Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Can Yayınları’nda tane 100TL kampanyası. Etiket fiyatı 150TL olan kitapların eklendiği yalancı kampanyalardan değil gerçekten güzel ve görece pahalı kitapları da eklemişler. Bakmadan geçmeyin derim.

12 Beğeni

Hocam çok teşekkürler. Gerçekten çok güzel kitaplar aldım. “”““Bir Uyarı””“” sepette 600 tl gözükmesine rağmen ilk sefer 1725 tl çekmeye çalıştı. Sanal kart limiti ile yapmıştım. Limit yetersiz uyarısından sonra sayfayı yenileyince 600 tl ödeme yaptım. Dikkat edelim uğraştırmasın.

2 Beğeni

Bende 6 adet aldım güzel kitaplar var. Bu tür kampanyaların yaygınlaşması dileğiyle, teşekkürler.

2 Beğeni

Gerçekten güzel kitaplar vardı, göstermelik bir kampanya olmamış. 10 tane kitap sipariş ettim hemen ben de, teşekkürler :slight_smile: 100 TL’ye aldığım kitaplar arasında örnek olarak Mo Yan - İçki Cumhuriyeti, Amazon’da 267 TL. Biraz incelerseniz güzel kitaplara denk gelebilirsiniz.

2 Beğeni

Rica ederim, güle güle okuyun :pray:

2 Beğeni

Hangi bilgileri istiyor hocam uygulama?

2 Beğeni

Tc, kart on yuzu arka yuzu istiyor, nfc ile karti taratma vs ve e devlet adres bilgisi ile ilgili bir numaraydı sanıyorum. Neredeyse bütün türevi uygulamalarda olan şeyler isteniyor yani.

2 Beğeni

Kırmızı Buğday Ahmet Büke

252 tl

https://amzn.eu/d/ehwaQI0

1 Beğeni

Altın Muhafızlar serisini okuyan var mı? Bu seri nasıl?

1 Beğeni

Etiketi 389 lira. Amazon 252 lira. Bence alın, aldırın ki hem devam kitabı çabuk çıksın hem yayınevi gelişip bu tür kitaplara daha çok ağırlık versin, yoksa bu tür kitaplarda 1-2 yayınevi arasında sıkışıp kalacağız :sweat_smile:

5 Beğeni

Burası önemli, yayınevi kaprisi çekmemenin bir yolu varsa o da bu.

2 Beğeni

Valla çok isterim dediğin gibi olsun ama ithaki den ağzı yanan eksik parçadan kitabı üfleyerek alırmış misali seri tamamlanmadan sadece listemde kalacak tabii öneriyorsan.

1 Beğeni

Şunu bırakıyım.

4 Beğeni

Henüz okumadım ama konusu ilgimi çekti. Rıhtıma sordum ve @Pyrewrath onaylayınca direkt aldım :slightly_smiling_face:

Alan olursa etkinlik düzenlemeyi düşünüyorum Mayıs için.

3 Beğeni

Çekiliş olabilir aslında, diğer bağışçıları mecbur bırakıyormuşum gibi hissetmesem çoktan yapardım. şu an bi fantastik etkinlik var ama, Haziran uyar mı sana?

3 Beğeni

https://www.goodreads.com/book/show/58409712-the-art-of-prophecy

Orjinal kapağı daha güzelmiş, keşke onu kullansalarmış.

6 Beğeni

Keşke, bizdeki kapak çok kötü maalesef. Masrafa girmek istemeyebilir yayınevi ama böylesi de olmamalı.
Alternatif kapak(kötünün iyisi)

7 Beğeni

Çok doğru demişsiniz. Paylaştığınız görsel gibi bir alternatif kapak daha iyi olabilirmiş. Bu kapağı hiç beğenmedim açıkçası. Seri olması da cabası. Bu kapak tasarımı ile devam edecekleri düşünüldüğünde üzüldüm. Goodreads’da puanı da güzelmiş.

3 Beğeni

Yayınevine yazmak lazım, bir deneyeyim ama iletişim kurmuyorlar yorumlara beğeni bırakmak dışında. Yine de kapağı göz ardı edip şans vereceğim, olmadı şömiz falan hazırlarım seriyi çok beğenirsem.

@SJack Senin iletme şansın olur mu acaba kapakla ilgili düşüncelerimizi? :slight_smile:

3 Beğeni

Umarım dikkate alırlar. :blush:

3 Beğeni