Çok teşekkürler hocam.
@isos81 ayrıca size de çok teşekkür ederim üstat.
Hayırlı olsun hocam, kitaplık modelini de bayağı beğendim. Borçlar da en kısa zamanda biter umarım. Nice yeni kitaplara ve raflara
Hocam çok teşekkür ederim.
Bizim gibi orta - alt sınıf insanlar için borç bitmez hiçbir zaman. Ancak biz kitap gibi bir zenginliği keşfetmiş, bu zenginlik içine dalmış insanlarız forum olarak. Bu forumdaki kişilerin çok büyük bir bölümü kitaplığına baktığı zaman mutlu oluyordur tahminim. Bu da bize yeter hayat boyu
Ne kadar haklı ve doğru bir mesaj bu, elinize sağlık kitaplığınız da hayırlı olsun çok güzelmiş. Benim kitaplarda kolilerden kurtulmayı bekliyor Burada paylaşmak nasip olur umarım.
Borcun, harcın, hayatın zorluklarının arasında kitaplığımın önündeki okuma sandalyeme oturup kitap okumak kadar zevk aldığım başka bir şey varsa o da kitaplarımı izlemek rafları tekrar düzenlemek. Nasıl daha çok kitap sığdırabilirim diye farklı kombinasyonlar düşünüp uygulayıp yok yok bu olmadı diyip tekrar eski düzenine getirmek.
Üzerinde kombinasyonlar denediğim kitaplığımızı sizlerle paylaşmak istedim.
Bir rafımız tamamen hobi rafı içinde yemek, resim, koku ve ağaçlar üzerine kitaplarımız var.
Diğer raflarda ise resimlerin ve bazı kitapların arkasına gelen raflarda da başka kitaplar var mesela Karanlık cevher serisinin bulunduğu rafın arka tarafı tamamen John Le Carre’e ait bir raf. Bazıları ailemiz için çok özel olsa da içerisinde ki her bir kitap bizler için çok değerli.
Kitaplığımızın önü ailecek oturup kitap okumaktan hatta okumasak bile önünde vakit geçirmekten hoşlandığımız bir yer.
Kitaplığınız çok güzel. Daha önce dediğiniz gibi karşısına geçip oturmak bile insana keyif veriyor.
Ben de Le Carre’nun Türkçede çıkmış bütün kitaplarını biriktiriyorum. Güzel tercih
Çok teşekkür ederim hocam.
Le Carre ile tanışmam ancak öldükten sonra oldu maalesef ama gerçekten çok iyi bir yazar. Kendi tarzının açık ara en iyilerinden biriyle keşke daha önce tanışsaymışım.
Çok hoş bir köşe olmuş hocam, çok beğendim. Keyifli günlerde okuyun
Çok teşekkür ederim hocam.
Bütün forumdaşlarımız önünde keyifle kitap okuyacağı, karşısına geçip “ya şu yeni kitaplarıda nereye yerleştirsek?” diye düşüneceği kitaplıklara en yakın zamanda sahip olmaları nasip olur inşallah.
Hocam okuma koltuğu/sandalyesinin markası modeli nedir acaba?
İkea Poang hocam, tavsiye ederim çok rahatlar.
Birkaç farklı kişinin paylaşımda görünce merak ettim 1Q84’ün yanındaki kapakda bıyıklı bir adam olan kitabın adı ne ?
Edgar Allan Poe kendisi
Kitapta bu
Teşekkür ederim konunun özetine bakarken gözüme takıldı.
Çeviri yönünden pek tavsiye edilmiyor. Forumdaki arkadaşlar İletişim çevirisini öneriyor eğer almayı düşünürseniz.
Çok teşekkür ederim.
25 liranın pahalı olduğu dönemler.
Kitaplık hakkında fikir almak istiyorum, evimde ikea’dan aldığım kitaplık var şuan fiyatlar artmış, çalıştığım ofise uygun fiyatlı geçici süreliğine kitaplık almayı düşünüyorum en uygunu gördüğüm kadarıyla a101 sitesinde var sizce alınır mı?
https://www.a101.com.tr/ev-yasam/4-rafli-kitaplik-yonpas-160x443x20-cm/