Kitaplıklarımız

Aynen öyleydi. Bende o fiyatlardan almıştım, sadece 1 tanesini 120 liraya almıştım sanırım.

2 Beğeni

Napsak temelli PDF formatına mı geçsek? :joy:

2 Beğeni

E-kitap cihazları da ucuz değil ki. Hem de keyif vermeyecek. Telefon, bilgisayardan okurum diye düşünme gözlerini açamazsın bir daha, aşırı sulandırıyor ve yoruyor :smile:

3 Beğeni

Beni yine kandırdın. Ölümüne kitap ve kitaplık. :joy:

2 Beğeni

İşlem tamam.

Sadece iki kitaplığı birbirine bağlarken şöyle ufak bir sıkıntı yaşadım. Elimi kesin bir sakarlık yaparak çizerim ben :grinning: O yüzden bir tık ufak boyunu deneyeceğim ama evde yokmuş, yarın bakacağım.

9 Beğeni

Eline bir şey olsun ama kitaba olmasın. Kitap önemli.

4 Beğeni

Çok sağ ol ya :joy: Kitap önemli tabi ona bir şey olmaz da aynı şey benim için geçerli değil :grin: Acaba onları söksem mi? Eğer çıkarırsam biri daha önde biri arkada gibi duruyor, tam hizalı olmuyor. Diğer 3 kitaplığı birbirine sabitlediğim zaman böyle çıkmamıştı bunda çıktı ilginç :sweat_smile:

3 Beğeni

Ben hiç birleştirmekle uğraşmamıştım. Kullandığın vida boyu aynı mıydı peki?

3 Beğeni

Aynı ama üstün birleşme mesafesi biraz daha kısaydı alta göre büyük olasılıkla ondan oldu. Yarın bunun bir ufağına bakıp ona göre deneyeceğim.

3 Beğeni

Saramagolara ve Asimovlara bayıldım, kütüphane çok hoş duruyor güle güle kullanın :blush:

3 Beğeni

Teşekkür ederim :smiling_face: Az önce diğer raftan o rafa taşırken 3-4 tane Saramago’yu yere düşürdüm ve ufak bir kalp krizi geçirdim :sweat_smile:

Arkadaşlar bir fikir verin bana şu tadilat alanını toparlayalım :warning: Bırak dağınık kalsın mı diyorsunuz :joy:

2 Beğeni

Biraz daha düzene soktum. Şimdilik idare eder gibi. Gerisini kitap aldıkça hallederim.

Not: Diğer fotoğrafı siliyorum, özenmeden şak diye çekip koymuştum, buranın fikirlerini almak için :upside_down_face:

32 Beğeni

Fadiş’i görünce bi an mutlu oldum. :grinning:

3 Beğeni

Herkesin ilkokulda muhakkak karşılaşmışlığı vardır :grin:

3 Beğeni

@J.S Benim böyle kitaplarım olsa mangalı tutuştumak için kullanırdım. Bir tek fantastikler iyi gibi diğerlerini yak gitsin. Yakacağın iyisi kötüsü olmaz derler ama sen bakma onlara. :smiley:

Kitaplıkların hayırlı olsun, umarım sevdiğin kitaplarla dolup taşarlar.

2 Beğeni

Beyaz kitaplıkların kitapların daha çok dikkat çekmesini sağladığını düşünüyorum, bu yönden çok iyi karar vermişsiniz bence. Çok da güzel kitaplar var. Daha niceleri kitaplığınızda yerini alır umarım. Hayırlı olsun :slight_smile:

2 Beğeni

Teşekkür ederim :smiling_face: Saramago ile Asimovlara laf mı ettin sen şimdi? Asimovlar neyse de o @SJack 'in alanı ve gelir birazdan :grin: Saramagolar 'a laf etmeyecektin, kurbağaya çevirtsem yeri yani :laughing: Çok iyi bir yazar bak altın gibi parıl parıl parlıyor. Herkesin mutlaka tanışması gereken bir yazar :slightly_smiling_face:

@foundyou evet benimde beyaz kitaplıklar daha çok hoşuma gidiyor, çok teşekkür ederim, daha güzelleri sizlerin olsun :smiling_face:

4 Beğeni

Güncelleme.

66 Beğeni

Evet, kabus oldu gerçek. Köyde tadilat başladı, kitaplarımızı toplamaya başlıyorum. Son hali şurada dursun.

49 Beğeni

Eski baskılar görmek sevindirdi.

2 Beğeni