Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

2 ayrı kitabı ayrı siparişle 100tl ve 50tl kupon kullanmıştım. Diğerleri için kuponum yoktu şimdi 2 eksiğim vardı onu da 2 benzer fiyatlı kitapla 4 taneye çıkarmam lazım. Güzel fırsat varsa değerlendirelim :grin: Benzer fiyatlı bulmak lazım çünkü en düşük fiyatlı olanı baz alıyor

1 Beğeni

1 Beğeni

Şöyle setler yapmışlar İlknokta da, %60 indirimliymiş. Belki ilgisini çeken olur;

5 Beğeni

İthaki yine yolunda… Serilerin ilk kitaplarıyla saçma sapan setler oluşturmuş. Normal serilere de %60 yapsanız da biz de yararlansak.

5 Beğeni

Birkaç yeni kitaba elde kalan kitapları uydurup satış yapacaklar. Güzel taktik

3 Beğeni

400TL alışverişe 100TL indirim

3 Beğeni

Keşke 4 al 3 öde kampanyası ile birleşebilseydi.

1 Beğeni

1 Beğeni

Bu sene indirimler kötü,kitapta daha büyük indirim yapardı şimdi farklı kategoridelerde indirim yapıyor.

3 Beğeni

Kitap indirimleri için eylül ve kasım (black friday) daha iyi olur diye düşünüyorum.

1 Beğeni

Etiket:460 indirim: ~%61

Etiket:330 indirim: ~67

5 Beğeni

Ötüken Neşriyat kendi sitesinde ya da başka sitelerde en fazla yüzde kaç indirime giriyor?

1 Beğeni

Yılda iki kez kendi sitesinde %50 indirim yapıyor ama yapmadan önce etiket fiyatlarını stoklara göre biraz yukarı güncelliyor :slight_smile:
Amazonda ise bazen stoklu daha uyguna bulunabiliyor. Ama şans tamamen.

1 Beğeni

Amazon Kemal Tahir (Ketebe) kitaplarında çok güzel indirimleri var. 4 al 3 öde ile çok uyguna geliyor.

1 Beğeni

İlknokta %50 indirimlerinin ne zaman geleceği için tahmininiz var mı?

1 Beğeni

175 papel. Iyzico ile en son kargo bedava idi. %10 kod girmeyi de unutmayın.

6 Beğeni

Yüzde 10 kodu ne acaba?

1 Beğeni

Nurbkm var benim bildiğim. 300 ve üstü olması lazımmış yalnız sepetin.

75 papelden Kralların Adaleti hala satışta. Devamı gelecek mi bir bilgi yok ama belki alan olursa devamı gelir.

5 Beğeni

Kutulu set bekliyorum ben çıkar muhtemelen ama bakalım

1 Beğeni

Bi dur artık, sen mesaj yazdıkça sepet kabarıyor. :joy:

PS: BKMSUU da %10 indirim sağlıyor.

5 Beğeni