Çalışma odasındaki kitaplıkta yer kalmaması nedeniyle , yeni bir kitaplık ihtiyacım oldu. Montajını kısa sürede tamamladım ama anladığım kadarıyla aynısından kısa zaman içinde bir tane daha sipariş edeceğim. Bir kısım kitaplarım kutularında uyumaya devam edecek.
Çalıştığım yerdeki dolapları kitaplık niyetine kullanıyorum.Kurumdaki mesai arkadaşlarım da faydalanıyor böylece.Faydalanmak sınırsız,tek şart ; Alındığı şekilde bırakılması.
işte cesaret işte feraset işte fazilet işte fedakarlık işte mertlik işte adam gibi adamlık.
Yüzyılın en iyi bilimkurgu öyküleri mi o?
Ne güzel çalışma ortamı ve çalışma arkadaşı.
Evet malum kitap.O da halka açık.Bulması zor diye ayıracak olsaydım dolaptaki diğer kitaplara haksızlık etmiş olurdum.Kitaplar da canlı benim gözümde.
Harika bir uygulama olmuş.
Böyle harika kitaplara ulaşabilen arkadaşlarınızdan olmak isterdim.
Ben de size katılıyorum. Bir kitabı dolaba kaldırınca ona haksızlık yapmış gibi hissediyorum.
İlk defa bir kitaplıktaki her kitap ilgimi çekti. Görselleri indirdim. Dursun kenarda lazım olur.
Cv bırakayım beni işe alın hemen. Çok güzel bir uygulama olmuş.Tebrik ederim.
Forumdaş, teşekkürler dileklerin için. Kurum Kpss ile teknik personel alıyor Yer altından çıktıktan sonra o yorgunluğu ve stresi atmanın en güzel yolu bu dolaplar oluyor kendim ve mesai arkadaşlarım için.
Küçük bir update yapmak istiyorum çünkü yeni kitaplar ile içime sinen çok sonunda bir kitaplığım oldu.En alttaki sağ bölmenin düzenini yeni gelen çr ler ile değiştirip ortayı boş bırakıp,arasına eski bir bilezik ile ayırıcı destek yapıp,önüne bilezik görünmesin diye geniş bir ayraç koydum.Soldan alttan 3.rafta ise eksik Hava Uyanıyor serimi tamamladım(2.kitabı okuduğum için şuan rafta yok) ve böylece o rafı ciltliler yaptım.(Yandaki ciltsiz kitap kitapların hepsi tam olduğunda çıkacak serimi okuduktan sonra)Onun tam çaprazındaki yukarıya doğru neredeyse İthaki rafım oldu diyebilirim.En büyük değişikliği de süslerimi çıkartarak yaptım neredeyse hepsini.Belli başlı bir kaç tane bıraktım.Serilerim daha da tamamlandıkça daha da iyileşir muhtemelen ama içime şuan bayağı sindi görüntü.
Kitaplar sığmıyor artık. Kaçak katlar yakında görücüye çıkacak gibi.
Kaçak katımın olmadığını kim söyledi?kjvfşdr.Fotoda sakladım yukarıyı çekmeyerek.
Kaçak katı denetmenlerden kaçırmak da ne bileyim.
kaçırmak da
ne bileyim
Denetmenlerin de denetlenmesini talep ediyorum.
İşte bu adaletsizliklere karşı, yaşasın muhalefet. Yaşasın Özgür düşünce.
Ya terzi kendi söküğünü dikemez işte.
Kendimi çok bencil hissettim, ben böyle bir uygulama yapamam herhalde. Çalıştığım insanların ilgisi yok, benim okumama dahi laf ediyorlar zaman zaman zaten olsa da bilemiyorum yine de yapmazdım sanırım. Ve kitaplarınızın herbirini imrenerek inceledim. Çok güzel ve geniş. Harikasınız tek kelimeyle.
Hocam sizin kitaplıklara hastayım. Mükemmel gözüküyor.
Ne kadar düşünceli ne kadar güzel bir hareket. Kitap seçimleriniz ayrı bir güzel. Tebrik ederim sizi.
Dedem Korkut kitabına 17 lira 83 kuruş veririm, kabul ediyorsan kuzgunla haber gönder.