Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Kuponları sabah değiştiriyorlar diye hatırlıyordum ama bir açtım ki hepsinde 400’e 50 yazıyor. Şom ağzım. Akşam akşam hepsi tek tip sıralanmış.

1 Beğeni

Çok iyiymiş hocam. Bana da 100/350 kupon vermiş. Jose Rodrigues Dos Santos’un son kitabını sipariş verdim, umarım sorunsuz gelir.

1 Beğeni

Normalde iş görür kuponlar en solda, başta çıkar. Akşam postası gibi önlerine aynı üçlü (sekiz top) iliştirilmiş, bakmadıysanız ilerisine göz atın. Şöyle ki;

Ta taa… 100/101 öteye kaçmış. Sabaha değişir sırası belki, şimdi böyle.

2 Beğeni

2 kitap 99TL kampanyasına rastladım.

https://www.hepsiburada.com/kampanyalar/kitaplarda-cok-al-az-ode-2-kitap-99-tl?trackingId=12475764

2 Beğeni

Vay anasını, John Steinbeck’in bile çakması varmış.

Screenshot (1)

1 Beğeni

100/101 de kargo bedava oluyor mu?

1 Beğeni

Satıcı Hepsiburada ise 150 limit. Orada iş görüyor. Yoksa kargoyu inip 50 TL ucuza almak oluyor.

1 Beğeni

o bana hiç gelmedi ya, bu gece birkaç hesap daha açayım :slight_smile:

2 Beğeni

Açman ilerisi için avantaj, ama bu gece lazımsa sana bitmeden paslayayım.

2 Beğeni

Hocam kullanmayacaksanız çok güzel olur valla. ben de kitap eliyordum listeden hangisini alsam diye :slight_smile:

2 Beğeni

Şu hepsiburada beni boykot ediyor galiba. 5 hesap açtım 400e 50ye devam.

4 Beğeni

4 Beğeni

HB Kronik kampanyasında Medici ve Habsburg Ailesi kitapları 60-70 liralara geliyor 100/101 kuponlarla. Biri sepette 117, diğeri 177 TL.

1 Beğeni

Yeşim Savaşını bir arkadaşım için alacaktım. Denk gelmesi güzel oldu bu şekilde.

Kitap alma diyeti yapıyordum ama bu ay ufak ufak kırıyorum gibi.

2 Beğeni

BKMKitap indirim kodu var mı acaba?

1 Beğeni

BKMELİH10 yaz ama yanlış kod falan derse dinleme yazmaya devam et. Belki çok ısrarlısın diye bu kodu koyarlar işleme :joy:

Şaka bir yana eskiden 3-4 tane kod vardı ama aklımda kalmadı, çalışıyorlar mıdır onu da bilmiyorum. Kidega olsaydı @SJack bir güzellik yapardı :slight_smile:

5 Beğeni

:slight_smile: :slight_smile:

Buldum bir tane. BKMSUU çalışıyor.

3 Beğeni

Yazdım, yüzde 10 zamlandı sepet. :sob:

6 Beğeni

Üyeye göre değişiyor, seni paralı görmüş kod :smile:

1 Beğeni

Bana kesin fakir diyip beleş kitap yollar. Hemen deneyeyim.

2 Beğeni