Aynen öyleydi. Bende o fiyatlardan almıştım, sadece 1 tanesini 120 liraya almıştım sanırım.
Napsak temelli PDF formatına mı geçsek? 
E-kitap cihazları da ucuz değil ki. Hem de keyif vermeyecek. Telefon, bilgisayardan okurum diye düşünme gözlerini açamazsın bir daha, aşırı sulandırıyor ve yoruyor 
Beni yine kandırdın. Ölümüne kitap ve kitaplık. 
İşlem tamam.
Sadece iki kitaplığı birbirine bağlarken şöyle ufak bir sıkıntı yaşadım. Elimi kesin bir sakarlık yaparak çizerim ben
O yüzden bir tık ufak boyunu deneyeceğim ama evde yokmuş, yarın bakacağım.
Eline bir şey olsun ama kitaba olmasın. Kitap önemli.
Çok sağ ol ya
Kitap önemli tabi ona bir şey olmaz da aynı şey benim için geçerli değil
Acaba onları söksem mi? Eğer çıkarırsam biri daha önde biri arkada gibi duruyor, tam hizalı olmuyor. Diğer 3 kitaplığı birbirine sabitlediğim zaman böyle çıkmamıştı bunda çıktı ilginç ![]()
Ben hiç birleştirmekle uğraşmamıştım. Kullandığın vida boyu aynı mıydı peki?
Aynı ama üstün birleşme mesafesi biraz daha kısaydı alta göre büyük olasılıkla ondan oldu. Yarın bunun bir ufağına bakıp ona göre deneyeceğim.
Saramagolara ve Asimovlara bayıldım, kütüphane çok hoş duruyor güle güle kullanın 
Teşekkür ederim
Az önce diğer raftan o rafa taşırken 3-4 tane Saramago’yu yere düşürdüm ve ufak bir kalp krizi geçirdim 
Arkadaşlar bir fikir verin bana şu tadilat alanını toparlayalım
Bırak dağınık kalsın mı diyorsunuz 
Biraz daha düzene soktum. Şimdilik idare eder gibi. Gerisini kitap aldıkça hallederim.
Not: Diğer fotoğrafı siliyorum, özenmeden şak diye çekip koymuştum, buranın fikirlerini almak için 
Fadiş’i görünce bi an mutlu oldum. 
Herkesin ilkokulda muhakkak karşılaşmışlığı vardır 
@J.S Benim böyle kitaplarım olsa mangalı tutuştumak için kullanırdım. Bir tek fantastikler iyi gibi diğerlerini yak gitsin. Yakacağın iyisi kötüsü olmaz derler ama sen bakma onlara. 
Kitaplıkların hayırlı olsun, umarım sevdiğin kitaplarla dolup taşarlar.
Beyaz kitaplıkların kitapların daha çok dikkat çekmesini sağladığını düşünüyorum, bu yönden çok iyi karar vermişsiniz bence. Çok da güzel kitaplar var. Daha niceleri kitaplığınızda yerini alır umarım. Hayırlı olsun 
Teşekkür ederim
Saramago ile Asimovlara laf mı ettin sen şimdi? Asimovlar neyse de o @SJack 'in alanı ve gelir birazdan
Saramagolar 'a laf etmeyecektin, kurbağaya çevirtsem yeri yani
Çok iyi bir yazar bak altın gibi parıl parıl parlıyor. Herkesin mutlaka tanışması gereken bir yazar 
@foundyou evet benimde beyaz kitaplıklar daha çok hoşuma gidiyor, çok teşekkür ederim, daha güzelleri sizlerin olsun 
Evet, kabus oldu gerçek. Köyde tadilat başladı, kitaplarımızı toplamaya başlıyorum. Son hali şurada dursun.
Eski baskılar görmek sevindirdi.