Aldığınız her kitabın serisini okumuşsunuz galiba.
yok yarısını anca okumuşumdur bi 1 senelik kitap stoğum var şu an en az
Kart oyunlarını hala oynuyor musunuz
hediye o ama internetten mtg arenayı oynuyorum ara sıra evreni çok çekici geliyor
Son zamanlarda 50 kitaplık bir alışverişim oldu ve kitaplık artık yetmemeye başladı.
Üniversite için başka şehirde olmasam saha kalabalık olurdu fakat şimdilik güzel 3 günde 1 kitap bitirdiğim için hızlı azalıyor stoğum.
Karanlık Kitaplık serisini tamamlamak yeni hayalim.
Ben 29 kitap varken aldım hepsini set olarak, birde o sıralar İthaki %50 indirim yapmıştı tüm kitaplarında bunun üstüne gelmesi çok güzel oldu.
Bütün kitaplar kitaplığımda mevcut. Elimdeki 33 kitabın 28 tanesini okudum. Bu seriyi tavsiye ederim. Bildiğim korku-gerilim yazarları harici bilmediğim yazarlardan kitaplar ilgimi çekiyor. Özellikle polisiye yazarı Arthur Conan Doyle’un ve bilim kurgu yazarı H.G. Wells’in korku öyküleri olduğunu bilmiyordum. Alıp okudum ve çok beğendim.
Dr. Jekyll ve Bay Hyde’ı okudum geçen hafta okudum. İlk iki kitap ise alışveriş listemde 10 gün sonra almayı planlıyorum.
Karanlık kitaplık serisinde en çok beğendiğiniz 10 kitabı söyleyebilir misiniz?
- Dracula
- Üç Sahtekar
- Nantucketli Arthur Gordon Pym’in Öyküsü
- Cthulhu’nun Çağrısı
- Deliliğin Dağlarında
- Şeytan
- Dr. Jekyll ile Bay Hyde
- Carmilla
- Yüce Tanrı Pan
- Kara Örümcek
10 kitap söyleyemem ama gotik/korku edebiyat kanonunun önemli eserlerinden birkaçı bu seri içinde mevcut ve hepsi de çok iyidir:
- Yüce Tanrı Pan
- Uykulu Kuytu Söylencesi
- Yürek Burgusu
- Nantucketlı Arthur Gordon Pym’in Öyküsü
Maalesef şu an yaşadığım şehirde kitaplığa sahip olmadığım için, kitaplarımı muhtelif kutularda saklıyorum. Aslında ortada kitaplık olmadığı için kitaplıklarımız kısmında paylaşmak ne kadar doğru bilemiyorum ancak fotoğrafta yer alan kitaplara bakmaktan, okumaktan, varlıklarından mutluluk duyuyorum. Bu mutluluğu da paylaşmak istedim.
Hanife Hocam siz öğrenci yurdundan kitaplarınızı alabildiniz mi?
Fiziki bir kitaplık bulunmamasının içinde barındırdığı potansiyel enerji en az fiziki bir kitaplık sahibi olmak kadar değerli bence. Kitaplığımı disiplinli bir şekilde düzelttiğim zamanlarda, her şeyi yerli yerine yerleştirdikten sonra, yani kaosu sona erdirdikten sonra genelde rahatlamayla beraber bir sızı duyuyorum. Bence o sızı potansiyel enerjinin kaybolmasının verdiği sızı. Siz şu an sınırsız ihtimale sahipsiniz, hayal gücünüz nazarında.
Ayrıca bence sizin durumunuzda; o kitapların aralarında geometrik ve anlamsal olarak oluşturdukları bütünlük zaten soyut bir kitaplık yaratmış durumda. Her ne kadar ben de düzenli bir kitaplığa sahip olmayı çok sevsem de, kitaplığı kitaplık yapan paralel sıralı tahta parçaları değil, kitapların varlığı ve aralarındaki korelasyondur diye düşünüyorum.
Hatta şöyle ki; hayal gücüm gece o odada siz uyuduktan sonra minik cücelerin o kitapların arasında gezindiğini, hayretler içerisinde aralarında konuştuklarını ve gizlice bir kitap indirip okuduklarını da düşündürüyor bana.
Uzun lafın kısası: Kitaplığınız çok güzel.
Aldım aldım Haziran sonu gibi gittim aldım
Kitaplık olmasa da kitaplarınız çok güzel. Ne de olsa önemli olan onlardan alınan zevk ve bilgidir.
Her gün kitaplarının kat kat artması dileğiyle.
Sevindim Yurtta birçok şey kaybetmiş biri olarak durumunuzu ilk okuduğumda alamazsınız diye düşünmüştüm. Mutlu son olmuş.
Yalnız değilsiniz…Koli,dolap karışık şekilde barındırıyorum kitapları,hemen her yerde bir koli yada ambalajlı şekilde kitap var.Toplu değil dağınık olduğu için tatmin olamıyorum.Kitaplık bir kez aldım ama çok toz tuttu dayanamadım kitapları öyle görmeye.Umarım sizde bende istediğimiz kitaplığa kavuşuruz.Kitaplıklarımız başlığındaki cam kapaklı kitaplıklara merakla bakıyorum
Resimde gözüktüğü gibi sıkış,tıkış…