Ben alalı daha 1 hafta oldu olacak. Artık hafta sonu yapmaya çalışacağım
Sen bana yolla ben kurarım merak etme.
Kargoyu karşı taraf ödeyecek derim, kitaplıktan daha pahalıya mal olur sana
Aaa burada ne mevzular dönüyormuş? Ben yazmadım Melih, robot yazmış kusura bakma.
Tabi, kesin öyledir
Benim de bir tane almam gerek ya robot kurnazlık yapmış. Beleşe getirebilirim demiş işte.
Ben A101’den aldım. Önceki beyazları da oradan almıştım. Beni idare ediyor şimdilik, kalite olarak bir sıkıntı da yaşatmadı. Şu an pek pahalı kitaplıklara girişmeye gerek yok, idare etsin yeter modundayım. İlerisi için güzel bir hayalim var ama bakalım, şimdilik biraz zor gibi.
Tekrar mı gelmiş kitaplık A101’e yoksa eskiden mi kalma?
Geçtiğimiz perşembe gelmişti, 2 tane A101 şubesi yapıp 2 tane aldım. Bilseydim sana da haber verirdim. Yine duyarsam söylerim sana ama tanesi 290 olmuş, iyi zam yemiş.
Sitesinde şu an satışta sanırım bir bak @SJack .
Bi ara iki tanesini 200’e almıştım. Şimdi teki bile 200’den fazla. Neyse eğonomi çoh iyi.
Aynen öyleydi. Bende o fiyatlardan almıştım, sadece 1 tanesini 120 liraya almıştım sanırım.
Napsak temelli PDF formatına mı geçsek?
E-kitap cihazları da ucuz değil ki. Hem de keyif vermeyecek. Telefon, bilgisayardan okurum diye düşünme gözlerini açamazsın bir daha, aşırı sulandırıyor ve yoruyor
Beni yine kandırdın. Ölümüne kitap ve kitaplık.
İşlem tamam.
Sadece iki kitaplığı birbirine bağlarken şöyle ufak bir sıkıntı yaşadım. Elimi kesin bir sakarlık yaparak çizerim ben O yüzden bir tık ufak boyunu deneyeceğim ama evde yokmuş, yarın bakacağım.
Eline bir şey olsun ama kitaba olmasın. Kitap önemli.
Çok sağ ol ya Kitap önemli tabi ona bir şey olmaz da aynı şey benim için geçerli değil Acaba onları söksem mi? Eğer çıkarırsam biri daha önde biri arkada gibi duruyor, tam hizalı olmuyor. Diğer 3 kitaplığı birbirine sabitlediğim zaman böyle çıkmamıştı bunda çıktı ilginç
Ben hiç birleştirmekle uğraşmamıştım. Kullandığın vida boyu aynı mıydı peki?
Aynı ama üstün birleşme mesafesi biraz daha kısaydı alta göre büyük olasılıkla ondan oldu. Yarın bunun bir ufağına bakıp ona göre deneyeceğim.
Saramagolara ve Asimovlara bayıldım, kütüphane çok hoş duruyor güle güle kullanın