Merhaba, Kullanıyorsanız bu uygulama Papara, İyzico vs. benzeri bir cüzdan uygulaması. Merkez Bankası lisanslı bir uygulama sanırım. Yoksa fast sistemine falan dahil olamıyorlar.
Uygulamasını telefonunuza indirip hesap oluşturuyorsunuz, E-devlet üzerinden aldığınız adres numarası ile Adres ve Kimlik doğrulaması yapmanız gerekiyor. Banka hesabınızdan uygulamadan alacağınız İbana para yatırıp (en hızlı İban yöntemi ile yatıyor.), sanal kart oluşturuyorsunuz. Alışveriş yaptığınız sitede oluşturduğunuz sanal kart bilgileri ile işlemi tamamladığınızda Cashback otomatik yatıyor. Kampanyalarda 400 TL’ye kadar %50 iade diyor ama bana 850 liralık alışverişte 400 harici 150 lira daha iade geldi.
Alışveriş tamamlandıktan sonra 550 lirayı çek deyip kendi İbanınıza yollayabiliyorsunuz.
Aşamaları ekran görüntüsü atacaktım ama uygulama ekran görüntüsü almaya izin vermiyor maalesef.
Ben de şimdi Parolapara kullanarak Ucuzkitapal üzerinden alışveriş yaptım. Bana 1385 lira için 470 liralık cashback ödemesi geldi. 11 kitap 900 lira tutmuş oldu. Ucuzkitapal’ın Voleybol Topu ve Mangala kutu oyunu hediyeleri de var.
Normalde hep ikinci el alım yaparım ama Asimov’un kitaplarını sıfırından uyguna ikinci elde bulmak namümkün.
Kitapyurdu üzerinden 874,12TL tutarında alışveriş yaptım. Gazap Fırtınası ciltli ve Nihayet Çıkmazı aldım. 400tl ilk alışveriş, 43tl(%5) eğitim harcaması cashback almış oldum. Harcama yaptığım gibi cashback yatmadı. Müşteri hizmetlerini arayıp talep oluşturduktan 10 dakika sonra yattı. Ardından parayı gönderdiğim hesaba geri yolladım.
Gece gece sağlam uğraştırdı. Rehberiniz oldukça yardımcı oldu. İlk başta numaramı kabul etmiyordu. Kırmızı uyarı işareti veriyordu. Uygulamayı kapatıp açınca kabul etti. Esas sıkıntı çıkacak noktalardan biri de nfc ile kimliği doğrulamak. Alternatif yolu varsa iyi, yoksa telefonunda nfc olmayanlar için problem çıkabilir.
Ben de bugün dediğiniz gibi alışveriş yaptım. 550 TL iade edildi. Yardımınız için teşekkürler tekrardan. Bu şekilde bir defa mı oluyor? İkinci alışverişte de oluyor mu?
Sizin iadeniz ne kadar sürede geldi acaba? Kullanan diğer arkadaşlar da bilgi verebilirlerse sevinirim. Alışverişten hemen sonra gelir diye düşünmüştüm ama öyle olmadı.