Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

“Bende öğrenebilir miyim” diye yakındır Bezos’un olaya dahil olması :slightly_smiling_face:

3 Beğeni

Ben de öğrenebilir miyim?

1 Beğeni

Ben de öğrenebilir miyim? @SJack

1 Beğeni

Rica etsem bana da yazabilir misiniz?

1 Beğeni

Şimdi lafım kimseye değil ancak Karaborsa, korsan gibi konuları eleştirdiğimiz bir yerde, türlü çakallıklarla Prime üyeliği açmak, bunu burada paylaşmak bana hiç etik gelmiyor.

Prime üyeliği zaten 39 lira. Amazon en ucuz kitapları satıyor. İş bankasının kendi sitesinden bile neredeyse yarı yarıya ucuz. 39 lira da başka yerde bir kargo ücreti bile değil.

Tamam kupon mupon bunlar güzel şeyler de bu tarz “çakallıklar” 3-5 lira kar için olmuyor arkadaşlar.

3 Beğeni

Yapılan şeye sistem izin veriyorsa karaborsa ve korsan ile bir tutulmamalı bu durum. :slight_smile: Şu ekonomide kitapseverler olarak durumu değerlendirmek göze de batmamalı. Ha sistemi iliğine kadar sömürmek ise konu size katılıyorum. Burada da toplasan 50 kişi faydalanmıştır durumdan. :slight_smile: Tr geneli kampanyadan faydalanan sayısının yanında toz tanesidir bu rakam.

5 Beğeni

Cevap gerektiren yazı silinmiş, bunu da şimdilik rafa kaldırıyorum.

1 Beğeni

Bende öğrenebilir miyim?

1 Beğeni

Merhabalar bahsedilen amazon indiriminden nasil faydalanilacagini bana da atabilir misiniz rica etsem?

1 Beğeni

Merhabalar. Hala devam ediyorsa ben de öğrenebilir miyim?

1 Beğeni

Forumu ne kadar çok takip eden üye varmış aslında. Hiç konularda mesajlarını görmediğimiz ama sessizce yazılanları takip eden, foruma uğrayan. İyi haber. :slight_smile:

13 Beğeni

Bende öğrenebilir miyim acaba?

@kolombre @SJack :joy::vulcan_salute:

19 Beğeni

Sahane ya:) Oscar gecesinde sahnede aciklamak icin kirmizi haliya dogru yol aliyoruz;)

4 Beğeni

Kidega indirim kodu var mı?

14 Beğeni

Evet var.

RobotSjack

Tüm alışverişlerde yüzde 300 indirim yapıyor bu kod. :slight_smile:

4 Beğeni

İşte aradığım mizah :laughing:

6 Beğeni

Yine hatırlayalım.

17 Beğeni

Zahmet olmayacaksa bu yöntemi ben de öğrenmek isterim :slight_smile: (Az önceki mesajı yanlış kişiye reply yazdığım için sildim rahatsızlık olmasın diye)

1 Beğeni

Arkadaşlar d&r indirim kodu var mı?