Çok teşekkürler. Daha iyisi sizlerin olsun efendim.
Emin olun serileri tamamlama sorunu hakkında forumdaki çoğu kişi sizinle aynı fikirde. Tamamlanmayan seriler ve sahaflalık olan kitapların yeniden basılmaması…Şuan birçok kişi Farseer serini Alfadan çıkmasını bekliyor 
Bu kadar tam seri arasında Lord Darcy’nin 3. kitabının eksik olduğunu gördüm ve duruma hemen müdahale edeyim dedim
Tamamlamak isterseniz buyrun:
https://www.nadirkitap.com/lord-darcy-3-on-alti-anahtar-randall-garrett-kitap16069452.html
veya
Kardeşinin de boy olarak altta kalır yanı yok açıkçası. 
Teşekkürler.
Hemen listeme ekleyeyim.
Tam anlamıyla sıkış tepiş olmuş. Ben o raftaki kitaplardan biri olsaydım odaya her girdiğinizde “ne olur bizi biraz rahatlat” diye yalvar yakar olurdum sanırım. Veya “Allahım ne olur yeni bir kitap almamış olsun” derdim kendi kendime 
Şaka bir yana zengin bir kitaplık. Tebrik ederim…
merlin falan gözüme çarpan
Bendeki eski Harry Potter baskılarını yeğenime verdiğimi yazmıştım, belki hatırlayan vardır. Bugün onları ziyarete geldik de, baya birikim yapmış yeğen 
Kitapları armağan etmek asil bir davranış ama ben bu konuda yani kitap verme konusunda oldukça katıyım hatta cimriyim. Kitaplarımmsss
Ben de kitap vermiyorum. 
ben kitapları okuduktan sonra beğenmezsem veya faydalı bulmazsam mutlaka kitaplığımdan çıkartıyorum. böyle böyle sadece sevdiğim veya faydalı kitaplardan oluşan bir kitaplığa ulaşma niyetim var. niyet hayır, akıbet hayır (:
ben vaktiyle verdim geri gelmedi o yüzden artık vermiyorum ama kitap hediye ederim kitaplığıma girmeden 
senin yeğen 10 seneye seni yakalar deyim 
bu kitaplar tek tek okunur mu ? internete baktığım zaman yarım kalmış gibi duruyor .
Başkasına kitap vermeye ben de karşıyım ama yeğene verilir
Ben de şimdiden kendi yeğenime kuracağım kitaplığı hayal ediyorum. Gerçi daha 14 aylık ama olsun, kendisi bilmese de ileride kitap kurdu olacak 
Aynı ben. O kitabı okumuş ve sevmemiş isem kitaplıkta durması gözüme batıyor resmen. ![]()
Kitapları okumadım. kitaplığı incelerken gözüme takıldı öyle
Goodreads’teki göz attığımda dediğiniz gibi olabilir dedim. Yalnız şöyle bir durum var seri tekil bir roman ve toplanmış hikayelerden ibaret. O yüzden seriye başlarsanız sanırım yarım kalma durumu olmaz. Çünkü hikayeler Sherlock Holmes misali tekil konulara sahip zannımca. Buradan da Aslı Dağlı’nın seri hakkındaki incelemelerini bulabilirsiniz:
Rıhtım’a yeni katıldım. Eksik kaldığım bilim kurgu, fantastik kitapları için sizden yardım isteyeceğim. Eskiden genellikle bilim ve felsefe okurdum. Sınav seneside başlamışken yavaş yavaş kurgu kitap okumaya başladım. Okuduklarım hakkında kafa yorarken bu siteyle karşılaştım. Güzel insanlar güzel kitaplar hakkında konuşuyorlar. Gerçekten buraya ait olmak istedim. En sonunda da kaydoldum. Şuan acayip mutluyum. Umarım beni anlamışsınızdır. Kitaplığımın kusuruna bakmayın iki yılda bu kadar oldu.
Hoş geldiniz ![]()
Cıva’yı okudunuz mu? Okuduysanız yorumlarınızı öğrenebilir miyim?
Bir de şu konuya kendini tanıtıcı küçük bir yazı yazarsanız çok iyi olur ![]()

Tek raf boş kaldı ama orası da kısa sürede dolar