Merhaba kitaplığınız çok güzel görünüyor. Fotoğrafları tek yoruma toplayabilirseniz herkes daha rahat kitapları görür ve daha rahat yorum yapabilir
Teşekkürler.
Yeni üyelerin her konuya tek resim ekleme şansı varmış.
İlginç kural.
Bilmiyordum öyle bir şey olduğunu. Benim hatam kusura bakmayın.
Hemen bir soru sorayım o halde. İlk fotoğrafta Fatih Kull kitabını gördüm. İthaki bu kitabı yeni baskısıyla Unutulmuş Fantastik serisine katacakmış. Siz okudunuz mu o kitabı ? Seriye katılması hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Kitaplığınız muazzam! Hatta nefes kesici. Kitaplara nefes alacak yer kalmamış. Figürlerde öyle çok güzel. Mutlulukla okuyun efendim.
Fatih Kull kitabını henüz okumadım.
Henüz Conan külliyatının 3. cildindeyim. Conan hikayeleri daha önce de İthaki yayınlarından çıkmıştı. Fatih Conan adıyla yanlış hatırlamıyorsam. İthakinin yapacağı hareket için değerlendirmede bulunamam ancak tek söyleyebileceğim şey,
Bir seriye başlandıktan sonra sonunu getirmek, ya da hiç başlamamak.
Robert E. Howard kitapları, Dresden dosyaları, Disk dünya serisi gibi başlanıp yarıda kalmış. Sonrasında da tekrar başka yayın evlerinin baskılarıyla devam etmişliğim var.
Kısaca bir külliyata yeni kitap eklemektense, mevcutları mutlaka sonuna kadar götürmeliler.
Nacizane fikrim.
Çok teşekkürler. Daha iyisi sizlerin olsun efendim.
Emin olun serileri tamamlama sorunu hakkında forumdaki çoğu kişi sizinle aynı fikirde. Tamamlanmayan seriler ve sahaflalık olan kitapların yeniden basılmaması…Şuan birçok kişi Farseer serini Alfadan çıkmasını bekliyor
Bu kadar tam seri arasında Lord Darcy’nin 3. kitabının eksik olduğunu gördüm ve duruma hemen müdahale edeyim dedim Tamamlamak isterseniz buyrun:
https://www.nadirkitap.com/lord-darcy-3-on-alti-anahtar-randall-garrett-kitap16069452.html
veya
Kardeşinin de boy olarak altta kalır yanı yok açıkçası.
Teşekkürler. Hemen listeme ekleyeyim.
Tam anlamıyla sıkış tepiş olmuş. Ben o raftaki kitaplardan biri olsaydım odaya her girdiğinizde “ne olur bizi biraz rahatlat” diye yalvar yakar olurdum sanırım. Veya “Allahım ne olur yeni bir kitap almamış olsun” derdim kendi kendime
Şaka bir yana zengin bir kitaplık. Tebrik ederim…
merlin falan gözüme çarpan
Bendeki eski Harry Potter baskılarını yeğenime verdiğimi yazmıştım, belki hatırlayan vardır. Bugün onları ziyarete geldik de, baya birikim yapmış yeğen
Kitapları armağan etmek asil bir davranış ama ben bu konuda yani kitap verme konusunda oldukça katıyım hatta cimriyim. Kitaplarımmsss
Ben de kitap vermiyorum.
ben kitapları okuduktan sonra beğenmezsem veya faydalı bulmazsam mutlaka kitaplığımdan çıkartıyorum. böyle böyle sadece sevdiğim veya faydalı kitaplardan oluşan bir kitaplığa ulaşma niyetim var. niyet hayır, akıbet hayır (:
ben vaktiyle verdim geri gelmedi o yüzden artık vermiyorum ama kitap hediye ederim kitaplığıma girmeden
senin yeğen 10 seneye seni yakalar deyim
bu kitaplar tek tek okunur mu ? internete baktığım zaman yarım kalmış gibi duruyor .