Merhaba,
Benim çocuklar bu sene okumayı söktü. Onlara yaz tatilinde bol bol kitap okutmayı planlıyorum. İş Bankası’ndan çıkan İşte Mert serisini aldım. Başka tavsiyeniz varsa sevinirim.
Merhaba,
Benim çocuklar bu sene okumayı söktü. Onlara yaz tatilinde bol bol kitap okutmayı planlıyorum. İş Bankası’ndan çıkan İşte Mert serisini aldım. Başka tavsiyeniz varsa sevinirim.
Harry Potter serisi olabilir sanki. Gençtimaş’tan çıkan Thomas Taylor’un Malamander seriside güzeldir.
Bence olmaz.
Ben ilkokulda Harry Potter okuyordum ama 3.sınıf falandım
Yky Katie serisi, Cocuk Kalbi vb. yaninda direkt raflarimdan secenek paylasayim.
Uygun fiyata sahaflardan ve İs Bankasi’ndan bulunur kitaplar. Can Cocuk, YKY, 1001 Cicek, Dogan Egmont, Artemis vb. surusune bereket uygun fiyatli kitap sunuyor hâlen.
Ekleme: Jules Verne ayri rafta unutmusum.
Diskdunya’nin Tiffany Aching serisinin 5 kitabi 9-11-13-15-17 yaslarini iceriyor. Yani sira Sherlock, Lupen ve Ben serisi ile yine Diskdunya’dan odullu Maurice var.
Bence de olmaz. Henüz o tür kitaplar için erken.
Teşekkürler.
Hepimizin yazdiklarinin disinda, karsilikli konusmalarini saglayacak piyesler daha oncelikli olabilir. Karagoz’den Firtina’ya, Moliere’den Halide Edib’e. Sait Faik oykuleri, Orhan Veli siirleri vb.
Kate McMullan - Ejderha Avcıları Okulu, ben o yaşlarda okuyordum bunları. Harry Potter’dan çok çok daha hafif direkt çocuk kitabı.
Belki bunlar olabilir. Aklıma geldikçe editlerim
Merhaba,
Çocuk kitabı deyince, bu işe ciddiyetle eğilen yayınevleri var. Öncelikle onları bir sıralayayım size çok yararlı olacaktır.
Tudem
Günışığı
Domingo
Nesin Yayınevi
YKY
İş Bankası
Ayrıca, Pegasus, İthaki çocuk bazen enteresan kitaplar basıyor.
Birazdan hanımın kitaplığına dalıp öneriler gönderirim. Bazılarını sizin de seveceğinizi düşünüyorum…
Arkadaşlar, Fransız Devrimi konusunda zengin içerikli kitap arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
@alper senin var mıdır önerin?
Merhaba. Oğlum, birinci sınıfı bitirdiğinde resimli ve büyük yazılı YKY ve İş Bankası çocuk kitaplarını okutmuştum, tüm yaz tatili boyunca. Okumayı bu şekilde sevmişti.
Arnold Lobel kitapları da güzeldi. Fotoğraftakiler de biraz daha büyüyünce okuyabilinecek kitaplar. Roald Dahl ve Michael Ende kitaplarını da sevebilirler.