Şahsen kapağının kötülüğünden dolayı seriyi almaya hiç girişmeyeceğim niye bu kadar kötü yaptılarsa
Alıp almama konusunda kararsızım ama @Pyrewrath dediği gibi orjinal kapak masraflı olduğu için alınmamış olsada çok güzel alternatifleri kullanabilirlerdi. Nasıl, neye göre karar veriliyor hiç bilmiyorum.
Ben iletirim elbette. Siz neyi merak ediyorsanız bana iletin.
Teşekkürler. Kehanet Sanatı kitabının kapağı kötü olmuş, o font nedir? ![]()
Ben instagram’dan da yazdım ama, en azından güzel tasarlanmış bir şömizle satsalar da görüntüyü kurtarsalar nasıl olur diye sorar mısın? Serinin kalanı için daha iyi kapak tasarımları yapmalarını rica ediyoruz, ayrıca Anının Çocukları’nı ne zaman basacaklar? Bir de Yeşim Savaşı tükenmişti, yeniden basım var mı ufukta 3. kitap ile birlikte? ![]()
Konunun dışına taşmış da olmayalım, eksikparca.com’da %40 indirim, setlerde de %45 indirim var ve 500 TL üzeri kargo ücretsiz.
@isos81 Bir inceleme şöyle demiş;
But whereas A Song of Ice and Fire feels dark and full of terrors, The Art of Prophecy has a lighthearted tone. That levity, combined with the variety of martial arts styles, training sequences, and combat scenes, it compares favorably to Will Wight’s beloved Cultivation series, Cradle.
Haziran’a erteleyelim o zaman etkinliği
Ayrıca İnstan var madem eklesene beni ![]()
Kapak elbette önemli yayınevinin satışı için, daha dikkat çekici bir kapak olabilirdi. Ama orijinal kapağın telifi yüksek olabilir. Güzel bir fantastik seriyse de kapağı gözardı edebilirim ben. Sonuçta kitabı açınca kapağı görmüyorum ![]()
Mayıs’ta da bi çekiliş ayarlıyım ben. Ekledim ama ben sadece kedi videoları izlemek için kullanıyorum. ![]()
Ben de çok takılmıyorum ama bir yandan da yayınevine kızıyorum biraz kendi ayaklarına sıktıkları için. Daha özenli iş yapıp piyasada tutunmaya çalışsalar ne güzel olacak.
Şimdi ben bu kampanyayı incelemek için Eksik Parça sitesini açtığımda şöyle bir kitapla tesadüfi karşılaştım.
Sonra ilgimi çekti ve Amazon’da daha ucuz olduğunu görünce az önce sipariş verdim. Neye niyet neye kısmet. Teşekkürler.
Ben kapaktan ziyade çeviri ve editörlüğü merak ediyorum. Tamam mükemmel olmasın ama göze de çok batmasın ![]()
Belki işte bi kitle oluşursa daha özenli kapaklar da görürüz.
@Erdo Kehanet Sanatı kitabını da almalısın, haziran ayında etkinliği olacak. Kurbağaya çevirtme kendini ![]()
Var mı öyle yürek yemiş bi cadı.
![]()
İnceleme listeme aldım Melih, çok teşekkürler. ![]()
Çok ayıp gerçekten. ![]()
Ben yandaş oldum, derede iki geniş yaprak karşılığında cadı taraftarıyım artık. ![]()
Aşkolsun, derenin enerji hattını mı aldın.
![]()
Şimdilik iki geniş yapraklık alan aldım. İmar da verildi, dere manzaralı konutlar yapacağım.
Bir de geçme garantili köprü işimiz var, onu da halledersek tamamdır.
Alperengiz inşaat. Bir nilüfer yaprağı kadar huzurlu.
Ne cesur yürekler var.
Hızlı giden at misali bir isim/avatar uyumu olmuş.
Kurbağalık onuru işkenceyi yenecek.
@Erdo öyle cevap vermeyeydin cadı hazretleri daha insaflı olurdu ![]()
@Agape @alper Kehanet Sanatı kitabını alıp etkinliğe katılmazsa onu da sakallı kurbağa yapar mısın ![]()
@isos81 Bir inceleme şöyle demiş;
But whereas A Song of Ice and Fire feels dark and full of terrors, The Art of Prophecy has a lighthearted tone. That levity, combined with the variety of martial arts styles, training sequences, and combat scenes, it compares favorably to Will Wight’s beloved Cultivation series, Cradle.
Vay vay vay. Bir şans verilir bence. ![]()