Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Switch çocukta valla. Ben yeni laptop aldım onunla eğleniyorum. :sweat_smile: Oyuncu kariyerim olarak zirve yılımı geçiriyorum vesselam. Ps5, switch, oyun laptopu. :slight_smile:

2 Beğeni

Ben yinede ilknoktayi bekleyeyim. malazan, Rama falan. Aceleye gerek yok., :sweat_smile:

3 Beğeni

Tamam şimdi VR2 alıyorsun, yanına da bi PS Portal, oh mis. :slight_smile:

2 Beğeni

Merhaba
TEB Bonus puanları kullanmak için bir kitap sitesi var mı Amazon ve BKM olmuyor sanırım

1 Beğeni

Hala geçerli mi bilmiyorum ama ben bir dönem CEPTETEB kartı kullanırken, HepsiBurada da kullanıyordum bonusları.

2 Beğeni

Kitap sitelerinden ziyade alışveriş sitelerinde kullanabilirsiniz. Hepsiburada,n11,pazarama aklıma gelenler.

2 Beğeni

Papara hepsiburada %10 cashback sanırım bitmiş, alternatif başka uygulama önerecek olan var mı?

1 Beğeni

E-ticaret platformları ( Amazon, HB, Pazarama,n11, trendyol) için Nays ön ödemeli kartın Cashback’i var ama toplamda 100 TL ile sınırlı ve alışveriş alt limit var galiba.

Pek faydası yok gibi.

2 Beğeni

Nays maalesef 2000 lira üzeri diye yaptı eticarette cash back’i. Kullanmanın anlamı kalmadı.

4 Beğeni

Çok yoğun bir gün yaşıyorum, akşam ben de siparişimi geçip kaparım bir tane top. Ankara, bilemedin Konya plajında oynarız.

2 Beğeni

Angara plajları ile ünlü bir şehir olduğundan Angaramızda buluşalım derim. :slight_smile:

2 Beğeni

Beni çok kanattı bu kitap. Evet çok güçlü bir yazarmış ama kaldıramadım ben. Çok sarstı beni.

2 Beğeni

Kitabı ben de sizin tavsiyenizle almıştım, maalesef yarım bıraktım. Sıkıcı olduğu için değil. Savaş zamanı geçen kitapları sevmeme rağmen bazı kısımları okumak zor olabiliyor. Söz konusu çocuklar olduğunda özellikle. Gerçekte yaşanan şeyler olsa da yazarın anlatım tarzı herkese hitap etmeyebilir.

3 Beğeni
1 Beğeni

Uyarı: Kritik Spoiler!!!

Kitabı rahatsız edici bulup yarım bırakanlar ama devamını merak edenler için spoiler: İkizlerin yaşam öyküsü aslında Lucas’ın kendi aklında kurup yazdığı bir hikaye. Kardeşlerin gerçek yaşam öyküleri ise kurgu olandan dahi daha acıklı.

2 Beğeni

Aslında hocam burada çok kitap okuyanlar için rahatsızlık veren bir şey olduğuna katılamıyorum. Yokluk yoksulluk bir çok kitapta var. Rus edebiyatını okuyan bizler veremden onlarca çocuğun göz göre göre yok oluşuna şahit olduk. Yokluk , perişanlık desen Gazap üzümleri okuduk , Kemal Bilbaşar okuduk , Yaşar Kemaller okuduk.Ensest desen Nihal Yeğinobalı kitaplarında veya Portekiz edebiyatında mevcut. Hatta bir çoğumuz bir kısmında ensestin bulunduğu Yüzyıllık Yalnızlık kitabını çok seviyoruz. Dehşet desen Stephan King kitaplarını bir çoğunuz okudunuz. Artık hepimiz 2. Dünya savaşının insanlara bıraktığı bir çok acıyı , bir çok yazardan okuduk. Benim içimi kanatan Agota Kristof’un baktığı yer ve çok güçlü bir yazar oluşuydu. Aklıma Yıldız Tilbe’nin ben ne şarkılar yazdım ama bazı insanlar bunu kaldıramaz diye yırtıyorum sözü geliyor. Agota Kristof’ta benim gördüğüm kalemi en güçlü yazar çıktı ve beni bu acılara ortak etmesi inanın ruhumda yara açtı bir süre. Melankolik bir ruh haliyle dolaştım. 40 yaşını devirmiş olan ben ölmüş bir yazarın arkasından duvara bakarak bana şimdi neden bunu yaptın , neden ilk kitapta bırakmadın bunu diye sitem ettim. Bilmiyorum ilk defa kalemi kılıç gibi kullanan bir yazar buldum. Kılıcını da bir daha tatmamak için uzak durucağım. Saçma sapan şekilde içimi döktüğüm için de özür dilerim.

4 Beğeni

Öncelikle içten düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim zira yazınız saçmasapanlığın zıt kutbunda yer alıyor.

Bazı kişilerin Agota Kristof’a ısınamamasının temel nedeninin yazarın, edebi becerisini çok acımasız şekilde kullanması olduğunu düşünüyorum. Şöyle ki; yazar, ters köşelerini duygulardan oluşan bir uçurumun ucuna koymuş. Duygu yüküyle bu uçurumun kıyısına gelen okuyucu, ters köşeye ulaşınca tüm yüküyle birlikte boşluğa düşüyor. Haliyle, kitaba tamamen girmiş, tüm yükleri yüklenmiş okuyucu da bu durumdan çok etkileniyor.

3 Beğeni

Hepsiburada’da Epsilon Yayinevi kitaplarında 3 kitap 249 tl kampanyası var.
https://www.hepsiburada.com/kampanyalar/epsilon-yayin-grubu-nda-3-kitap-249-tl
Screenshot_20250407_214914_Hepsiburada

Game of Thrones’un ilk 2 cilt çizgi romanları da kampanya içinde bu yüzden de ekstra cazip gelebileceğini düşündüğüm için bahsetmek istedim. Hepsiburada kupon da vermişse çok uyguna 3 kitap alabilirsiniz.

https://app.hb.biz/E1CK7CkPruxr
https://app.hb.biz/e2GuGNvIZj8O

Papel ile alım yaparsanız %15 geri iadesi olacak

2 Beğeni

Son olarak yine Hepsiburada’da İthaki ve Yabancı yayınlarında 3 kitap 149 tl kampanyası var. Kampanya dahilindeki kitapları şahsen çok beğendim. Ve 9 kitap aldım.

https://www.hepsiburada.com/kampanyalar/ithaki-yayin-grubu-fenomen-gunleri

Yine papel ile alınca %15 geri iadesi yapıldı alışverişin. Hepsiburada kupon tanımlamışsa hesabınıza çok daha uyguna gelecektir.

6 Beğeni

Birkaç ay yüzünden yine olmadı.

1 Beğeni