ucuzkitapal.
Yüzde 45 indirimli yayınevleri arasına bir haftalığına İletişim ve İmge’yi dahil etsene Ucuzkitapal. ![]()
ucuzkitapal.
Yüzde 45 indirimli yayınevleri arasına bir haftalığına İletişim ve İmge’yi dahil etsene Ucuzkitapal. ![]()
Son cümlede yazdığına göre faturaya yansıyan bedel bir sonraki ay indirim olarak yansıtılıyormuş. Neye bulaştık böyle yahu.
@CenT hocam konuştunuz mu nedir son durum?
BKM’den sipariş verdim bugün. İyzico bakiyesi ile beraber tüm tutara %25 cashback uygulandı.
Aynı anda bir kampanyadan faydalanabiliyormuş. O yüzden sadece 350 TL indirim gerçekleşir, 100 TL gerçekleşmez ekstradan dediler.
Çok iyi haber çok teşekkürler bilgilendirdiğiniz için.
2 gün sonra yüklendi di mi hediye bakiye? Öyle yazıyordu açıklama da. Acaba Tudem üzerinden yapsak yine verir mi merak ettim.
Bir daha kullanmayalım neymiş bu böyle zulüm
İyzico’da iki gün yazıyor ama aynı gün hatta anında yüklüyor bakiyeyi. Cashback sadece ödeme sistemi İyzico olan ve anlaşmalı sitelerde oluyor. İyzico ile ödeme seçtiğinizde kampanyayı görüyorsunuz ekranda.
İmperler Çağı 190 papel. %50 indirimli sanırım. @cankutpotter
Güzel fiyatlar var gibi, değerlendirmek isteyenler için Dune Ciltli set iyi fiyatta.
Evet ben de bu fiyata aldım şaşırdım hatta nasıl bu kadar ucuz diye. ![]()
Dostlar Zamanın Çocukları ve Yıkımın Çocukları müthiş indirimli.
İkisinin de etiket fiyatı 375 TL
Amazon: 115 TL her biri
İndirim oranı: %69,3
Genel olarak Eksik Parça Yayınları’nda indirim var. Diğer kitaplara da bakın derim.
Şuan şartları sağlayan prime üyelere ekstra indirimle 261,19 tl fiyata geliyor.
@periyodiknesriyat hocamdan aldığım pasla devam ettireyim.
Yeşim Savaşı 115 papel. Şu sıralar 3. kitabın haberi gelirse amazondaki stok bu fiyattan biterdi ne güzel @EksikParca.
Gökteki Yazgı: Astronot Kadın serisi 115 papel.
Amansız Ay: Astronot Kadın serisi 115 papel.
@Pyrewrath hocam sen okumuştun sanırım Astronot Kadın serisini tavsiye eder misin?
Kaybedilenin Gölgesi de girmiş stoklara 321 papel. Uygun mu bilmiyorum ama.
Okumadım ama listemde, puanları da oldukça iyi, kaptım hemen.