Kitaplıklarımız

Zaman Çarkı göz kırpıyor…O kadar uzunluktaki seriyi okumak hep gözümü korkutuyor,bunun için sizi ve Zaman Çarkı serisini okuyan herkesi tebrik etmek lazım.:droll:
Kitaplık çok hoş gözüküyor. :hushed:

3 Beğeni

Haluk Tatar’ın tavsiyesi ile mi?

1 Beğeni

Evet hocam japonya serisinde bahsetmiști.

2 Beğeni

Fuar daha pahalıya geliyor bence özellikle amazon prime karşı.

Bide hepsi bu değil sanki. :sweat_smile:

2 Beğeni

Ailemin evindeki kitaplarım kutuphaneye bağışlanmış. Ejderha Mızrağı gibi eski kitaplarım vesair. :rofl:

4 Beğeni

Oda evlat acısı gibi koyar. :astonished:

1 Beğeni

Annem zamanında Harry Potterlarımdan birinin üzerine (ilk baskılar, bu kitapçıda sıra bekleyerek aldıklarımdan) sıcak tava koymuştu. Kitap düşmanı biraz kendisi :sweat_smile: Evde sinir krizi geçirmiştim :sweat_smile:

3 Beğeni

Yaşadığım olay. Anlık şok ve sonrasında gelen sinir krizi fakat ebeveyne yüklenememe durumu ve dışarıya çıkıp geç saatte eve gelme şeklinde devam eden süreç…

2 Beğeni

Ben yaşadığımda daha ufaktım. Şimdi olsa varya… Kıyamet kopar :grimacing: Allahtan artık tek yaşıyorum da böyle sorunum yok. Ne kitaplarım gitti ama…

4 Beğeni

BKK’leri renk skalasıyla dizmeyen bir ben varım sanırım :confused:

5 Beğeni

Renk sırasıyla çok daha güzel duruyor tavsiye ederim.Diğer türlü göz yoruyormuş hissi veriyor.:slight_smile:

2 Beğeni

Benim sıralamam, çıkış sırası + yazar ve seri kombinasyonu şeklinde.
1,7,16,26(Dune-Frank Herbert)-2,12,23,31(Arkadi ve Boris Strugatski)-3-4-5,15(Arthur C. Clarke)-6,14,22,29,41(H.G.Wells)-8-9,18(Alfred Bester)…
şeklinde gidiyor, böylece yazarlar ve seriler bir arada duruyor.
Genelde sırtta numara yoksa bu şekilde yapıyorum. Aynı şeyi İthaki Modern için de yapıyorum.
Ama İthaki Karanlık kitaplık sırtlarında numara olduğu için onları numaralandırmaya göre diziyorum.

7 Beğeni

Karanlık kitaplığı renklerine göre dizmeyi nereden çıkardınız anlamış değilim. Sadece yazarları ardışık şekilde dizemediğimden bahsetmişim. Joe Hill, Clive Baker, Ray Bradburry, Lovecraft gibi yazarların kitaplarını ardarda koyamıyorum sırtta numaralandırma olduğu için. İlk gönderide gift çalışmadığı için uğraşıp ikinci gönderiyi eklemişsiniz. O zahmeti daha dikkatli okumaya verseydiniz keşke.

1 Beğeni

Hocam neden kızdın ki biraz mizah yaptım diye, sen yanlış anladın, yazdıklarını çok iyi anladım ben, gönderiyi kaldırıyorum.

1 Beğeni

Bende tamamen rastgele şekilde dizili. Kutudan nasıl çıktıysa öyle. Renk skalası güzel görünüyor ama sizin teknik de iyiymiş. Üşenmediğim bir gün denemek istiyorum (büyük ihtimalle 2 3 yıl sonra olur bu üşengeçlik halimle).

2 Beğeni

Bu yıl ki okuduğum kitapları 7 kadar koliyle kaldırınca, geri kalan kara göründü. Bundan en erken 5 yıl sonra harika rafları olan bir kitaplığım olursa daha muhteşem fotoğraflar paylaşmak isterim. Stoklarımı alım hızıma göre iyi tükettiğimi düşünüyorum. :upside_down_face:

54 Beğeni

Yeni duvar rafım. Modern ve Türk klasiklerinin yeni köşesi.

71 Beğeni

Sol üst tarafta Tudem’in bastığı serinin adı ne acaba?

2 Beğeni

Aşağıda bilgileri yer alan seri. Ben ilk kitabı beğenmiştim okuyunca. Ama devamını getirmedim çok kitap olunca. Son çocukluk (13-15 arası) dönemi gibi lanse edliyor ama ben 23 yaşında okuyunca beğenmiştim.

5 Beğeni

@fatihcetin sağolsun sizi bilgilendirmiş ben görene kadar😊
Ben serinin üç kitabı okudum şu an elimdeki kitabı bitirince dörde başlayacağım ve çok beğendim. Konu ilk sayfadan içine çekti beni hiç sıkılmadım bir iki günde bitirdim hep kitapları. Böyle canınız kitap okumak istemediğinde ya da az sayfa okuduğunuzda falan da ilaç gibi geliyor hemen hızlı hızlı bir şeyler okuyabilmek.

3 Beğeni