Ucuz kitap al
130TL tutarinda (HC-ZCBO-F5UD-U24U) hediye cekinizi 10.04.2025’e kadar 1400TL uzeri siparisde kullanabilirsiniz.
Bende heyecan ile HP hesabıma baktım bana hiç bir şey tanımlamamışlar.
Kuponları sabah değiştiriyorlar diye hatırlıyordum ama bir açtım ki hepsinde 400’e 50 yazıyor. Şom ağzım. Akşam akşam hepsi tek tip sıralanmış.
Çok iyiymiş hocam. Bana da 100/350 kupon vermiş. Jose Rodrigues Dos Santos’un son kitabını sipariş verdim, umarım sorunsuz gelir.
Normalde iş görür kuponlar en solda, başta çıkar. Akşam postası gibi önlerine aynı üçlü (sekiz top) iliştirilmiş, bakmadıysanız ilerisine göz atın. Şöyle ki;
Ta taa… 100/101 öteye kaçmış. Sabaha değişir sırası belki, şimdi böyle.
2 kitap 99TL kampanyasına rastladım.
https://www.hepsiburada.com/kampanyalar/kitaplarda-cok-al-az-ode-2-kitap-99-tl?trackingId=12475764
Vay anasını, John Steinbeck’in bile çakması varmış.
100/101 de kargo bedava oluyor mu?
Satıcı Hepsiburada ise 150 limit. Orada iş görüyor. Yoksa kargoyu inip 50 TL ucuza almak oluyor.
o bana hiç gelmedi ya, bu gece birkaç hesap daha açayım
Açman ilerisi için avantaj, ama bu gece lazımsa sana bitmeden paslayayım.
Hocam kullanmayacaksanız çok güzel olur valla. ben de kitap eliyordum listeden hangisini alsam diye
Şu hepsiburada beni boykot ediyor galiba. 5 hesap açtım 400e 50ye devam.
HB Kronik kampanyasında Medici ve Habsburg Ailesi kitapları 60-70 liralara geliyor 100/101 kuponlarla. Biri sepette 117, diğeri 177 TL.
Yeşim Savaşını bir arkadaşım için alacaktım. Denk gelmesi güzel oldu bu şekilde.
Kitap alma diyeti yapıyordum ama bu ay ufak ufak kırıyorum gibi.
BKMKitap indirim kodu var mı acaba?
BKMELİH10 yaz ama yanlış kod falan derse dinleme yazmaya devam et. Belki çok ısrarlısın diye bu kodu koyarlar işleme
Şaka bir yana eskiden 3-4 tane kod vardı ama aklımda kalmadı, çalışıyorlar mıdır onu da bilmiyorum. Kidega olsaydı @SJack bir güzellik yapardı
Buldum bir tane. BKMSUU çalışıyor.
Yazdım, yüzde 10 zamlandı sepet.