Olmaz. 499 etkinliktir aynı şeyler, bu 500.etkinlik katılman lazım ![]()
Allah @Agape Reisi başımızdan eksik etmesin, ileri demokrası ne güzel şey ![]()
Olmaz. 499 etkinliktir aynı şeyler, bu 500.etkinlik katılman lazım ![]()
Allah @Agape Reisi başımızdan eksik etmesin, ileri demokrası ne güzel şey ![]()
Vaaay diktatör mü diyorsun?
![]()
![]()
![]()
Demokrasiyi ben belirlediğim sürece demokratik birisiyimdir. ![]()
İstediğin zaman askıya alamıyorsan ne yapayım öyle demokrasiyi hakkaten. ![]()
Ben mi? Katiyen, asla. Kendisi demokrasi aşığı bir cadıdır ![]()
Bu seriyi merak ediyordum da pek sevilen bir seri değilmiş sanıyorum. Hatta aklımda yanlış yer etmediyse Özer’de sevmeyenlerdendi. @Vordue
Yazar Michael J. Sullivan’ın Elan Dünyası içinde geçen bir seri. Diğer iki serisine kıyasla (Riyria Revelations ve Riyria Chronicles) az popüler kalmış ve her ne kadar seveni olsada pek sevilen bir seri değil.
Aynen ben beğenemedim hiç maalesef. Genelde epik fantastik serileri kötü bile olsa yudumlaya yudumlaya dibini görürüm, çok gömmem
Ama bu seri çok basit ve yavan kaldı benim için, forumda bir yerlerde uzun yorum bırakmış olmam lazım.
Yazarın The Riyria Chronicles ve The Riyria Revelations serileri önce basılsa ve onları okuyup beğensek belki bu seri daha çok tat verebilirdi, bilemiyorum. Ama forumda beğenen epey arkadaş da mevcuttu, çok da çamurlamayayım ben şimdi
Sıfırdan almayı düşünenler serinin başlığını bir gözden geçirsin;
@Pyrewrath fantastik kitap ordinaryüsüdür o da önermem demiş. Bana almamak düşer ![]()
Yabancı Yayınlarının ciltli klasiklerinin çevirisi nasıl sizce?
İthaki karton ile aynı. Çevirmenlere KY veya 1k üzerinden bakarsanız aynı edisyon olduğunu görürsünüz. Aynı çatı altından çıkıyorlar zaten.
10 kitaplık İthaki Japon Klasikleri seçmesi yeni kayıt olursanız 150 tl indirim veriyor ama kullanılan kart ve telefon tekrar kullanılmıyor. 339 tl fiyatı var.
Umberto Eco’nun Prag Mezarlığı kitabı aynı şekilde indirimli olarak alınabilir. Amazon’da 270 iken Pazarama’dan 155e alabilirsiniz.
İthaki de daha seti tamamlamadan set indirim fırsatı yapıyor.
Ben bir şekilde bu seriyi toplamaya başladım. Bakalım okuyacağız.
Kehanet Sanatı’nın ilk sayfaya şöyle bir göz gezdirdim, kalanı da öyleyse çeviri gayet yeterli. kalan metni de bu gece kafam çalışıyor olursa gözden geçirir haber veririm.
İlk İmparatorluğun Efsaneleri’nin ilk kitabını okuyup meh demiştim. @Vordue Çok güzel tanımlamış, çok basit ve yavan. Kötü kitapdeğil ama okuyacak o kadar güzel kitap varken ben zaman harcamadım gerisine.
@isos81 Haziran’da verirsin bence sen de o şansı. ![]()
@Erdo Konusu benim de ilgimi çekti ama zeki bir mürekkep balığının da olduğu çok farklı bir kitap okuduğum için elim varmadı. @isos81 Sheena’yı buradan saygıyla ve sevgiyle anıyorum. ![]()
Paylaşan oldu mu bilmiyorum ama Can Yayınları’nın internet sitesinde çoğu kitap 100₺ ve 600₺ üzeri kargo bedava.
Evet paylaşım yapıldı. Filtreyi fiyat azalan şeklinde yapıp ilk 200 ilana gözatabilirsiniz. Kitabın etiket fiyatı azaldıkça amazon daha cazip hale geliyor. Karşılaştırma yapmadan almayın ![]()