Soldan 4 kitabı okumadım. Vakıf serisinin 7 kitabını da yıllar önce elektronik ortamda okumuştum. Asimov rafına şuan basımı olan Sonsuzluğun Sonu’nu eklemenizi tavsiye ederim.
Kitaplıkta harika duruyor bence, şişesi çok güzel
@gozubocek sonsuzluğun sonu’nu okuyup kaldırmıştım, tekrar kutudan çıkarmadım, üşendim Asimov’dan ben, robot’u yıllar önce okumuştum, tekrar okuyacağım. Vakıf serisini ise hala okumadım. Bu kadar bilim kurgu severim ama çok eksiğim var hala.
Bir an önce okumaya başlamanızı tavsiye ederim. Pişman olmazsınız harcadığınız zaman.
Orada Tim Powers da var.
Genel olarak Sosyal Bilimler özellikler Felsefe alanında kitaplık oluşturmuş arkadaşların kitaplık paylaşım yapmasını bekleriz.
Sol alttaki Poe Guevara kitaplarının tümünün ön kapaklarını atabilir misiniz acaba?
Günaydın arkadaşlar. Çocukluğumdan beri evimde büyük bir kitaplık oluşturma hayalim var. Eşimle https://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/kitapliklar-ve-raflar/kitapliklar/kitapliklar/69281804/billyoxberg-kitaplik.aspx linkteki modeli beğendik. İnternetten İKEA hakkındaki yorumlara baktığım ve bir sorunla karşılaşırsam kargo, iade ve değişim konularının çok sancılı olduğunu okudum. Biraz gözüm korktu ve kararsız kaldım. Sizin tavsiyelerinizi de almak istedim. Başka bir marka ya da ürün tavsiye eder misiniz?
Şu başlığa göz atabilirsiniz.
https://forum.kayiprihtim.com/t/buyuk-kitaplik-tavsiyesi/13234
Ikea Billy kitaplıklar piyasada bulabileceğiniz en modüler ve kullanışlı kitaplıklardır. Eğer çok fazla kitap dizmeyecekseniz ya da evladiyelik olsun beklentiniz yoksa işinizi göreceklerdir (Suntadan yapıldıkları için esneme problemleri var.). Diğer durumda bir marangoza yaptırmak ya da eliniz yatkınsa kendiniz yapmak durumundasınız.
Harika. Daha net fotolar istiyoruz. Genel görünüm haricinde detaylar da olsun lütfen
Konu içinde en güzel olanı bu bence.Kıskandım.
Harika. 20krktr
Tek kelimeyle müthiş… Hatta İmrendim, hatta hatta kıskandım. Güle güle oturunuz ve güle güle okuyunuz efendim
Nabokovlar ne kadar güzel duruyor öyle. Harika bir kitaplığınız var. Şimdi kendi adıma daha hızlı Nabokov okuma ve daha çok Nabokov alma zamanı
İnsanın dışarıya çıkası gelmez, ne kadar güzel
Başka ekledim. Yarın da eklerim.
Harika bir kitaplık. Günlerce oturup seyredebilirim.
Harika…Hocam bir de sorum olacaktı.Misafir çocukları vs. odaya girdiğinde figürlerden birkaç tanesini alıp götürseydi haberiniz olur muydu?