Stok tükenmiş. Ne kadar da hızlı bitti böyle. Alamadık yine.
Günaydın herkese.
Allah aşkına alın okuyun şu kitabı:
Petekgözlü Adam
Liste fiyatı: 250
Amazon: 118,94
İndirim oranı: %52’den fazla
Hala almayan varsa diye:
Değersiz Bir Hayat:
Liste fiyatı: 595 TL
Amazon: 267,75
İndirim oranı: %55
The book of skulls’un birini kaptım teşekkürler ![]()
Yeniden indirimde. Koşun.
Almayan varsa çok güzel fiyat. Son 7 stok
https://www.amazon.com.tr/dp/6257124433?psc=1&smid=A1UNQM1SR2CHM&ref_=chk_typ_imgToDp
İyi bir BK kitabı mı? Okuyanlar bilgi verebilir mi? BK okumayı çok severim almayı düşünüyorum.
Hem kendim yaşadım hemde çevremde yaşayanlar oldugu için almak isteyenler için bir not düşmek istiyorum ;
Kesinlikle örümcek fobisi olanlar almasın…
Kitap bir üçlemenin ilk kitabı. Son kitap daha çıkmadı. Bunun dışında iyi bir space operasıdır. Daha ayrıntılı bilgi için summon yapalım. @Örümcekuzmanı @Pyrewrath hocam ile @oartıkbirörümceksever @J.S hocam daha detaylı bilgi verecektir.
Örümcek fobiniz yoksa seversiniz seriyi. Hatta şu sıralar yazarın Cennetin Kapıları etkinliğimiz var oraya da bakabilirsiniz. Yazarı sevmenize katkımız olursa ne mutlu bize.
Anladım. Kurgu ve Konu çok iyi görünüyor. Açıkçası İlk kez yazarı duydum ve bu yayınevinde olduğunu gördüm. Göz otomatik olarak ithakiye alışmış
üçleme olması güzel umarım hepsi çıkmıştır çok beklemek hoş olmaz. Fobim yok. İlk kitap baya indirimliymiş sipariş verdim okuyup devamina öyle karar vereceğim şuanlık. Amazon biraz endişelendiriyor beni depoda kalmış sararmış, hasarlı kitap gönderirse diye. Teşekkürler bilgilendirme için. Yakın zamanda yazar ile ilgili detaylı bir araştırma yapacağım ![]()
İmparatorluk Denen Anı 75 papel. Etiket fiyatı 300 papel. 2. kitap ile ilgili bir haber gelirse stok bu fiyattan biter eyyyyy İthaki.