Kitaplıklarımız

En alttaki ahşap sepetleri nerden aldınız acaba? Yaptırmış olma ihtimaliniz de var tabii. :eyes:

2 Beğeni

Onları testereli cinnetten sonra satın aldım. :smile: Şuradan inceleyebilirsiniz, farklı boyları da var.

3 Beğeni

Demek ki neymiş… Herkesin cennet tanımı farklıymış. Anmadan geçmeyelim, bilge Konfüçyüs demiş ki" Tanrım bana kitap dolu bir ev ve çiçek dolu bir bahçe ver yetişir"

7 Beğeni

Hepsini okuduğum için böyle paketleyip dizdim.

51 Beğeni

Bu da bi tık abartı sanki :thinking:

6 Beğeni

Paketleme için ne kullandığınızı öğrenebilir miyim?

3 Beğeni

Kiloluk bakkal poşetleri

4 Beğeni

barisss17 ne kadar doğru bir konuya parmak basmışsın, bir Hüseyin Rahmi Gürpınar neredeyse her türe, her zevke uygun mükemmel romanlar yazmış, bizim içimizden bizim dilimizden bir romancıdır… Ya bir Orhan Kemal hele hele bir Refik Halit Karay… Lütfen keşfedin ve kitaplığınıza bu ustalara yer verin…

7 Beğeni

Evet türk edebiyatında usta kalemlerimiz ve güzel kitaplarımız olsa da kişinin en sevdiği kitap türü fantastik/bilimkurgu olunca Türk edebiyatı küme dışında kalıyor çoğunlukla.

2 Beğeni

Müsadenizle bir kaç ekleme yapayım; Kemal Tahir, Tarık Buğra, Reşat Nuri…

3 Beğeni

Burda kaç yılın emeği var. Çok merak ettim.

1 Beğeni

Kitaplık onca yüke nasıl dayanıyor.

2 Beğeni

Aslında dayanmaması gerekiyor ama her rafa 4 5 destek çakarken allahuekber diye bağırdığımdan olsa gerek yarabbi şükür dayanıyor :joy::joy::joy::joy:

10 Beğeni

Hazır mutfakların mutfağa neyle çakıldığına bak bir derim. Dolap + içine konan tabak, tencere vs. nasıl taşıyor görmen lazım.

1 Beğeni

Puhahhahha. Gözümden yaş geldi.

2 Beğeni

Hakikaten doğru söylüyorsun. O tabakları nasıl taşıyor o raflar. Aklım almıyor. Senelerce bir de.

2 Beğeni

Nasıl paketlediğini öğrenebilir miyim?

2 Beğeni

Bakkalda şekeri unu kiloluk poşetlerle veriyorlar ya hani onlarla poşetlemiş arkadaş.

1 Beğeni

Ben ilkte dalga geçiyor sanmıştım.

1 Beğeni

Dalga geçse bile iki seçenek var bence. Ya o dediği ya da jelatinli poşet. Ben bakkal poşetiyle deneyeceğim. Olursa toplu alacağım.

2 Beğeni