Kitaplıklarımız

Teşekkür ederim :smiling_face: Az önce diğer raftan o rafa taşırken 3-4 tane Saramago’yu yere düşürdüm ve ufak bir kalp krizi geçirdim :sweat_smile:

Arkadaşlar bir fikir verin bana şu tadilat alanını toparlayalım :warning: Bırak dağınık kalsın mı diyorsunuz :joy:

2 Beğeni

Biraz daha düzene soktum. Şimdilik idare eder gibi. Gerisini kitap aldıkça hallederim.

Not: Diğer fotoğrafı siliyorum, özenmeden şak diye çekip koymuştum, buranın fikirlerini almak için :upside_down_face:

32 Beğeni

Fadiş’i görünce bi an mutlu oldum. :grinning:

3 Beğeni

Herkesin ilkokulda muhakkak karşılaşmışlığı vardır :grin:

3 Beğeni

@MelihAntepli Benim böyle kitaplarım olsa mangalı tutuştumak için kullanırdım. Bir tek fantastikler iyi gibi diğerlerini yak gitsin. Yakacağın iyisi kötüsü olmaz derler ama sen bakma onlara. :smiley:

Kitaplıkların hayırlı olsun, umarım sevdiğin kitaplarla dolup taşarlar.

2 Beğeni

Beyaz kitaplıkların kitapların daha çok dikkat çekmesini sağladığını düşünüyorum, bu yönden çok iyi karar vermişsiniz bence. Çok da güzel kitaplar var. Daha niceleri kitaplığınızda yerini alır umarım. Hayırlı olsun :slight_smile:

2 Beğeni

Teşekkür ederim :smiling_face: Saramago ile Asimovlara laf mı ettin sen şimdi? Asimovlar neyse de o @SJack 'in alanı ve gelir birazdan :grin: Saramagolar 'a laf etmeyecektin, kurbağaya çevirtsem yeri yani :laughing: Çok iyi bir yazar bak altın gibi parıl parıl parlıyor. Herkesin mutlaka tanışması gereken bir yazar :slightly_smiling_face:

@foundyou evet benimde beyaz kitaplıklar daha çok hoşuma gidiyor, çok teşekkür ederim, daha güzelleri sizlerin olsun :smiling_face:

4 Beğeni

Güncelleme.

66 Beğeni

Evet, kabus oldu gerçek. Köyde tadilat başladı, kitaplarımızı toplamaya başlıyorum. Son hali şurada dursun.

49 Beğeni

Eski baskılar görmek sevindirdi.

2 Beğeni

Son hali. Eski yeri hoşuma gitmemişti. Yanlarına da birer tane aynısından alıp yatak altındakileri de onlara yerleştirmek istiyorum ama bu pahalılıkta zor. :frowning:

59 Beğeni

Ooo karanlık kitaplıktan kitaplar var. Karanlık tarafa hoşgeldiniz :ghost:

5 Beğeni

Tablo çok iyi duruyor. Tam yerini bulmuş, yakışmış :slightly_smiling_face:

4 Beğeni

Hoş bulduk. :slight_smile: Bazı kitaplsrı beğensem de bazı kitaplar beklentimin çom altında.

@MelihAntepli İki kitaplık daha alırsam bir tablo daha almayı düşünüyorum. Gerçekten çok hoş duruyor.

3 Beğeni

İnternetten mi aldın yoksa mağaza mı?

2 Beğeni

Sorması ayıp Kara Prizma neden ters duruyor acaba :slight_smile:

1 Beğeni

Trendyol’dan aldım.

@LudovicoII herhangi bir özel neden yok. Kitapları dizerken komşunun küçük kızı da ba yardım ediyordu ve o sırada sanırım Kapa Prizma’yı bana ters verdi. :joy:

Bu da küçük cadımız;

Kitaplığımı ve kitaplarımı çok sever. Zamanı gelince okumak için kitap isteyeceğine eminim. :joy: Resim ile bugün arasında 1 yıldan fazla bir süre var.

34 Beğeni

Taşınma sonrası bir takım faaliyetler. Bakalım ne çıkacak ortaya… :slight_smile:

77 Beğeni

Gözlerim faltaşı gibi açıldı, Allah kolaylık versin diyorum.

5 Beğeni

Kolay gelsin kitaplık kaça mal oldu ve tahmini ne kadar kitabı alır burası? İyi günler de okuyun…

3 Beğeni