Kitaplıklarımız

Düşmez düşmez kimse mıncıklamazsa😄

4 Beğeni

İnternetten aldıysanız link atabilir misiniz ? Forumda gördüğüm en güzel kitaplık sanırım :smiley:

4 Beğeni

Raf düzenini kendim seçip, duvarın ölçüsüne ve akvaryuma göre özel ölçü yaptık. Daha kalın daha sağlam vs keyfe keder oldu biraz.
Teşekkürler beğeniniz için.

3 Beğeni

Sizinkilerin yanında kitaplık demeye yaklaşamasa bile bu da benim kitaplığım.

1 yıl önce kitap okumaya başladım.Buradaki her kitabı da kendi imkanlarımla bazen para biriktirerek bazen de arkadaşlarımdan aldım.

54 Beğeni

Sizin kitaplığınız da çok güzel. Zamanla kendi paranızı kazanmaya başladıkça gönlünüzce büyük bir kütüphane oluşturabilirsiniz zaten. O yüzden elinizdeki imkanlarla kendinize özel mütevazı bir kitaplığınız olması şu an için gayet yeterli bence. :slight_smile:

6 Beğeni

Teşekkür ederim.:blush:
Bir şeylere birtakım bedeller ödendiği zaman bizim için değeride o kadar artar.Bu hak ettiğimizi gösterir.

3 Beğeni

Akvaryum hep orada olacaksa ve doldurulduğunda özellikle hava motoru ve kışın ısıtıcısı çalışırken nem yapacaktır. Bu konuda bir tedbir almanız gerekir. Örneğin odanın sık sık havalandırılması gibi. İyi akşamlar…

2 Beğeni

Kitaplığın bu hususta gerekli kaplaması extra yapıldı. Keza akvaryumunda buhar kapakları mevcut.
1,5mt lik bir akvaryumu idame edecek kadar yıllanmış konunun profesyoneliyim, teşekkür ederim :wink:

2 Beğeni

Evdeki kitaplıklar ve kütüphaneler ile ilgili hoş bir video

6 Beğeni

Evde olmayan 20 30 kitaptan ötürü hiç büyümüyor gibi görünüyor. :smiley: Ve hem küçük olmasından hem de tolkien kitaplarını nereye soksam bilemediğimden güzel bir simetri oturtamıyorum her seferinde farklı bir düzen oluyor. Başıma dert oldu resmen. :weary:

40 Beğeni

Kitaplığın üstüne kaçak kat çıkma zamanı gelmiş :blush:

3 Beğeni

Zamanla kitaplığını büyütürsün ve istediğin gibi doldurursun. Hiç merak etme. :smiley: Yalnız, Brandon Sanderson kitaplarını görünce insan bir tuhaf oluyor. Bu baskılara, bu kaliteye biz ne paralar vermişiz diyorum. Üstüne birde kalite düştü, bu boyutta basılmayacak filan. Allah’ım sen konuyu biliyorsun.

3 Beğeni

Evde olmayanlar gelince tam dolu oluyor o zaman kaçak işi başlayacak. :smiley:

@Artorias Ben birde hepsini aldım, gördükçe içimi gururla karışık, hüzün ve hayal kırıklığı kaplıyor. :frowning:

4 Beğeni

Niye dikkatimi çekti bilmiyorum ama raflarınız kaplama mı?

2 Beğeni

Evet elimde ki oyun posterleri ile kaplamıştım.

27 Beğeni

Elinize sağlık çok güzel görünüyorlar. İnsanın kendince birşeyler yapması çok hoş. Emek de harcanmış.

3 Beğeni

Teşekkür ediyorum, beğenmenize çok sevindim. Dediğiniz gibi kendince bir şeyler katınca insanın başta kendisinin çok hoşuna gidiyor.

3 Beğeni

Çok iyi olmuş, elinize sağlık.

3 Beğeni

Bir toparlasam, kitaplığımın son halininin fotoğrafını çekip koyacağım buraya fakat üşeniyorum artık. Kitaplar da belli bir sayıyı geçtiklerinde sanki, “Abi bırak dağınık kalsın,” diyor. Tehlikeli aslında.

1 Beğeni

bide ben atayım bakalım :innocent:

62 Beğeni