Amerika’da Target isimli süpermarket kitaplarda 1 alana 2.si %50 kampanyası yapınca Amazon da yaptı aynı kampanyayı. Bu seferkinin sebebi buymuş yani anladığım kadarıyla. Tesadüf olacağını sanmıyorum. Bundan önceki Ocak ayının 2. yarısında olmuştu. Ondan önceki de Black Friday dönemi olmuştu sanıyorum.
Amazon’un belirli kitaplarda sürekli indirim yaptığını biliyoruz. Karamazov Kardeşler ciltli gibi… Şimdi ben bu kitabı yeni favorilere eklemiştim. Sizce indirim iyi mi yoksa daha düşer mi?
Düşebilir ama riskli olur. Galiba biri satın alırsa fiyat geri yükseliyordu Amazon’da. O yüzden bana sorarsanız alın derim
sonraki de muhtemelen, belki yaz tatili döneminde olur yaz tatili kampanyası olabilir takip etmek gerekiyor. Amazon.com.tr deki fiyatlarla kıyasladım, 75$ olan omnibuslar TR’de 110$ civarında, düşününce neredeyse yarı fiyatına geliyormuş, üzüldüm cidden kaçırdığıma
Pek omnibus yoktu kampanyada açıkçası. Toplam 15 tane yoktu öyle diyeyim.
Ötüken indirimini kaçırdık sanırım. Kredi kartım dolu olduğu için listeyi almak için bu geceyi beklemiştim ama bir an unutmuşum, yarım saatle kaçtı. Listemin şuanki fiyatında ciddi bir fark oluştu.
Acaba yıl içinde bu tarz bir indirim daha yapıyor mu?
Ekim ayında yaptıklarını hatırlıyorum .
Amazon, Idefix, d&r, kidega, bkm veya herhangi bir yerden 100 tl üzerine kupon var mı? Amazon olursa çok iyi olur. Yukarıda idefix için indirim kodu ile hediye kartı alıp sonra aynı kodu hediye kartı ile kullanıp ikiye katlamadan bahsedilmiş ama ben bir kod ile denedim kabul etmedi satım işlemini acaba nasıl yapılıyor?
Amazon için baktım ama yok. BKM de bayram için kupon var 100tl de 10tl indirim.
Enparalı iseniz Kidega’da 100 üstüne toplamda 35 Lira indirim yapabilirsiniz.
İdefix için de SEPET10TL Kodunu kullanarak kendinize hediye çeki alıp daha sonra hediye çekiyle ödeme yaparken aynı kodu ya da başka kodu kullanabilirsiniz.
Hocam kidega için 25 TL biliyorum +10 nasıl oluyor birde oradan kahve puzzle alsam geçerli mi bu indirimler yine?
Her alışverişte geçerli diye biliyorum ben. KdG2107
Ama 25 TL indirim kitaplarda geçerli sadece.
Dün akşam sepet10tl denedim ama yapadim birazdan yine denerim teşekkür ederim
İdefix 100TL üzeri bildiğiniz kod var mı?
Bi ara birsürü indirimli kitap atıyordunuz yok mu artık yaa…
Kitapyurdu indirim/ bedava kargo kodu var mıdır acaba? Kralların Son Çaresi’ni alacağım ama 50 liradan fazla vermek istemiyorum.