Kitaplar Hakkında Danışma Başlığı: Şu Kitabı Okudunuz mu?

Rica ederim. İyi ki denk gelmişsiniz bu öneriye. İyi okumalar dilerim, umarım seversiniz.

2 Beğeni

Arkadaşlar bu kitabı okuyan var mı acaba? Bilmem ne dergisinin seçtiği en iyi 50 Bilimkurgu kitabı arasında yer alıyor gibi iddialı tanıtımı var, onu görünce foruma sorayım dedim.

5 Beğeni

Bu kitabı okuyan var mı?!Olimpos yakında basacağını duyurdu

3 Beğeni

İlk 70-80 sayfaya geldim. Baya güzel kitap. İyi ki almışım kitabı.

2 Beğeni

Merhaba iyi geceler. Hazır Amazon promosyon varken Ursula K.Le.Guin Yerdeniz serisi 6 kitap tek cilt ve mülksüzler kitabını almayı planlıyorum. Tek ciltte yazı puntosu küçük olduğu için mi 6 ayrı kitap toplamından sayfa sayısı daha az ve Mülksüzler kitabı hakkında yorumlarınız nelerdir?

2 Beğeni

Beğenmenize çok sevindim. Genelde ilk 100 sayfada herkes sevemiyor ama sizin hoşunuza gittiyse böyle devam eder. İyi okumalar tekrardan :cherry_blossom:

2 Beğeni

Yerdeniz’i ayrı bir şekilde almıştım ama tekli baskı da çok hoş, dediğiniz gibi punto sıkıntısı var. Ama mutlaka alın, en iyi fantastik serilerden zaten.

Mülksüzler, farklı iki toplumu (anarşist ve kapitalist) birçok yönden ele alan bir bilimkurgu. Ama bilimkurgu sadece bir sembol aslında, anlatmak istediği her şey, farklı amaçlarla yönetilen toplumlarca yaşanılmış olgular zaten. Yazar bu durumu eleştiriyor romanında. Özgürlük kavramını, fikirlerimizin söylemini, kadın-erkek ilişkisini, aileyi baz alarak bir kurgu ortaya çıkarmış, oldukça geniş bir roman. Öneririm.

2 Beğeni

Bu aralar müsait olmadığım maalesef devam edemedim kitapları okumaya. Tekrardan kitap okumaya devam edeyim.Teşekkür ederim. Size de iyi okumalar :cherry_blossom:

2 Beğeni

Çok yardımcı oldunuz bana teşekür ederim. Tek tek alırsam kitaplar aşırı pahalı olacak. Punto sorunu var ama fiaytı uygun. İyi okuyucu ve gözlemcisiniz. :smiling_face: :pray:

2 Beğeni

Yoğun bir anlatıma sahip olduğu için sıkılmadan okumaya çalışmak önemli, günde 50-100 sayfa arası bir aralık koymuştum kendime, 100’ü hiç geçmedim. Uzun ama keyifli bir yolculuk oldu bu nedenle. Böyle yapabilirsiniz siz de. Müsait olduğunuzda tabii ki.

Ben de kaç sene önce almıştım, şu an pahalı gerçekten de. Teklinin fiyatı uygunsa hiç kaçırmayın o zaman. Rica ederim ne demek :slight_smile: Görüşünüz için de teşekkür ederim, iyi günler :cherry_blossom::smiling_face:

2 Beğeni

Bende Yerdeniz tek cilt ve Mülksüzler var. Herhalde normal Yerdeniz baskılarıyla aynıdır diyerek karşılaştırdım. Punto çok azıcık küçük 1 sayı fark felan vardır herhalde. Bir de harita var başta ve sonda kapağa yapışık olarak.

3 Beğeni

Şimdi yan yana görünce bana da o kadar küçük gelmedi, gayet okunabilir duruyormuş. :slight_smile:

3 Beğeni

Resimi yakınlaştırdığım zaman yazılar rahatlıkla okunabiliyor ve okumayı zorlaştıracak türden değil gibi.

2 Beğeni

Ben canım sıkılınca bırakıyorum kitap okumayı. Çünkü belli zaman sonra odaklanamama ve kafa dağılmaya başlıyor. 396 TL tek cilt. Onu satın aldım. Tekrardan teşekkürler iyi günler. :pray: :cherry_blossom:

3 Beğeni

William Gibson - Altın Kitaplar’dan çıkan kitaplarının orijinal isimlerini yazabilir misiniz. Hangi kitap hangi seriye bağlı anlamıyorum. Bilen varsa şimdiden teşekkürler,

1 Beğeni

Sprawl Üçlemesi

1. Matrix Avcısı - Neuromancer
  2. Kont Sıfır - Count Zero
  3. Mona Lisa - Mona Lisa Overdrive

Bridge Üçlemesi

1. Sanal Işık - Virtual Light
  2. Idoru - Idoru :slight_smile:
  3. Geleceğin Partileri / All Tomorrow’s Parties
2 Beğeni

Şu çeviriye bayılıyorum :upside_down_face:

2 Beğeni

Özlem Kurdoğlu Alpin. O kitap adı efsane. :smiley:

2 Beğeni

Sıfır Geçmiş ve Görünmez dünya tekil kitaplar mı?

Teşekkür :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Onlar da Blue Ant üçlemesinin 2. ve 3. kitaplarıymış, gözümden kaçmışlar. 1. kitabı da basılmıştır ama bulamadım adını.

2 Beğeni