Kapıda ödeme ile alabilirsiniz. Ben de zamanında almıştım. Her hangi bir sorun olmadan kapıda ödeme ile geldiler. Tek sıkıntı ücretsiz kargo olması gerekirken kargo ücreti çıkmıştı. 2 kez almışım ikisi de ulaşmıştı. Ama paketleme falan pek hoş değildi diye hatırlıyorum.
Çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim
https://www.istanbulkitapcisi.com/kitap/ilahi-komedya-3-kitap-takim-ve-kutulu-kitabi-dante-alighieri
%40 indirimliymiş.
Arkadaşlar bu tür konuşmalar için konularımız mevcut. Lütfen sohbete buradan devam etmeyiniz.
@Laterath yorumlar raporlandığı zaman raporlayan kişinin puanlamasına göre bazı zamanlar oto gizlenebiliyor. Yani her görünmeyen yorumda yönetime taş atmayınız.
Fiyat tutulması %50 ye varan indirimler, harika bir şey bu, koşun koşun…
Can %35, hmmm ne yazık ki %50’ye varamamış.
İletişim %35, tuh be maalesef sen de varamadın (senden hiç umut yoktu zaten )
İthaki %40, ah be sen İlk Nokta’da %50’ye varmıştın ama
İş Kültür %40, olsun yine de seni seviyoruz sen kaliteli ve ucuz kalmayı başardın yine.
Altıkırkbeş %45, çok yaklaştık 50’ye ha gayret (sen varsan n’olur Altıkırkbeş)… veeeeee
Çınaraltı %50 yehuuu işte bulduk binlerce yayınevi arasından yüzde 50’yi bulduk, ayın yayınevini Çınaraltı ilan ediyorum.
(Neden bu dalga geçme? Çünkü aptal yerine konmaktan nefret ederim.)
Akıl tutulması*
Aslında sabah İdefix’te aynen söylendiği şekilde indirim vardı. Hatta ben de sepetime baktım 50 tl civarında bir indirim görünüyordu (örneğin Grange’ın Ölü Ruhlar Ormanı 37 tl iken 32 TL’ye, ciltli Monte Cristo 80 TL’den 70 TL’ye inmişti.) Tabi ben de akşam iyice inceler öyle sipariş veririm diye düşündüm ama akşam sayfayı açınca indirimin bittiğini gördüm . En azından indirimin biteceği saat yazılmalıydı.
İlknokta kampanyası ne zaman bitiyor acaba?
48 saat yerine bitiş tarih ve saatini yazsalar daha iyiymiş.
48 saat, yarın sabah 9’da bitiyor sanırım.
20 karakterlik teşekkürler
11 adet gönderi şu konuya taşındı: Aldığı Kitapların Temini ve Gönderimi Sırasında Bunalanlar Platformu
Forumdaşlar; Hepsiburada’nın kampanyasını değerlendirirken 150Tl üzeri alışverişe 25 Tl indirim sağlayan Ininal kart kampanyasını da es geçmeyin. Hepsiburada kampanyası sepette indirim verirken, ininal kampanyası ise ödeme yönteminde kart bilgilerini girdikten sonra düşüyor. Ayrıca ininal mobil uygulamadan sanal kart oluşturabiliyorsunuz. Toplam 75 Tl daha uyguna almış olacaksınız. Bir de Ininal kart ile ilk alışverişiniz ise 100 Tl üzerine 20 tl iade kampanyası var uygulamada detayları mevcut alışveriş yapmadan önce incelemeyi ve kampanyaya katılmayı unutmayın.
☆Bkm, D&R gibi sitelerden 31 Mayıs’a
kadar geçerli olan 100 Tl alışverişe 15 Tl indirim kampanyası da mevcut
Not: Hepsiburada kampanyasında farklı telefon numarası ile yeni hesap oluşturduğunuzda sepette indirim olmaz ise daha önce hiç hepsiburada uygulamasından alışveriş yapılmamış cihaz ile deneyin.
İş Bankası Ciltli Goriot Baba
Sorunu çözdük bence.
Yaptık oldu.
20 Karakter
kampanyayı kaçırdığıma üzüldüm, bugün baktığımda bitmiş olduğunu gördüm. 3 al 2 öde ya da bu kampanyanın tekrar ne zaman düzenlenir? Var mı bir sıklığı-programı falan