Teşekkür ederim Az önce diğer raftan o rafa taşırken 3-4 tane Saramago’yu yere düşürdüm ve ufak bir kalp krizi geçirdim
Arkadaşlar bir fikir verin bana şu tadilat alanını toparlayalım Bırak dağınık kalsın mı diyorsunuz
Teşekkür ederim Az önce diğer raftan o rafa taşırken 3-4 tane Saramago’yu yere düşürdüm ve ufak bir kalp krizi geçirdim
Arkadaşlar bir fikir verin bana şu tadilat alanını toparlayalım Bırak dağınık kalsın mı diyorsunuz
Biraz daha düzene soktum. Şimdilik idare eder gibi. Gerisini kitap aldıkça hallederim.
Not: Diğer fotoğrafı siliyorum, özenmeden şak diye çekip koymuştum, buranın fikirlerini almak için
Fadiş’i görünce bi an mutlu oldum.
Herkesin ilkokulda muhakkak karşılaşmışlığı vardır
@MelihAntepli Benim böyle kitaplarım olsa mangalı tutuştumak için kullanırdım. Bir tek fantastikler iyi gibi diğerlerini yak gitsin. Yakacağın iyisi kötüsü olmaz derler ama sen bakma onlara.
Kitaplıkların hayırlı olsun, umarım sevdiğin kitaplarla dolup taşarlar.
Beyaz kitaplıkların kitapların daha çok dikkat çekmesini sağladığını düşünüyorum, bu yönden çok iyi karar vermişsiniz bence. Çok da güzel kitaplar var. Daha niceleri kitaplığınızda yerini alır umarım. Hayırlı olsun
Teşekkür ederim Saramago ile Asimovlara laf mı ettin sen şimdi? Asimovlar neyse de o @SJack 'in alanı ve gelir birazdan Saramagolar 'a laf etmeyecektin, kurbağaya çevirtsem yeri yani Çok iyi bir yazar bak altın gibi parıl parıl parlıyor. Herkesin mutlaka tanışması gereken bir yazar
@foundyou evet benimde beyaz kitaplıklar daha çok hoşuma gidiyor, çok teşekkür ederim, daha güzelleri sizlerin olsun
Evet, kabus oldu gerçek. Köyde tadilat başladı, kitaplarımızı toplamaya başlıyorum. Son hali şurada dursun.
Eski baskılar görmek sevindirdi.
Son hali. Eski yeri hoşuma gitmemişti. Yanlarına da birer tane aynısından alıp yatak altındakileri de onlara yerleştirmek istiyorum ama bu pahalılıkta zor.
Ooo karanlık kitaplıktan kitaplar var. Karanlık tarafa hoşgeldiniz
Tablo çok iyi duruyor. Tam yerini bulmuş, yakışmış
Hoş bulduk. Bazı kitaplsrı beğensem de bazı kitaplar beklentimin çom altında.
@MelihAntepli İki kitaplık daha alırsam bir tablo daha almayı düşünüyorum. Gerçekten çok hoş duruyor.
İnternetten mi aldın yoksa mağaza mı?
Sorması ayıp Kara Prizma neden ters duruyor acaba
Trendyol’dan aldım.
@LudovicoII herhangi bir özel neden yok. Kitapları dizerken komşunun küçük kızı da ba yardım ediyordu ve o sırada sanırım Kapa Prizma’yı bana ters verdi.
Bu da küçük cadımız;
Kitaplığımı ve kitaplarımı çok sever. Zamanı gelince okumak için kitap isteyeceğine eminim. Resim ile bugün arasında 1 yıldan fazla bir süre var.
Gözlerim faltaşı gibi açıldı, Allah kolaylık versin diyorum.
Kolay gelsin kitaplık kaça mal oldu ve tahmini ne kadar kitabı alır burası? İyi günler de okuyun…