14 adet gönderi şu konuya taşındı: Birlikte Kitap Okuma Etkinlikleri
Biçicinin Kasırgası/ 509 papel. Kodla 410’a gelir. 850/410.
Kitapyurdu üzerinde Pegasus ayın yayınevi olmuş. %45 indirim oranı mevcut. Ender Serisini almak isteyen Vodafone kampanyasını da kullanarak uygun fiyata alabilir.
2-3 aydır alamıyorduk kitapyurdundan vodafone kampanyasıyla ilk kez ibaresi kaldırılmış şükürler olsun 4 defa alışveriş yapabilirim o halde ![]()
Ben uygulamada kampanyayı bulamadım. Sizde görünüyor mu?
Kitapyurdu sitesinde yazıyor.
Ben de kampanyayı bulamadım ama sepete Pegasus’tan kitap eklendiğinde “Kampanya” diye yazıyor.
Amazonda birden fazla yayınevinde kayda değer indirim başlamış.
Her ay yenileniyor di mi hak? Kampanya olduğu sürece her ay vodafone üyesi yapabilir?
Geçtiğimiz 2-3 ay ilk kez deneyenlere özeldi ben alamadım şimdi ilk kez ifadesi kalkmış.
Amazon’da BT2025 kampanya kodunu girerek 500₺ tutarında hediye kartı satın alınca 1 gün içerisinde 50₺ daha promosyon olarak hesaba ekleniyormuş.
Kuponla 892 oluyor.
Dün 1226’dan önce 1550, sonra 1042 TL oldu. Daha inmek yerine bu fiyata gelip de 2000’leri gecen Alex Ross Marvelocity gibi fırlayabilir. Geçen kampanyada alıp defolu geldiği için iade etmiştim, koleksiyonluk kitap. Sinefiller için.
Ah amazon yaktın bizi. KY’den 175’e aldık diye sevinirken 157.5 liranın üzerine bir de 300/100 (SANAOZEL) kodu vermen beni daha da yaraladı. Üstelik kitap elime geçmedi. Etkinliğe de yetişemedik ah ah.
Kitapyurdu kitabı 5 günde teslim etti hakkını yemeyeyim ama kardeşim tatile çıkınca dükkandan bana gelmesi pazartesi gününü bulacak.
Tanrıların Açlığı 168 papel. Bu iki kitabın ciltli halleri de 222 papel.
Çok görüyorum bu seriyi çok iyi sanırım