Kitaplıklarımız

Teşekkür ederim.:blush:
Bir şeylere birtakım bedeller ödendiği zaman bizim için değeride o kadar artar.Bu hak ettiğimizi gösterir.

3 Beğeni

Akvaryum hep orada olacaksa ve doldurulduğunda özellikle hava motoru ve kışın ısıtıcısı çalışırken nem yapacaktır. Bu konuda bir tedbir almanız gerekir. Örneğin odanın sık sık havalandırılması gibi. İyi akşamlar…

2 Beğeni

Kitaplığın bu hususta gerekli kaplaması extra yapıldı. Keza akvaryumunda buhar kapakları mevcut.
1,5mt lik bir akvaryumu idame edecek kadar yıllanmış konunun profesyoneliyim, teşekkür ederim :wink:

2 Beğeni

Evdeki kitaplıklar ve kütüphaneler ile ilgili hoş bir video

6 Beğeni

Evde olmayan 20 30 kitaptan ötürü hiç büyümüyor gibi görünüyor. :smiley: Ve hem küçük olmasından hem de tolkien kitaplarını nereye soksam bilemediğimden güzel bir simetri oturtamıyorum her seferinde farklı bir düzen oluyor. Başıma dert oldu resmen. :weary:

40 Beğeni

Kitaplığın üstüne kaçak kat çıkma zamanı gelmiş :blush:

3 Beğeni

Zamanla kitaplığını büyütürsün ve istediğin gibi doldurursun. Hiç merak etme. :smiley: Yalnız, Brandon Sanderson kitaplarını görünce insan bir tuhaf oluyor. Bu baskılara, bu kaliteye biz ne paralar vermişiz diyorum. Üstüne birde kalite düştü, bu boyutta basılmayacak filan. Allah’ım sen konuyu biliyorsun.

3 Beğeni

Evde olmayanlar gelince tam dolu oluyor o zaman kaçak işi başlayacak. :smiley:

@Artorias Ben birde hepsini aldım, gördükçe içimi gururla karışık, hüzün ve hayal kırıklığı kaplıyor. :frowning:

4 Beğeni

Niye dikkatimi çekti bilmiyorum ama raflarınız kaplama mı?

2 Beğeni

Evet elimde ki oyun posterleri ile kaplamıştım.

27 Beğeni

Elinize sağlık çok güzel görünüyorlar. İnsanın kendince birşeyler yapması çok hoş. Emek de harcanmış.

3 Beğeni

Teşekkür ediyorum, beğenmenize çok sevindim. Dediğiniz gibi kendince bir şeyler katınca insanın başta kendisinin çok hoşuna gidiyor.

3 Beğeni

Çok iyi olmuş, elinize sağlık.

3 Beğeni

Bir toparlasam, kitaplığımın son halininin fotoğrafını çekip koyacağım buraya fakat üşeniyorum artık. Kitaplar da belli bir sayıyı geçtiklerinde sanki, “Abi bırak dağınık kalsın,” diyor. Tehlikeli aslında.

1 Beğeni

bide ben atayım bakalım :innocent:

62 Beğeni

Aldığınız her kitabın serisini okumuşsunuz galiba.:blush:

2 Beğeni

yok yarısını anca okumuşumdur bi 1 senelik kitap stoğum var şu an en az :sweat_smile:

2 Beğeni

Kart oyunlarını hala oynuyor musunuz :grinning:

2 Beğeni

hediye o ama internetten mtg arenayı oynuyorum ara sıra evreni çok çekici geliyor :sweat_smile:

4 Beğeni

Son zamanlarda 50 kitaplık bir alışverişim oldu ve kitaplık artık yetmemeye başladı.

Üniversite için başka şehirde olmasam saha kalabalık olurdu fakat şimdilik güzel 3 günde 1 kitap bitirdiğim için hızlı azalıyor stoğum.

36 Beğeni