Bugün 17 tane 100/101, birer tane 75/76 ve 125/250 gördüm. Her 6-7 hesapta bir oranlayınca. Tam yerinde durmuşsunuz:)
Bana da surekli 150/300 çıkıyor ve hiç memnun değilim 100/101 çok iyi ancak cok nadir çıkıyor veya çıkmıyor
Aslında doğru kitapları bulursanız 150/300 de avantajlı olabiliyor. Örnek Olarak;
Gülün Adı kitabı diğer sitelerde 280 TL den başlarken Hepsiburada’da sepette 300 TL’ye düşüyor ve 300/150 kuponu ile 150 TL ye alınabilir. Yani etiket fiyatına oranla %70 indirime tekabül ediyor.
Matematiğini yapmak da keyifli. Hem bölünce ürün başı daha uyguna geliyor.
Günlerdir gözükmüyor bana, yakalarsam affetmeyeceğim.
Şimdi yine baktım. Bu sefer hiç kupon yok. Beterin beteri varmış. Gülün Adı almak istediğim bir kitaptı fiyat iyi ama Hepsiburada vermiyor.
Stoğu bitmiş sanırım. Pessoa - Huzursuzluğun Kitabı da diğer sitelerle aynı fiyatta, tavsiye ederim.
Stokta var. https://www.hepsiburada.com/gulun-adi-umberto-eco-pm-kcan141 Uzun süredir büyük indirimler görüyor burada, biliyorum çünkü “bu sefer” deyip yine almıyorum. İllaki denk gelecektir. Ben uzun süredir diyorsam, bir ya da birkaç yılı geçiyordur.
Almaya çalışırken stok hatası veriyor hocam buga da girmiş olabilir
Hepsiburada bana bayağı cimri davranıyor. Geçenlerde bir 75 liralık indirim verdi. Onun dışında aylardır hiçbir indirim yok doğru düzgün. Premium üyeyim üstelik…
Kullanan varsa.
Bu arada, HB kuponlarina dair, takiplestigim arkadaslar ihtiyaclari oldukca sorabilirler, denk gelmissem paslarim. Haricinde, gereksiz polemiklerle yordugu icin onun bahsini kendi adima kapatiyorum.
Şu kitabı alın diye dilimde tüy bitti:
Büyük Defter - Kanıt - Üçüncü Yalan - Agota Kristof
Liste fiyatı: 220 TL
Amazon: 107,82 TL
İndirim oranı: %50,99
Daha ne kadar düşebilir fiyatı
Alın artık şu kitabı:
Konusuna baktım ve ters köşe bir kitap olması ile de ilgimi çekti. Yorumları da çok iyi, sipariş verdim bekliyorum. Büyük ihtimal öncelik verip okurum da.
Pazarama çoğu zaman günlük 750/150 tarzı indirimler de sunuyor. Fakat fiyat konusunda Amazon’dan 100 yeri geliyor 150 TL fazla.
Kampanya değil ama burada daha çok gözükür bu paylaşım. Tudem kitapevlerinde üniversite öğrencilerine ücretsiz kitap.
Rob Riemen'in hazırladığı Çağa Karşı Koymak, Tudem Kitabevlerinde (İstanbul, Ankara ve İzmir) üniversite öğrencilerine ücretsiz.
— Delidolu Yayınları (@delidolukitap) April 7, 2025
İyi kitapları daha fazla gençle buluşturmak için… Çünkü okumak direnmektir! pic.twitter.com/Ck4c1ZrboQ
Heh, insan özelden de atar ya buraya bakmasam? şansa yaşıyoruz valla.
Görmeyeceğini düşündüğüm zaman atardım Whatsapp’dan, buradan göreceğini biliyordum. ![]()
Ben bir sipariş oluşturdum, voleybol topu da göndereceklermiş. Yaz tatilinizi Ankara plajlarına yönelik yapın, voleybol topumuz var, plajda oynarız. ![]()
Ucuzakitapaldan ithaki alınır mı? Ben hiç kullanmadım ilknoktayi beklesem mi acaba.
Ben İthaki ve diğer yayınevi kitaplarından ucuzkitapal’dan siparişi veriyorum ama bence bu işin garantisi yok. ![]()
Hiçbir şey olmasa bile bir şey olup kargo personelinin canı sıkılıp, “atem tutam ben seni”
diye kargo paketleriyle oynayabiliyor ve hasar alabiliyor kitaplar. ![]()
Nintendo Store’dan al, indirim varmış. ![]()
Kardeşim sen switchini kurcalasana, napıcan kitabı. ![]()