Gerenk yok. Fantastikle devam!
Hoşgeldiniz. Kitaplık da çok hoş olmuş. Zamanla doldurmak çok keyifli olacaktır.
Gerenk yok. Fantastikle devam!
Hoşgeldiniz. Kitaplık da çok hoş olmuş. Zamanla doldurmak çok keyifli olacaktır.
Çok hoş duruyor. Cam vitrinler de aslında elf işçiliği gibi hava katarmış xd
Forumda bir ay düzenli takılsanız hınca hınç dolar bu kitaplık benden demesi xd
Mükemmel olmuş, başka bir evde olsa çöpe gidecek bir mobilyaya güzellik katıp yeniden hayata döndürmüşsünüz. Uzun zamandır gördüğüm en güzel before/after . Bol bol fantastikle rafları doldurmak kalmış geriye
.
Çok güzel olmuş gerçekten. Renk seçimi de çok hoş. Güle güle doldurun.
Birtakım zehirlemeceler😃
Foruma hoş geldiniz. Sizi Satın Aldığınız Kitaplar ve Kitap Kampanyaları İndirimli Kitap Fırsatları konularında bolca göreceğimizi düşünüyorum. Bu kitaplığın bir an evvel kaliteli fantastik kitaplarla dolması lazım.
Roma’yı Neron, Rıhtımı AMZN40 yaktı xd
Tekrar mı geldi iki gözümün çiçeği?
Çok güzel olmuş. Büyük bir emek var. Kitaplık için çok yaratıcı bir fikir olmuş. Hoşgeldiniz.
Beni kampanya ve indirimlerden @yavanna asistanım haberdar ediyor, ona sormak lazım xd
Bay Howl, şu an böyle bir kampanya bulunmamaktadır :d
Güzel bir çalışma olmuş, emek katılınca daha değerli oluyor. Hangi boyayı kullandınız, cadence mi?
Bir de boyunu öğrenebilir miyim? Raf sayısına bakınca uzun olması gerekiyor gibi, ama tavana ve yandaki peteğe bakınca kısa gibi duruyor. Boyut algım değişti biraz.
Tamam da nasıl yaptın?
Ben de evirdim çevirdim çıkamadım işin içinden
Hepinize güzel ve çok kıymetli yorumlarınızdan dolayı teşekkür ederim.
Daha pek bilimkurguya giremedim ama ilk adım olarak güzel bi eser öneriniz varsa öğrenmekten mutluluk duyarım.
Camları sökerken gerçekten bi arafta kalmadım değil
Teşekkür ederim. Rich boya kullandım. Antrasit rengini hedefleyerek siyah ve beyaz boyayı göz kararı karıştırdık. Boyutları da 2 metre yükseklik 3 metre genişlik, raf araları da 26cm.
Yapım aşamalarını kademe kademe görmek isterseniz:
Hocam işte şimdi battın, 5 bin TL bütçe hazırla.
Ben de bilimkurgu için @SJack’e sormuştum da, sorduğuma soracağıma pişman etmişti.
Bu arada işçilik çok iyi, el emeği bir kere. @Leingrad in kitap kaplamaları ve @Eolo nun 3d baskılarından sonra zevkle takip edeceğim yeni bir hesap katıldı aramıza.
Daha alınacak bissürü kitap var. O kitaplık dolmalı. Dolacak!
Bir fantastikseveri zehirlemene müsaade etmeyeceğim!
Bence Stephenson reyiz de fantastik yazıyor ama farkında değil.
Ben ikna oldum, harika olmuş.