Kitaplıklarımız

Sen beni kurban edeceksin o belşi oldu :rofl: Ama zamanı var benimkinin. Biraz sürer yani. Sen istersen bir sütun için dene bakalım üzerinden. Youtube a yüklersen, videoyu da gündüz çekersen bence sıkıntı olmaz.

1 Beğeni

@Ozgur çekeyim nasıl bir video istiyorsunuz anlamadım ama.

Bir de nasıl upload edeceğiz tabi o mesele de var.

1 Beğeni

@Ufuk dün bana YouTube’da izlediği bir videoyu
WhatsApp’dan göndermişti. Ben yapamam ama örnek olarak o videoyu ekleyeyim buraya.

4 Beğeni

@alper’in attığı videoya benzer bir videoya istiyoruz. Öyle başında şu raf böyle bu raf böyle olmasına gerek yok. Böyle kitaplığın bir başından diğerine giderek her raf için kısa kısa yprumlar ve işte şu kitap şöyle şeyler anlatıyor gibi sadece değinmek istesiğin o raftki kiyaplar hakkında bilgi verdiğin bir video.

@alper sen yapsan güzel olur aslında, video olmasa da raf raf bize bu rafta şunlar var aralarından şunlar benim gözlerim ve bunları okurken şunları gördüm gibi her raftan iki üç kitap önersen güzel olur.

@Ufuk sessiz sessiz köşelerden izliyor aslında ondan da benzer şeyler görmek isteriz. :sweat_smile:

3 Beğeni

Kitaplık turu videolarını biliyorum ama henüz youTube kanalım yok :smiley:

2 Beğeni

Benim ikinci sıraları boşaltmam üstleri düzeltmem vs. uğraşılmaz :slight_smile: Çekeni izlerim ama :v:

2 Beğeni

Kütüphanenin son durumu böyle. Merak eden olursa araştırma-inceleme bölümünü de yakından çekip atabilirim.

!

60 Beğeni

Hocam gerçekten sizin kitaplığınızı ilgiyle takip ediyorum. Modern Klasikler, Türk Klasikleri, Can Klasikleri ve Kazım Taşkent Klasikleri, çok güzel bir kitaplık oluşturmuş bu seriler. Araştırma-inceleme kısmını da eklerseniz güzel olabilir. Ben yeni kitapları bu başlıktan keşfediyorum genelde, ilgimi çeken kitaplar çıkar belki o kısımdan da.

4 Beğeni

Neden olmasın. Köşeli bir booktuber lazım her zaman :sweat_smile:

@Ufuk hemen kaçmasaydın bee :sweat_smile:

2 Beğeni

Güle güle kullanınız. Kitapların tozdan korunması içinde kitaplıkların kapaklı olması iyi. Birgün bu parçalı raflardan dolaplardan kurtulursam ben de kapaklı kitaplık yaptırmak isterim. Ama kapak boyları çok uzun değil mi? Zamanla deforme olmaz mı?

2 Beğeni

Çok teşekkür ederim :slight_smile: Araştırma-inceleme bölümünü konu başlıklarına göre ayırıyorum. İlginizi çeken konular bulursunuz umarım :slight_smile:

4 Beğeni

Ben kitaplıkların fotoğraflarını çekmiş değilim, video diyorsun :slight_smile:

1 Beğeni

O ne ya öyle :smiley:

1 Beğeni

Her yayınevini öven booktuberlardan olmayan köşesiz ve her şeye iyi diyen birinden ziyade gerektiğinde dürüst davranabilen bir youtuber :sweat_smile:

@Ufuk bir yerden başlatalım da :joy::joy:

2 Beğeni

Anladığım kadarıyla omurgalı demeye çalışıyorsun :sweat_smile:

2 Beğeni

Köşesiz olmak bir deyim aslında. Köşeli insanların çıkıntıları olur, her yerden ya da her yoldan dümdüz geçemezler. Çakıllara takılırlar bazen sürtünürler ve bazen yol çok engebeliyse o yolu değiştirirler.
Bir yerde ‘çember’ olmak yerine sınırları, çizgileri olan kişi demek. Bilmiyorum belki benim çevremde çok kullanıyordur ama baya kullanırım ben. Omurgalı da olur ama. :joy:

1 Beğeni

Hay sen bin yaşa, aklımı aldı bu @Ozgur yok köşeli diyor yok yuvarlak muvarlak :joy:

Benim aklımda bir şeyler var ama henüz zamanı değil. Demek istediğini anladım Özgür haklısın da bu arada.

4 Beğeni

Henüz almadım biraz pahalı ama alırsam yorumlarımı paylaşırım. Kapakların sorun olacağını sanmıyorum menteşelerden ince ayar yapılır bir sorun olursa diye tahmin ediyorum.

2 Beğeni

Ben de İkea’dan kapaklı Billy almaya karar verip sonra bu modeli görmüştüm. Rengine bayılmıştım mağazada ama evde nasıl durduğunu görmek için bu başlığın tümünü tarasam da bir örnek görememiştim. Sonra da satın aldım bir buçuk ay kadar önce ama kurulmayı ve sonrasında yerleştirilmeyi bekliyordu düne kadar. Bu esnada sizin tam da bu modeli paylaştığınızı görünce epey güldüm. Üstelik King için benzer bir hayranlığımız var sanıyorum :slight_smile: Öyleyse ikimize de uzun ömürlü bir kitaplık temenni edeyim.

Almayı düşünenler için de birkaç yorumda bulunayım. Malum İkea olduğu için taş gibi diyemeyeceğim elbette. Biz duvara sabitledik çünkü kapaklara uygulanan küçük bir güçle kitaplık öne eğiliyordu (içinde kitap yokken). Sabitledikten sonra bir sorun kalmadı. Henüz çok yeni ama şimdilik ben kullanımdan ve görüntüden epey memnunum :slight_smile:

53 Beğeni

Bende de kurulmayı bekleyen aynısından 2 tane var. :smiley: Çok şahane duruyor, güle güle kullanın.

5 Beğeni