’e aktardım. İyzico ve Paycell tarafından aktarma konusunda dün itibariyle bir sorun yaşamadım. İyzico fiziksel kartım yok. İşlemler biraz dolanmacalı oluyor.

1 Beğeni

Amazonda işbankası çocuk kitapları gözüme çok ucuz geldi. Daha önce bu fiyatlardan mı satılıyordu emin değilim. 30-50 TL arası çocuk kitapları var.

1 Beğeni

Arkadaşlar saçma bir soru olabilir ama aklıma takıldı: iyzico aracılığıyla yaptığım alışverişten 650₺ cashback almıştım ama şimdi o alışverişteki 1 kitabın para iadesi yapılacak bana kitap hasarlı geldiği için. Para iadesi banka hesabıma yapılınca iyzico hesabımdaki cashback’ten kesinti olur mu? Nays’ta buna benzer bir şeyler olmuştu ondan sormak istedin. Buna benzer bir şey yaşayan var mı?

Gelecek iadeyle sipariş tutarınız, katıldığınız kampanyanın şartlarında yazan minimum ödeme tutarının altına düşüyorsa cashback geri alınabilir.

1 Beğeni

Screenshot 2024-11-28 111008
Tek cilt sert kapak amerikan basımları. 2.sine %50 indirim kampanyasına da dahiller ama acele eden kazanır 2. kitaptan sadece 1 adet kalmış

3 Beğeni

770 liralık alışverişten 200 küsür lira iade olacak. İyzico’daki 3 kampanyanın minumum tutarının 1-2’si bozulacak sanırım. Öyle olursa bayağı zararda olacağım haliyle ama iade iyzico hesabıma değil başka bir bankadaki hesabıma yatacak, onun için iyzico müdahale edebilir mi emin değilim ondan sormak istedim.

Ayrıca iyzico’daki bakiyemi Paycell ile çeksem, aktardığım cashback bakiyem başka bir bankada durmasına rağmen hala tehlikede olur mu diye de düşünmüyor değilim. :smiley:

Başka bir hesaba yatacaksa iyzico alışverişiniz etkilenmez. İyzicodan tüm parayı çekme konusunda ise tabi içeride para olmazsa parayı alamazlar ancak cüzdan hesabınız rksiye düşer muhtemelen.

İyzico aracılığıyla bir banka hesabımla yapmıştım alışverişi ve para muhtemelen o hesabıma yatacak. Şimdi iade o banka hesabıma yatacağı için iyzico’daki cashback bakiyem etkilenmez mi diyorsunuz? Ya da tahmininiz bu yönde mi? :slight_smile:

Ben derim ki bu konuda bilgili bir arkadaş herkese faydalı olmalı açısından bir “lyzico rehberi” hazırlayarak bir başlık açsın. Hem de bütün bilgiler tek bir mesaj ve başlıkta toplanmış olur.

13 Beğeni

Buna benzer bir olay yaşadım. Yeni çıkan Günlükler- Camus kitabı satışa açılmadığı için siparişten çıkarıldı. Bin küsür tutan alışverişte 390 tl eksik oldu. 625.9 TL’lik siparişten 850 tl cashback almıştım. İyzico’dan tutarı çektim sonrasında ancak uygulamada bana bir olumsuz durum çıkmadı. Hatta salı günü kampanyasından cashback de aldım. Bir kesinti bir durum olmadı. Yine kredi kartıma iade olan tutarda da bir azalma yok. Deneyimlerime göre bu konuda olumsuz bir durumla karşılaşacağınızı pek sanmıyorum.
@Veli_Celik

İyzico ile ödeme yöntemi ile ilgili bilgilerim tamamen Donanımhaber forum konusundan okuyarak edindiğim bilgilerlerden oluşuyor. Bazı sorunları kendi deneyimlerim ölçüsünde cevaplıyorum. Anlaşılabilecek kadar açık sorulara yardımcı olmaya çalışıyorum. Genelde çoğu sorular İyzico’nun ya da kampanyadaki sitelerin işleyişi ile ilgili sorulardan oluşuyor. Her konuda bilgi sahibi olduğum söylenemez. Bir parçada bu soruların muhatabı olmadığımı düşünüyorum. Yüksek enflasyonun olduğu ortamda kitap maliyetinin düşürmek adına faydalandığım kampanyayı paylaşarak konunun içeriğine uygun olarak herkesin faydalanmasını istedim. Tabi bu durumdan ötürü kitap kampanyaları - indirimleri konusundaki diğer mesajların devam etmesi konu harici bir kalabalık oluşturduğu konusunda kesinlikle sizin gibi düşünüyorum. Konusu geçtiği için sizi etiketliyorum mesajınıza karşı kendi düşüncelerimi paylaşmak istedim. Bir cevap olarak görmeyiniz.
@erdo

İyzico ödeme ile ilgili sorulara cevap verme üslubumdan dolayı sanırım sitede yetkili olarak görülüp başka bir konuda denetmenler ile birlikte etiketlendiğimi bile gördüm. Yaşadığım durumlardan ötürü iyzico ile ödeme ilgili konu açıp yetkin bir şekilde konunun sorumluluğunu alabileceğimi pek sanmıyorum. Anlayışla bakan herkese şimdiden teşekkür ederim.

7 Beğeni

Normal fiyatı 40$. İkinci kitaba %50 kampanyasına da dahil.

2 Beğeni

Hocam biraz önce iyzico bakiyemi Paycell’e attım ama oradan kendi hesabıma atamıyorum. Paycell’de toplam kart bakiyem 650₺ görünüyor ama karta aktarılabilir bakiyem 0₺ olarak duruyor. Banka kartımı da Paycell hesabıma ekledim, Kartlarım Arası Transfer ile banka hesabıma atmaya çalıştım olmadı. Siz nasıl yapmıştınız diye sormak istedim. Paycell hesabımı doğrulamadım (TC, kimlik, fotoğraf gibi bilgiler isteniyor ve vermedim henüz.)

@emintaner hocam siz de Paycell’den kendi hesabınıza aktarma konusunda ne gibi bir yol denediniz, paylaşabilirseniz sevinirim.

1 Beğeni

Merhaba, hesabım onaylı öncelikle bunu belirteyim.

Paycell hesabıma girip İyzco kartımı direkt alışveriş yapıyor gibi Paycell’e kayıt ettim.

Ardından kayıtlı kartlar bölümünden içerde yer alan tutarı kendi Paycell hesabıma aktardım.

Buradan da kayıtlı IBAN üzerinden veya kayıtlı banka kartları bölümünden hesaba attım.

Çekilebilir, kullanılabilir tutar şeklinden.

3 Beğeni

Ben Amazon indirimlerinden umudu kestim.

5 Beğeni