Kitaplıklarımız

Çok güzel olurdu ama utanırım sanırım biraz :angel: Önce tekli deneyeyim de, altından kalkabilirsem konuk da alırım :slight_smile:

1 Beğeni

Hala kitaplığımdan çıkaramadığım 3 kitabıyla Ruhuyla eşlik edecektir. :sweat_smile:

4 Beğeni

Bazı kitapların kokularının bende alerji yapması sebebiyle ben de tam böyle kapaklı bir kitaplık almak istiyordum. Sizinki çok güzelmiş güle güle kullanın :innocent: Nereden almıştınız?

3 Beğeni

Elbette cam kapaklı bir kütüphane en güzeli ve benim de en büyük hayalim, ama eğer kütüphanen benim gibi açıksa, doğru ebadiyla yapışkanlı jelatine koyarsan, hem kitapların toza rutubete, kitap biti ve allerjiye sebep veren toz bitlerine karşı korunmuş olur, hem de sıralı halde kitapların sırtları, karşıdan, yandan bakıldığında ışıl ışıl durur, göze hitap eder ve bakmaya doyamazsın, yakın zamanda kütüphanemi sizlerle paylaşacağım inşallah, o zaman ne demek istediğimi görsel olarak anlayacaksınız.

2 Beğeni

İkea Billy kapaklı olarak geçiyor. Kitaplığın tozunu almak zorunda olmamak gerçekten harika bir şey :slight_smile:

2 Beğeni

Kitapları goodreads katologlama olayı için raflardan çıkarıp koyarken kitaplarımı gereğinden fazla sıkıştırdığımı gördüm. Özellikle bazılarının köşelerine zarar vermişim bu seneple srtık toz da alacak olsa her rafta kitap aralıklarını artırdım. Artık çok daha rahat girip çıkıyor kitaplar. Tabi bu aralara sıkıştırdığım ve kaçak katları iptal etmem anlamına geldiği için bir düzensizlik oldu. Bu kahverengi olandan bir tane yedeğim var kullanıma alsam mı kararsız kaldım aslında. Uzun zamandır beklettiğim ve okumayı da düşünmediğim kitapları satacağım. Bir de ufak bir kitaplık alacağım. Yabancıların TBR (To be read) rafları gibi okunacaklar rafı olarak kullanmak istiyorum.

Bahsettiğim ufak kitaplık bu. Bunu masamın hemen kenarına koyacağım.

images.jpeg-11

Tek sıkıntı ne kadar iyi ya da kötü bilmiyorum. Kullanışlı mı kullanışsız mı ya da… Bakalım yine planlar kuruyoruz ama uygular mıyım bilemiyorum.

58 Beğeni

Senin raflar, kitaplığın üstü, yanları falan daha 2 bin kitap alır. En azından ben öyle yapardım. :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

3 Beğeni

Satmayı düşündüklerin arasında Zaman Çarkı varsa 8 dahil sonrakilere talibim hocam.

2 Beğeni

Alfa kitap boyutlarında iki sıra dizEbiliyorum raflara aslında ama ne yazıkki diğer kitaplarda olmuyor o. 2bin olmasa da bi 500 tane sıkışır. Ama güzel olmuyor kapaklar zarar görüyor.

@Waxillium zaman Çarkı için ithakiden değişim bekliyorum değişim olmazsa hepsini satacağım. Ama sana bir kitap borcum var zaten seç bir tanesini ben alayım onu sana :blush:

4 Beğeni

Ne borcu ya, öyle şey mi olur. Vazgeçtim ben :joy:

2 Beğeni

Expanse ile Barut Büyücüsü serileri yer değiştirse daha düzenli olacak sanki. :slight_smile:

2 Beğeni

Güzel yakalamışsın. Ama expanseı türden ziyade boyutlar için o rafta tutuyorum. Kalbimde büyük bir yara zaten kendisi

2 Beğeni

Hocam edinirseniz lütfen paylaşın burada görüşünüzü, ben de istiyorum çünkü bu tarzda bir masaüstü raf.

4 Beğeni

Duymadığım farklı kitaplar çıkar mı acaba diye detaylıca inceliyorum resimleri. İthaki’ye bırakırsan yara orada kalır. İngilizcesinden devam edersin tahminimce zaten yakında. Olmadı çeviririz. :slight_smile:

2 Beğeni

Sipariş vereceğim bu hafta bakalım. Verniksiz geliyormuş öyle diyorlar, görünümden ziyade masa üstünde falan kullanmak için kullanışlı olması yeterli. Alınca buraya bilgi veririm. Daha önce aldığım 7. Parça kitaplığı bugün kuracağım artık yeter dedim çünkü :sweat_smile:

@Pyrewrath bir Dune’u baştan çevirmemiz yok mu :joy::joy:

3 Beğeni

Düzenleme bittiğine göre artık video çekebilirsin :slight_smile:

2 Beğeni

Valla müsait bir gün yapmayı düşünüyorum, öncesinde bu sipariş verdiğim kitaplık gelsin ve şu kurulum işini halledeyim ama önce @BiblofilYouTube, @Agape ya da @alper gibi kitaplıkları benimkinin 2 veya 3 katı olanlar çekse daha da güzel olur sanki. Daha çok ve daha hızlı okuyanlar da olabilir :joy:

5 Beğeni

@alper yaparsa video 8 saat sürer :slight_smile:

Ben de bir ara yaparım da video edit işini hiç bilmiyorum. Bir de telefondan çekebilirim videoyu, kalite nasıl olur hiç bilmiyorum. Biri çekse onu örnek alarak ben de çekerim…

3 Beğeni

Sen beni kurban edeceksin o belşi oldu :rofl: Ama zamanı var benimkinin. Biraz sürer yani. Sen istersen bir sütun için dene bakalım üzerinden. Youtube a yüklersen, videoyu da gündüz çekersen bence sıkıntı olmaz.

1 Beğeni

@Ozgur çekeyim nasıl bir video istiyorsunuz anlamadım ama.

Bir de nasıl upload edeceğiz tabi o mesele de var.

1 Beğeni