Etiket fiyatından %45 indirimli, kargo da yok, güzel fiyat. Zamanın Çocukları’na yorumunu çok merak ediyorum.
Bende merak ediyorum kitapları. Şu an okuduğum kitap bitince bunlara geçer yorumlarım. Şansa Ankara karlı, bakalım kargo gelecek mi ![]()
VakıfBank'ın 71. yılına özel 11-13 Nisan tarihleri arasında web sitemizdeki tüm kitaplarda %50 indirimi kaçırmayın! VakıfBank Kültür Yayınları’nın benzersiz kitaplarına avantajlı fiyatlarla sahip olun.
— VakıfBank Kültür Yayınları (@VakifBankKY) April 11, 2025
Son gün: 13 Nisan, 23.59!
Detaylar için web sitemizi ziyaret edin. ❤ #vbky… pic.twitter.com/75W6LET5Oq
300/500 kupon arıyorum. Çıkarsa haber et. ![]()
![]()
300- 1500 USPolo olur mu?
USPA300
Olmaz diyorsan 1-300 iddaa kuponu paylaşayım. ![]()
Hepsi olur, çalışsın yeter. BKMALPER kodunu denedim ama süresi bitmiş, kaçırdık.
![]()
Benim ismimle çalışacak tek indirim kodu Adilhan’ın üst katında bulunan Eski Şubat yeni Sedir Sahaf da. ![]()
Senin sahaf kitapları kiloyla mı alıyor yoksa kitabına göre fiyat mı veriyor? Evdeki eski yeni ne var ne yok toplayıp vermek istiyorum ama pskolojik sınırın altında kalmak da istemiyorum. ![]()
Niye öyle yapıyorsun? Gel bak haftaya İzmir Kitap Fuarı açılıyor. Cadıyla birlikte bi stand kiralayalım. Sahafların orda eritiriz.
Elbette tüm sahaflar gibi hurdacıdan kiloyla torba torba aldıkları gibi teklif yapar. Çok yüksek olasılıkla psikolojik sınırın altında kalır. Benim arkadaşlarım oldukları için ne zaman ne satarlarsa paylaşıyoruz diye veriyorum onlara ama sahafa kitap verilmez. En iyi çözüm zebramo, dolap, Sahibinden üzerinden kendin sat. Hatta bu şekilde sahafa vereceğine eşe, dosta, hısım akrabaya dağıt.
Yani evet, öyle olacaksa bir köy okuluna, kütüphaneye vs. veririm daha iyi. Kitap başı 3 tl derler sinirlenirim, birbirimize gireriz filan, hiç gereği yok. ![]()
İstanbul Kadıköy veya Beyoğlu’nda Can Yayınları kitaplarını indirimli alabileceğimiz bir kitapçı var mı acaba. Yarın Beyoğlu’nda Ahmet Büke imza günü varmış ve bendeki hiçbir Ahmet Büke kitabı şu an elimin altında değil. En azından son kitabı Kırmızı Buğday’ı alırsam hem imzalatmış olurum hem de söyleşiye gitmeye bahanem olur. Yüksek bir indirim olması gerekmez etiket fiyatının altına inse yeter.
Etiket fiyatı 560 lira. Meraklısı için güzel bir kitap olduğunu düşünüyorum.
Bildiğim kadarıyla bu kitapların baskısı yok ama Amazon’da buldum. Yine Türk Futboluna meraklı arkadaşlar bakabilirler.
Amazon tekrar stokuna sokmuş. Etiketi 1800 lira, Amazon’da 1350 lira.
Amazon’dan alacağım bir kitap 1500-2000₺ civarlarında, Amazon Germany gönderiyor ürünü. Yurtdışı alışveriş gümrük limiti 30€’ya düştüğü için bir sıkıntı yaratır mı bu durum? Kitaplarla ilgili gümrük vergilendirmesi ile ilgili bir şey bulamadığım için internette buradan sorayım dedim.
Mevzuatlar çocuk oyuncağına döndüğü için bilemiyorum değişti mi ama değişmedi ise kitaplardan vergi alınmıyor.
Kitaplar muaftı en son ama değişti mi bilmiyorum müşteri hizmetlerine sormanız iyi olur.
Demokratik ve adil bir ülkede yaşamadığımız ve her an belediyenin el değiştirilme tehlikesine sahip olduğunu düşünürsek, bu baskının mevcutken edinilmesini tavsiye ederim. El değiştirirse bir daha basmayacaklardır.