Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Nutuk okunması için bunu öneriyorsunuz anladığım kadarıyla. İlk bunu alacağım o halde.

1 Beğeni

Yani şöyle söyleyeyim. Adı Nutuk’ta geçen insanların kim oldukları ile ilgili de bilgiler veriyor ve Atatürk’ün silah arkadaşlarıyla Atatürk’ün yazdığı kısımları karşılaştırıyor. Bol bol da resim var. Yani sıkılmadan okutur. İlla ciltli alın demiyorum, ciltsizi de gayet güzel. Kaliteli baskılar o yüzden öneriyorum.

Bu arada benim paylaştığım linkteki satıcı değişmiş. Bu satıcı güvenilir mi bilmiyorum. Ben Amazon’un satıcı olduğunu paylaşmıştım.

2 Beğeni

Ona dikkat edilsin işte. Ben Amazon sitesine çok hakim değilim. Karışık biraz :smiley:

Dil bilsem yabancı baskı çok güzel kitaplar var alırdım da dil yok :sweat_smile:

Amazon’un kendi satıcı olduğu linki yeniledim ama yine de satın alırken satıcıları kontrol edin :slight_smile:

1 Beğeni

BKM için BKMSUU, BKMELIF kodları çalışıyor arkadaşlar. BKMNUR da bir siparişimde işe yaradı ama şimdi yaramıyor belki her üye için tek kullanımlıktır. Sipariş tutarım 1500 (bunun altındaki tutarlarda işe yarıyor mu bilemedim), indirim oranı % 10 oluyor kodlarla. Bilginize…

1 Beğeni

https://www.hepsiburada.com/kampanyalar/cok-satan-kitaplarda-2-kitap-50-indirimli
Hepsiburada’da ikincisi yüzde elli indirimli kitaplar listesi var. Uygun kitaplar yakalanabilir.

HB bu aralar kitap konusunda kampanyalar yapmaya başladı. Diğer pazar yerlerinden pay mı almak istiyor acaba.

Everest Yayınları’nda 5 Kitap 279 TL. Toplam 809 kitap listelenmiş.

Düzenleme: Bu arada tek sepette kampanya sınırı yok. 5 Kitap 279, 10 Kitap 558 vs. devam ediyor.

6 Beğeni

Ben de olanlar ve okuduklarım nedeniyle üç kitap dışında bir şey bulamadım ama çok güzel kampanya.

İki kitap daha bulup 5’e tamamlayabilirsem Dorris Lessing’in 3 kitabı var kampanyada, onları alacağım. :slight_smile:

Alacak oılanlar, okumadıysalar şunlara bir baksınlar bence.

Rosamund Bartlett - Tolstoy Bir Rus Hayatı
Fallada’nın iki kitabı var.
Dorris Lessing’in 3 kitabı var.
Yedinci Haç
Çıplak ve Ölü v.s

2 Beğeni

Etiketi pahalıdan ucuza, dikkatimi çekenler:

Not: Thomas Hardy hiç tıklanmamış, yazarın öykü antolojisidir. Başka edisyonu da yok bildiğim kadarıyla şu an.

3 Beğeni

Herhalde depolarını bir an önce boşaltmak istiyorlar.

İçinde 20 kitap olan siparişim: 15:30
Kargoya verilişi: 17:30

Ben son bir kez daha geliyim senin eve dibini sıyırıyım kütüphanenin.ondan sonra ver kime ne veriyorsan:)

Ne zaman istersen ama çabuk ol yoksa kitaplar kütüphane yolcusu. :slight_smile:

Hepsinin 2. Kitap %50 indirim kampanyasını kullanan var mı? Bir kitap seçtim 300 tl bir ton indirim gözüküyor ama 300 tl den 200 tl düşüyor. Nasıl bir hesaplama yapıyorlar anlamadım.

1 Beğeni

Gözden kaçanları ekleyeyim.

1 Beğeni

Ekim 2023’te (1,5 yıl önce) 240 TL’ye almışım…

1 Beğeni

Ben etiket fiyatından sanırım 150 ya da 180 liraydı, almıştım :sweat_smile:

1 Beğeni

Alsancak Tudem’e uğrayıp bu 5 kitabı ücretsiz alabilirsiniz.

12 Beğeni

Teşekkür ederim arkadaşım. Hemen yarın eşime söyleyip aldıracağım.

1 Beğeni

Pazarama ile Vakıfbank’a özel bir kampanya. Uygun fiyatlı kitaplar varsa güzel bir seçenek. Peşin fiyatına 6 taksit yapan kalmadı.

1 Beğeni