Kitaplıklarımız

Son hali. Eski yeri hoşuma gitmemişti. Yanlarına da birer tane aynısından alıp yatak altındakileri de onlara yerleştirmek istiyorum ama bu pahalılıkta zor. :frowning:

59 Beğeni

Ooo karanlık kitaplıktan kitaplar var. Karanlık tarafa hoşgeldiniz :ghost:

5 Beğeni

Tablo çok iyi duruyor. Tam yerini bulmuş, yakışmış :slightly_smiling_face:

4 Beğeni

Hoş bulduk. :slight_smile: Bazı kitaplsrı beğensem de bazı kitaplar beklentimin çom altında.

@J.S İki kitaplık daha alırsam bir tablo daha almayı düşünüyorum. Gerçekten çok hoş duruyor.

3 Beğeni

İnternetten mi aldın yoksa mağaza mı?

2 Beğeni

Sorması ayıp Kara Prizma neden ters duruyor acaba :slight_smile:

1 Beğeni

Trendyol’dan aldım.

@LudovicoII herhangi bir özel neden yok. Kitapları dizerken komşunun küçük kızı da ba yardım ediyordu ve o sırada sanırım Kapa Prizma’yı bana ters verdi. :joy:

Bu da küçük cadımız;

Kitaplığımı ve kitaplarımı çok sever. Zamanı gelince okumak için kitap isteyeceğine eminim. :joy: Resim ile bugün arasında 1 yıldan fazla bir süre var.

34 Beğeni

Taşınma sonrası bir takım faaliyetler. Bakalım ne çıkacak ortaya… :slight_smile:

77 Beğeni

Gözlerim faltaşı gibi açıldı, Allah kolaylık versin diyorum.

5 Beğeni

Kolay gelsin kitaplık kaça mal oldu ve tahmini ne kadar kitabı alır burası? İyi günler de okuyun…

3 Beğeni

Teşekkür ederim. Yaklaşık 12 bin lira tuttu kitaplık. İki sıra kitap alıyor. Ben düz bölümü şimdilik tek sıra, köşeyi iki sıra diziyorum. Düz bölümde önleri yavaş yavaş dolduracağım. İnce kitaplar çok var elimde, onlarla birlikte 3 binin üzerinde kitap alacak gibi duruyor.

13 Beğeni

Kitaplık tamamen yerleşti. İçime sinmeyen kısımlar var ama yerinde ayarlarım zaman içinde.

94 Beğeni

Tebrik ederim çok güzel olmuş, üstelik kitaplarınızda oldukça zengin iyi günlerde güle güle okuyun. Yaklaşık bir yıl önce yaptırmayı düşündüğüm kitaplığa benziyor. Tahminimin çok üzerinde bir fiyat verdikleri için ertelemiştim.

5 Beğeni

Teşekkür ediyorum. Maalesef fiyatlar inanılmaz yükselmiş. Ben daha farklı şeyler yaptırmaya niyetlenmiştim ama şimdilik buna yetti gücümüz. Yine de hazır kitaplıklara göre hem sağlamlık hem de kapasite olarak çok memnun kaldım.

8 Beğeni

Çok uzun süredir klasiklerin bulunduğu kitaplığımı paylaşmıyordum. Bugünkü eksik tamamlama faslından ötürü yeniden paylaşıyorum. :slight_smile:

Modern klasiklerde 147/153, Türk Edebiyatı Klasiklerinde 49/49 oldu şimdilik. Türk Klasiklerinin neredeyse hepsini okudum ama modernlerde okumadıklarım okuduklarımdan fazla. Okuduğumdan fazlasını satın aldığım için ciltli tercih ediyorum yıllarca dayansın diye ama en çok da bu serileri nereye kadar alabileceğimi merak ediyorum. :smiley:

Bu tarz serilerde dizim konusunda fikir almak isteyenlere de soyad/ad sıralamasını tavsiye ederim. Hem çok pratik hem de tüm eserleri bir arada. Yazarın kitapları da kendi içerisinde alfabetik diziyorum. Tek istisnası seriler. Serileri kendi sıralamasına göre diziyorum. bkz. Golding’in Deniz Üçlemesi. :slight_smile:

55 Beğeni

HAY serisnden çok az kitap var beğenmedim. :stuck_out_tongue_winking_eye: Tabi ki şaka :slight_smile:

4 Beğeni

Dünya Klasikleri’ni İş Kültür/YKY/Can/İletişim ve Yordam’dan karışık alıyorum aslında. Onlar sığmadığı için gösteremiyorum. :smiley:

3 Beğeni

Mükemmel gözüküyorlar. Özellikle modern klasikler dizisi. Bir kaç eksik dışında benim de 192/196 tabi benim için sert kapaklar el yaktığı için karton kapak serisini tamamlamayı tercih ettim. Yatağımın hemen kenarında sürekli izliyorum büyük bir keyif veriyor bana :sweat_smile:. Keşke sert kapaklarda da bir defaya mahsus basımı olmayan kitapları çıkartsalar eksik olunca insan üzülüyor.

4 Beğeni

Bu serileri almaya başladığım ilk vakitler numaraya göre diziyordum. Eksik numaraları sahaflardan temin ettim hatta. Onları ayrı bir kitaplıkta muhafaza ediyorum ama. Sonraları numara takibini bıraktım (çok şükür!). Seriyi sevdiğim için çıkan her kitabını almaya devam ediyorum sadece. Eksik numaralar da muhtemelen karton kapak kalmaya devam edecek.

İş Kültür Moderni son zamanlarda daha fazla sevmeye başladım. Adı sanı pek duyulmamış yazarları dilimize kazandırmaya başladılar. Hiçbir kitabını almasam da İthaki de bunu yapmaya gayret ediyor. Genel olarak tamamını topladığım serilerden beklentim bu yönde aslında. :herb:

5 Beğeni

Okumadığım ve yeni aldığım kitapların olduğu bölüm. Zaman çarkını fırsat bulup kaldıramadık ama kitaplığın babası gibi durmaya devam ediyor. Bazılarını da kutu buldukça. Bine yakını kolilerde. Bakalım ne zaman tam anlamıyla bir kitaplığım olacak. Şimdilik beni idare ediyor. :heart_eyes::star_struck:

48 Beğeni