Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

3 Kitap 149 TL hepsiburada da kampanya var. sepete 3 3 şekilde eklerseniz düzgün çalışıyor. toplu eklerseniz kampanyayı hesaplayamıyor.

https://www.hepsiburada.com/kampanyalar/ithaki-yayin-grubu-fenomen-gunleri?siralama=yorumsayisi&trackingId=292883

2 Beğeni

İYZİCO

2 Beğeni

Nasıl ayarladılar bilmiyorum ama listedeki her kitapta çalışmıyor. Örnek; Golem - Gustav Meyrink, Frankenstain - Mary Sheley ve Vahşetin Çağrısı - Ciltli - Jack London kitaplarını indirime dahil etmiyor. Sepete eklersem anında bozuluyor indirim.

2 Beğeni

enteresan. ben genelde serileri birlikte aldım 3 -3 ekleyince sorun olmadı. mesela golemi aldım ama yanında Ashley Poston demir yürek ve yıldız ruhu aldım.

bu arada şimdi sizin attıklarınızı sepete ekleyip denim dedim anladığım kadarıyla golem ithakiyayıngrubu satıcısında kalmamış. bence ondan dolayı sepete farklı satıcıdan ekliyor oda kampanyaya dahil değil yüksek ihtimal. eklediklerinizin satıcısının ithakiyayıngrubu olmasına dikkat edin bence.

1 Beğeni

Son zamanlarda çok kullanmasam da Zebramo’dan ilk çıktığı sıralar çok ikinci el kitap almışımdır. Sanırım kapanmışlar. Uygulama marketlerinde görünmüyor.

22 Mayıs güncellemesi: Uygulama App Store’a geri dönmüş. Geçici bir sorunmuş.

2 Beğeni

Play store’da mevcut.

1 Beğeni

Olay bir şey söyleyeceğim. H.P. Lovecraft’ları 272 TL’ye almış bulunuyorum.

Parker Jotter dolma kalem almıştım. Sonra daha ucuza satıldığı için aradaki farkı iade ettiler.
Sonra ben bugün siparişi Parolapara kart ile sipariş ettim. İlk siparişe özel %50 cashback veriyor (max 400 TL). 150 TL cashback niye verdi anlamadım ama.

960 TL’lik Lovecraft’ları 272 TL’ye aldım. Şaka gibi!

10 Beğeni

İndirim tanrıları insanın yüzüne gülmez sıklıkla
Bu bir hediyedir sana, değerini unutma
Iyi okumalar heyecanla.

1 Beğeni

Kozmik korkunun babasıdır Lovecraft, müthiş,
Arzumun nesnesidir Lovecraft, yöneliş,
Ruhumdan dökülür gotik kelimeler, sancılar, Poe gibi,
Umarım Lovecraft da yolumu açar, King gibi,
Teşekkür ederim, okuyacağımdır, Lovecraft, tıpkı bir değersiz gibi
-kozmostaki süzülen bir tanecik gibi.

:smiley:

3 Beğeni

1₺ ile premium üyelik alıp üçerli gruplarla ayrı ayrı sipariş verebildim. Dediğiniz gibi toplu ekleyince indirim hesaplamıyor. İptal ederler sandım ama iptal olmadı hazırlanıyor siparişlerim. Teşekkürler haber verdiğiniz için.

1 Beğeni

Teşekkür ediyorum. Ben de hesap açıp Amazon üzerinden 850 TL’lik alışveriş yaptım ve 550 TL cashback geldi. Kazanılan cashback tekrar parayı gönderdiğim hesaba çekilebiliyor. Kazançlı bir alışveriş oldu benim için.

4 Beğeni

Sadece Amazon’da mı geçerli bu fırsat?

1 Beğeni

İlk alışveriş diyor 400 TL için, benim bekleyen sepet vardı o yüzden Amazon kullandım. 150 TL için hiçbir bilgi yok. O neden geldi bilmiyorum.

1 Beğeni

Amazon’dan bu sabaha karşı kitap almıştım. Kaçırdık kampanyayı. :slight_smile:

1 Beğeni

Yaş sınırı varmı? Edgar Allan Poe kitablarına kavuşalım.

1 Beğeni

Teşekkürler. Ben de aynı şekilde amazon üzerinden alışveriş yaptım. 400 + 150 şeklinde geri ödeme geldi. 850lik alışveriş 400 liraya geldi.

Para çekme ile de artan bakiyeyi banka hesabıma geri ilettim. Anında geldi. Çok güzel oldu :slight_smile:

2 Beğeni

Kitapyurdu iki üç kez mail göndermiş %5 indiriminiz var diye. Ama hangi kitaba baksam %2 indirim yapmışlar :slight_smile:. Ki o da ancak 3-5 TL’ye tekabül ediyor.

2 Beğeni

Benim de 4 liram var 2 yıldır içeride. Helal etmiyorum (:

2 Beğeni

Merhaba, bu Parolapara nedir? Siz nasıl yaptınız bu işlemi? Benim gibi bilmeyenlere açıklarsanız çok sevinirim. :smiling_face:

1 Beğeni

18 yaş kuralı yüzünden yapamadık. Az kaldı büyüyüp anlatacağım.

1 Beğeni