İlknokta da İthaki Modern serisi %50 indirimde.
Kronik Kitap’ın geçen ay basılan 2 cilt kutulu Dedem Korkut Kitabı hb’de 370 TL’ye düşmüş (etiket 595 TL) çeşitli kuponlarla uyguna gelebilir.
Bana ya 250 ya 151 üstü 150 çıkıyor, bugünlerde lazımken çıkmıyor olsa da. 300’ü hiç görmedim, aynı kapıya çıkıyorlar oysa.
400tl’ye 50tl indirim vermiş hp. Bir bana yapıyor heralde.
150’ye 50 de var. 100/101. 100/200. 125/250. 75/76. en iyileri 150/151, o yoksa 100/101. 50/400 de görmedim hiç. 100/400 veya 500 veriyor zaten standart.
Bana da en fazla 400/50 falan veriyor. Öyle 100, 150 TL hiç vermedi.
Bana 501/500 verdi mart ayının son haftasında. Tarifemi yenileyince verdi.
Kitaplar dahildiyse şahaneymiş. Evladiyelik alım yapılır:)
@annihilator birkaç hesap açıp gurka yatırın. bir hafta on güne kuponlar yumurtadan çıkacaktır.
benim de çoğu hesaba 400/50 vermiş 5. hesapta filan denk geldi 300/150
Azimle çalışıyorum. Bende bulacağım.
150’lik kupona 147 liradan 2 tane Kronik aldım bugün, düşünen varsa: Cengiz Han ve İskender. Attila da Amazon’da uygundu. Sonraki kuponlara Romanov, Tudor ve Borgias alacağım, takipteyim. Tarihe Yön Veren Komutanlar stoğunu bitiren herkesle yolumuz Sevgi Yolu’ndan geçecek, bekliyorum.
5 hesap baktım en fazla 350’ye 50 geldi. istifa ediyorum.
Bu nasıl bir kupon böyle Tam olarak nasıl oluyor?
Baktım, 130 kadar varmış. Her 10 hesapta bir bekleme süresi bırakmazsa yarım saatte tarıyorum. Bir 70 kadar daha var, onları henüz üye yapmadım. Bazen bir elin parmağı kadar kupon çıkıyor bazen aynı kupon elli tane hesaba son gün olmak üzere dağıtılmış oluyor. Bunun da püf noktası, farklı kuponlar aynı günde aynı cihazdan aynı numarayla kullanılabiliyor. Ama aynı kuponu aynı numaradan kullanmak için bazen 1 bazen 2 gün geçmesi gerek. Evde biri daha varsa onun numarasıyla başka cihazdan aynı kupon türü kullanılabiliyor. Aynı cihazdan iki farklı numara işlemiyordu sanırım. Eskiden aynı hesaba 3 kupon gelebiliyordu, premium üyelik ödemeye değer şekilde, sonra teke indi, bu ara yine 2 görüyorum (75/100; 100/125) ama tek 150’lik kuponla aynı tasarrufu sağladıkları için fark yaratmıyor.
Birde ben 5 hesap falan fazla diyordum ustalar uzaya çıkmışlar.
Amazon yeni hesaplara kupon verirken, develer tellal pireler berber iken, ben kızıma mama peşinde HB hesaplar açar durur iken, şuralar hep dutluk, dedeler hep öküz iken, hepsi köşede birikivermiş; gel zaman git zaman, ne Amazon kalmış etrafta ne hot mama. Üç beş günde bir toplanıp sıra gecesi yapar olmuşlar. Gökten üç elma düşmüş, üçü de Apple kullanıcılarına gitmiş. Böylece on altı al on beş öde masalı bitivermiş.
Vodafone tarifemi yenileyince verdi. 1 yıllık HP premium vs verdi bir dünya şey aylık 500 liraya yenileyince tarifemi .