Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

BKM’den alışveriş yapmayalı yıllar oldu. Ama bu indirim kodu bayağı iyi. Ender kutulu set almayı düşünüyorum. Değişim veya iade sürecinde eskisi gibi sıkıntı yaşanıyor mu?

1 Beğeni

Eskiyi bilmiyorum ama ben herhangi bir durumdan WhatsApp MHz üzerinden iade talep ediyorum müşteri kodu veriyorlar PTT den yapıyorum. İsteyen ayrıca değişim istediğini belirterek onu da yapabiliyor. Hatta bir süre sonra oraya da sormadan hasarlı ürünü paketine koyup gidip gönderiyorum yapılıyor iade.

2 Beğeni

@Blackheart bu kod bugüne özel bu arada. Tekrar ne zaman gelir belli olmuyor. Ama belli aralıklarla paylaşılıyor.

2 Beğeni

Kodlarla -100 düşebililir.

1 Beğeni

Dağılma ihtimali yüksek. Cilti baskısı da piyasada yok gibi. Görsel yanıltmasın kenarı boyalı gelmiyor.

2 Beğeni

Kitapbulan’da 2. kitaba %50 indirim kampanyası var. Kitapbaşı %25 indirime takabül ediyor. Amazonda stokta olmayan ve Dolap gibi yerlerde salak saçma fiyatlara satılan Taschen kitapları kısmen uygun fiyata geliyor.

Edit : 4 Taksit de yapıyor.

3 Beğeni

@Furkan_Kaza sipariş verdim az önce. Teşekkürler. Bakalım artık, umarım kitaplar hasarsız gelir.

2 Beğeni

+6,7 kitapsa kutuya koyuyorlar, altındaki adetlerde patpata koyuyorlar genelde hasar geliyor ben de. Umarım sağlam gelir.

2 Beğeni

Ciltli olduğu için belki buradan isteyen çıkabilir kodlarla fiyatı daha da düşürülebilir. Karton kapaklısının fiyatını 2x civarı gördüm.

1 Beğeni

kemal-sunal-tavuk

5 Beğeni

2 tane güzel indirim gördüm dostlar buyrun

2 Beğeni

Etiket 2750 tl. Meraklısı için mükemmel ötesi fiyat.

https://amzn.eu/d/i6yeEXx

8 Beğeni

Hic abartmıyorum, bu yaz teslim aldigim kargolar hepsi Amazon hepsi rezalet paketlenmiş, kargo şirketi ise ayrı sorun.

8 Beğeni

Fakat is bankası kültür yayınlarinin dogrudan kendi gönderileri mükemmel ve kargo yurticikargo ile, yaptıgım 14 sipariş ve her biri 20 den fazla ciltli sert kapak kitaplar olan kolilerdi.

1 Beğeni

Benim kargo da bi ara böyle gelmişti :smiley: Ah bu kargocular.

2 Beğeni

Aldık kral bu dev indirimden yararlanmak lazım dedik

2 Beğeni

Hayırlı olsun hocam keyifli okumalar.

2 Beğeni

8 Beğeni

₺500 alışverişe, %15 indirim

https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A15X7J5K4HT992?ref=psp_pc_cart_collapse&redirectAsin=6254182629&redirectMerchantId=A1UNQM1SR2CHM

3 Beğeni

14 adet gönderi şu konuya taşındı: Birlikte Kitap Okuma Etkinlikleri