Kitap Öneri/Tavsiye Platformu

Merhaba,

Benim çocuklar bu sene okumayı söktü. Onlara yaz tatilinde bol bol kitap okutmayı planlıyorum. İş Bankası’ndan çıkan İşte Mert serisini aldım. Başka tavsiyeniz varsa sevinirim.

3 Beğeni

Harry Potter serisi olabilir sanki. Gençtimaş’tan çıkan Thomas Taylor’un Malamander seriside güzeldir.

1 Beğeni

:slight_smile:

Bence olmaz.

2 Beğeni

Ben ilkokulda Harry Potter okuyordum ama 3.sınıf falandım :sweat_smile:

1 Beğeni

Yky Katie serisi, Cocuk Kalbi vb. yaninda direkt raflarimdan secenek paylasayim.

Uygun fiyata sahaflardan ve İs Bankasi’ndan bulunur kitaplar. Can Cocuk, YKY, 1001 Cicek, Dogan Egmont, Artemis vb. surusune bereket uygun fiyatli kitap sunuyor hâlen.

Ekleme: Jules Verne ayri rafta unutmusum.

Diskdunya’nin Tiffany Aching serisinin 5 kitabi 9-11-13-15-17 yaslarini iceriyor. Yani sira Sherlock, Lupen ve Ben serisi ile yine Diskdunya’dan odullu Maurice var.

5 Beğeni

Bence de olmaz. Henüz o tür kitaplar için erken.

Teşekkürler.

1 Beğeni

Hepimizin yazdiklarinin disinda, karsilikli konusmalarini saglayacak piyesler daha oncelikli olabilir. Karagoz’den Firtina’ya, Moliere’den Halide Edib’e. Sait Faik oykuleri, Orhan Veli siirleri vb.

2 Beğeni

Bizim kız 9 yaşında. İlk dönem aldığımız kitapların bazılarını aşağıya bırakıyorum.

5 Beğeni

Kate McMullan - Ejderha Avcıları Okulu, ben o yaşlarda okuyordum bunları. Harry Potter’dan çok çok daha hafif direkt çocuk kitabı.

2 Beğeni

Belki bunlar olabilir. Aklıma geldikçe editlerim :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Merhaba,
Çocuk kitabı deyince, bu işe ciddiyetle eğilen yayınevleri var. Öncelikle onları bir sıralayayım size çok yararlı olacaktır.
Tudem
Günışığı
Domingo
Nesin Yayınevi
YKY
İş Bankası

Ayrıca, Pegasus, İthaki çocuk bazen enteresan kitaplar basıyor.

Birazdan hanımın kitaplığına dalıp öneriler gönderirim. Bazılarını sizin de seveceğinizi düşünüyorum…

2 Beğeni

3 Beğeni

4 Beğeni

Can yayınlarını unutmuşum.

3 Beğeni

Katherine Rundell sizin için önerildi, tahmin etmişsinizdir :slightly_smiling_face:

3 Beğeni

4 Beğeni

3 Beğeni

Çizgi roman olmazsa olmaz. Bayılırlar…

5 Beğeni

Arkadaşlar, Fransız Devrimi konusunda zengin içerikli kitap arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

@alper senin var mıdır önerin?

1 Beğeni

Merhaba. Oğlum, birinci sınıfı bitirdiğinde resimli ve büyük yazılı YKY ve İş Bankası çocuk kitaplarını okutmuştum, tüm yaz tatili boyunca. Okumayı bu şekilde sevmişti.

Arnold Lobel kitapları da güzeldi. Fotoğraftakiler de biraz daha büyüyünce okuyabilinecek kitaplar. Roald Dahl ve Michael Ende kitaplarını da sevebilirler.

5 Beğeni