Ben de görüştüm şimdi, manuel olarak yapacaklarmış.
ucuzkitapal
Hediye Çeki
160,00 TL
Hediye çeki kodu
HC-H427-HKXT
25.04.2025 tarihine kadar geçerlidir.
1.500,00 TL ve üzeri siparişlerde geçerlidir.
Stok 15’ten 8’e düşmüş. Umarım sahaf değil de okurlar almıştır.
Everest 5 kitap 280 TL kampanyasında sepet beşin katları şeklinde birleşebiliyormuş. Gerçi kargoyla 5 kitapta birim fiyat 68, 10 kitapta 62, ücretsiz kargoyu geçen 15 kitapta ve sonrasında 56 TL oluyor.
Callisto’da halen son sayfa eksikmiş, kampanyadan çıkarılacak, sepetlerinize eklemeyiniz.
Bu sepetlerle Parolapara da birleşiyormuş, 15 kitap alıp ona da saydırabilirsiniz.
Kampanya bilgisi için teşekkürler.
Son sayfa eksik evet ama eksik kısım hepi topu bir paragraf. Ben bendeki kopyanın sonundaki boş sayfaya Türkçe çevirisini el yazımla yazdım, oldu bitti.
İngilizcesini ve çevirisini aşağıya ekliyorum.
I don’t know why I think that way but I do.
Tonight it happened again while I’m walking over to Donna’s house, that’s the girl in the coffee shop. I stopped and let it ring, then I walked on. I have got better things to think about now than mysterious telephones because I am In Love.
Neden böyle düşündüğümü bilmiyorum ama düşünüyorum.
Bu gece Donna’nın, şu kafedeki kız, evine doğru yürürken yine oldu. Durdum ve çalmasına izin verdim, sonra yürümeye devam ettim. Şu anda gizemli telefonlar yerine düşünecek daha iyi şeylerim var, çünkü Aşık Oldum.
https://www.amazon.com.tr/Senlin-Yükseliyor-Josiah-Bancroft/dp/6057472373/
Senlin Yükseliyor 104.50 TL, devamı olan Sfenks’in Kolu da 146.25 TL.
25 Nisan - 5 Mayıs Folkitap yüzde 50 indirim kampanyası olacakmış.
Geldim Janiim:)
— FOL (@folkitap) April 24, 2025
Çalsın davullar.Kampanya başlasın! pic.twitter.com/IlaBslpwGW
Everest 5 kitap 280 TL kampanyasıyla 10 kitap aldım. Nerdeyse 10 al 3 öde gibi oldu. Uzun zamandır bu kadar ucuza kitap almamıştım. Hiç aklımda yokken hatta bu kitaplardan bihaberken 10 kitap daha ekledim kütüphaneye.
Arkadaşlar ucuzkitapal kod elinde olup kullanmayan varmı?Bende 90 tl olan var ama daha fazla olan kod varsa rica edeyim .
Yakın zamanda amazon hesabı açabilen oldu mu telefon numarası istiyor
Bir tanesi Bu kupon size ait değildir diye uyarı verdi.150 tl olan çalıştı.Çok teşekkür ederim
Rica ederim.
20202020
Sipariş geçtim 2 kitap daha eklediler, hayınlar…
Bayadir ilknokta ithaki %50 si kovaliyorum. Ben mi denk gelemiyorum yoksa artik yapmiyorlar mi %50??
Iskalamış olabilirsiniz. Yakın bir zamanda yapıldı diye hatırlıyorum ben. Eğer bu konuyu günlük olarak takip ediyorsanız ve hiç görmediyseniz ilknokta gerçekten de uzun bir süre %50 yapmamış demektir.
Ben de bekliyorum ilknokta %50’yi. Kampanyadan sonra Malazan basıyorlar her seferinde çünkü.
İlknokta ithaki %50 bende kovalıyordum ama bıraktım gibi. Ucuzkitapal’da sık sık %50 indirim oluyor. Üstüne kupon kullanınca %50’yi de geçiyor. Tek sıkıntı kitap temin süresi ve en yeni çıkanların hemen siteye eklenmemesi.
Büyük ÖTÜKEN indirimi başlıyor! 📣📣📣
— Ötüken Neşriyat (@otukennesriyat) April 26, 2025
3 - 11 Mayıs tarihleri arasında
50 bin kitapta %50 indirim 📚📚
Kitapları incelemeye, sepetleri hazırlamaya şimdiden başlayın. 🛒
Tüm okurlarımızı https://t.co/mWRnoRFK6K ye bekliyoruz. pic.twitter.com/cCnf0FclUb