Kitaplıklarımız

Cıva hakkında tek yorumum efsane. Yazarın googletalks videolarını izlemiştim. O yüzden merak edip aldım. Kriptoloji, matematik, fizik, felsefe, ekonomi, rölatif olgular ve tarihsel arka plan çok iyi bir araya getirilmiş. En yakın zamanda diğer kitapları edinip tüm seri ile ilgili fikirlerimi paylaşırım.
Aynı zamanda yazarın bilgi birikimine hayranım. Bir yerden Roger Penrose göndermeleri bir yerden Leviathan kitabından anektodlar başka bir yerden de Fernand Braudel esintileri var kitapta.
Kitabı herkese öneririm.

7 Beğeni

Teşekkürler. Kime sorsam benzer yorumlar yaptı. Bir ayımı bu üçlemeye ayırıp en kısa sürede okumam lazım :slight_smile:

2 Beğeni

Hepsini aynı yerde toplamadığım için atamayacağım. :roll_eyes:

1 Beğeni

Fotoğraf atmayalı biraz zaman geçti :sweat_smile:

78 Beğeni

Maşallah sizin kitaplıklarınıza bakınca nereseinden övsem bilmiyorum. Çok güzel görünüyorlar. Herkesin kat kat fazlasına sahip olması dileğiyle.:wink:

5 Beğeni

boşluklar olmuyor ınsanın gözü takılıyor :sweat_smile:

doldur oraları :innocent:

3 Beğeni

Beyaz kitaplıklar görüntüyü bozuyor. Kahverengi olanlar çok güzel duruyor. Zemin ve halıyla da uyumlu. Beyaz olanları yakın. :fire:

3 Beğeni

İki tane daha kahverengi alabilirsem yaparım dediğinizi ama şu ara zor :smile:

@ali1234512 çok sürmez zaten bir iki aya kendiliğinden dolar.

@Atreyon daha iyisi sana olsun dostum :love_you_gesture:

4 Beğeni

Üst taraflara ne kaçak kat çıkılır ama değil mi? :smiley: :smiley:

4 Beğeni

Beni bir 6 7 ay idare edecek kadar çıkılır :sweat_smile:

3 Beğeni

öne 2 metre mesafe koyup 1 sıra daha çektin mi miss :sweat_smile:

2 Beğeni

İçi niye boş lafı etmesin kimse, montajı daha şimdi şuan yeni bitirdik :smile:

51 Beğeni

Dolu halini de bekliyoruz.

5 Beğeni

Kitaplar akvaryuma düşmesin dikkat edin. :smiley:

5 Beğeni

Eski arşivimi lağvetmeseydim bunun gibi 3 tane doldururdumda neyse🤔

4 Beğeni

Düşmez düşmez kimse mıncıklamazsa😄

4 Beğeni

İnternetten aldıysanız link atabilir misiniz ? Forumda gördüğüm en güzel kitaplık sanırım :smiley:

4 Beğeni

Raf düzenini kendim seçip, duvarın ölçüsüne ve akvaryuma göre özel ölçü yaptık. Daha kalın daha sağlam vs keyfe keder oldu biraz.
Teşekkürler beğeniniz için.

3 Beğeni

Sizinkilerin yanında kitaplık demeye yaklaşamasa bile bu da benim kitaplığım.

1 yıl önce kitap okumaya başladım.Buradaki her kitabı da kendi imkanlarımla bazen para biriktirerek bazen de arkadaşlarımdan aldım.

54 Beğeni

Sizin kitaplığınız da çok güzel. Zamanla kendi paranızı kazanmaya başladıkça gönlünüzce büyük bir kütüphane oluşturabilirsiniz zaten. O yüzden elinizdeki imkanlarla kendinize özel mütevazı bir kitaplığınız olması şu an için gayet yeterli bence. :slight_smile:

6 Beğeni