Tamadres için şu an geçerli bir kod var mı ?
Yeni üyelere sepette yüzde 5 indirim veriyor. Başka indirim kodu bildiğim kadarıyla yok galiba.
Aslında kuponlar var ancak sanırım kampanyadan dolayı aktifleşmiyor. Kampanyanın bitimine yakın aktif hale gelebilir.
TamAdresmelissa
TamAdresAdora
TamAdresbetül
Karavandakiadam
…
ucuzkitapal
Hediye Çeki
100,00 TL
Hediye çeki kodu
HC-PW5F-KQ3K-4UG4
02.04.2025 tarihine kadar geçerlidir.
800,00 TL ve üzeri siparişlerde geçerlidir.
Arkadaşlar nereye soracağım bilemediğimden buraya soruyorum.
Ucuzkitapal’daki kampanyada 2 sepet oluşturdum. ilki Kadim Kanunlar serisi diğeri de Kuğu şarkısı ve İtfaiyeci. hangisi daha akıcı bir deneyim sunar? sınava çalıştığımdan temmuza kadar alacağım son kitaplar olacak yüksek ihtimalle.
400TL tutarinda (HC-YZ9M-NP9S-NMSW) hediye cekinizi 03.04.2025’e kadar 3000TL uzeri siparisde kullanabilirsiniz. Ucuzkitapal.com
İhtiyacı olan kullanabilir.
Tamadres’te kodlar çalışmıyor galiba, daha önce paylaşılanları denedim ama kullanamadım. Çalışan kod var mı bildiğiniz?
https://app.hb.biz/UiGzuvZTOHlj Yedi Krallık Şövalyesi Hepsiburada’da indirimde 302 tl (etiket fiyatı 545 tl). Çoğu hesaba Hepsiburada 150 tl’lık kupon tanımladığını fark ettim (alt limit üç yüz tl). Ayrıca kargo da bedava. Papara kart ile de alırsanız 15 küsür gibi bir cashback de iade oluyor anında. Yani günün sonunda kitap 137 tl’ye geliyor. Oldukça uyguna düştüğünü düşünüyorum.
Şu kuponlar bir bana denk gelmiyor.
Hepsiburada’da bir adet hesabım yok, birden fazla var. Ve birine denk gelmeyen birine denk geliyor. Son zamanlarda fark ettiğim neredeyse tüm hesaplarıma 150/300 tl lik kupon tanımlanıyordu. Bu yüzden çoğu kişide bu kuponun olacağını tahmin ederek attım indirimi
Kupon kodu var mı? Şimdi bu kitabi alana kadar rahat etmeyeceğim çok güzel hemde ciltli.
Aldım üstüne kan kitapların ilkini 80e aldım. 137de 7 Krallık Şövalyesi gayet iyi bir bayram alışverişi. Bayram bereketiyle geldi yine
Kupon kodu nedir? Benimde içim rahat etmeyecek alamazsam
3tane hesap açtım. Tek tek hepsine yedi krallık şövalyesi yazdım sonuncuda kupon aşağıda gözüktü. Kod bulamadım.
Tamadresten siparişi verirken iyzico uzerinden odeyince %20 (en fazla500mus) iade yaptı. Bayram kampanyasına daha önce katılmıştım siparişi vermeden ona katılmayı unutmayın, sanırım bugün son gün. Bu arada cümleten hayırlı bayramlar.
Tamadres’te iyzico kampanyası var mı acaba? İyzico’da markalaea bakınca tamadresi göremedim.
Edit:Evet, Tamadres’te de geçerliymiş kampanya.
Merhabalar, yarın (2 Nisan’da) çok büyük indirim olsa dahi kimsenin hiçbir yerden alışveriş yapmamasını rica ediyor ve hatırlatmak istiyorum. Burada kitap okuyan ve kitaplara değer veren bir topluluk olarak bu yaklaşımın da hor görülmeyeceğine eminim. Herkese iyi okumalar.
Neden yapmıyoruz???
Boykotun gücünü göstermek için diye biliyorum. Ben zaten kitap alışverişini kısıtlamıştım artık bir ay almayıverelim.