Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Birazdan Süreyya Hanım’ın muhteşem değişimi olarak güncelleriz Prime indirimlerini.

4 Beğeni

Şansıma prime da hazırladığım tüm kitaplara indirim vurmuş. YŞA ya vurursa tamamdır. 10 kitap 850tl gelmiş olacak. Mükemmel :ok_hand:

Yüksek Şatodaki Adam ön siparişte olduğu için Prime İndirimleri uygulanmaz. Fotoğraf İthaki Yayın Grubu sitesindendir.

Benim listedeki tüm kitaplar geçen haftaki fiyatlarına inmişler :partying_face:

4 Beğeni

Alfa grubundan “Açıklamalı Notlarıyla” serisi, “Kitabı” serisi (Sinema, Mitoloji vb.), Taschen’in Horror ve Film Noir kitapları, İş Bankası’nın sert kapak Antik Dünya üçlemesi, Ketebe’nin Napolyon Savaşları ilk etapta gözüme çarpan yüksek fiyatlı kitap indirimleri. Orta kulvarda Can’ın Calvino, Alfa’nın Çehov öyküleri var. Haa, bir de Martı’nın deri ciltli Sabahattin Ali’si var, 750 idi epeydir. Tek cilt özel baskı Narnia ve Percy Jackson var yine lüks segment.

Faust Özel Baskı az önce 602’den 715’e çekilmiş.

4 Beğeni

Şuan Amazonda hata var 220tl den satışta görünüyor,stokta var yazıyor ama sipariş verilmiyor. Daha basılmadan açmışlar satışa. İndirimler 1 hafta devam ettiği için bekleyeceğim. 200 altına indiği gibi sepeti tamamlarım.

https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A2DJID2C00UJWX

4 Beğeni

1 adet gönderi şu konuya taşındı: Rıhtım Kamarası

2 Beğeni

Ödeme adımında 718’e geldi. Haber verenlere teşekkürler.

1 Beğeni

İndirimi 22 11 63 kitabının ingilizcesine bakarken gördüm

1 Beğeni

Hangi site bu? Nerede gördünüz bunu?

Amazonda olan indirim

1 Beğeni

Donanımhaber Mobil uygulaması üzerinden bu konuya herhangi bir mesaj atarsanız, Amazon için otomatik olarak mesaj kutunuza 400/100 kupon kodu gönderiyor.

2 Beğeni

Kod alabildiniz mi? Çoğu kişi alamadık diye yorum atmış

Bana gönderdiler. Konuya herhangi bir şey yazınca otomatik olarak mesaj kutunuza kod düşüyor.

Etiket Fiyatı: 2400 Amazon Fiyatı 819 İndirim Oranı ~66

2 Beğeni

Vodafone Red Aboneleri için:

Vodafone Yanımda uygulamasını girin, ana ekranda HAPPY ikonuna tıklayın

Alışveriş sekmesindeki ilk yere tıklayın

Buradan aldığınız kodu kopyalayıp HEPSIBURADA üzerine ulaşacağınız linke tıklayarak yapıştırın. (Adrese git diyerek)

Ve son hali 1 Yıl ücretsiz HB PREMIUM ABONELİĞİ

7 Beğeni

Teşekkür ederim oldu cidden.

1 Beğeni

image

https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A2DJID2C00UJWX?ref=psp_pc_cart_collapse&redirectAsin=1848567537&redirectMerchantId=A1UNQM1SR2CHM

2 Beğeni