Kitaplıklarımız

Sen değil @alper . :rofl:

2 Beğeni

Bin tl ye versem aslında güzel olur he. Şöyle 2 2,5 kazansam anakart alırdım bilgisayarıma mis gibi :sweat_smile:

2 Beğeni

Bir ara ben de tüm kitaplığımı satıp bir arsa almayı düşünüyorum aslında. Yapsak mı bir çılgınlık :laughing:

3 Beğeni

Valla benim hayaller küçük. :sweat_smile: Anakart falan ucuz şeyler. 2bin benimki hatta. Arsa işi büyük iş ona ancak christopher dell baskılarınsan 4er 5er bulup satarak ulaşırız.

2 Beğeni

Ev yapın bence @Agape sen ne diyorsun, "kağıt ev"cileri buldum. :slight_smile:

1 Beğeni

Ne yapayım mesleğim bu :slight_smile: Elime para geçtiği an miktar düşükse kitaba, yüksekse arsaya :laughing:

3 Beğeni

Bence herkes oturduğu yerde sakince otursun ve tavana baksın. :buyucu:

6 Beğeni

Tam da “Kitaplığımdakileri tamamen satıp yeni kitaplık mı oluştursam?” derken bu diyaloğu okuyorum. :thinking:

1 Beğeni

Kitaplıkları birleştirsek marsta çok güzel kelepir bir arsa alabiliriz bence. İlerde değerlenir hem.

1 Beğeni

Benimki buraya göre nispeten küçük ama idare ediyoruz işte.

42 Beğeni

Bunlar da benim kitaplarım. Hazır toz alırken çekeyim dedim. Biraz da kutuladıklarım var ama açmaya üşendim.

62 Beğeni

Toza, rutubete karşı korumasız ama harika bir kütüphane, Grimm Masallarının ikinci cildini göremiyorum?

Ben de hani oldu atmamışım (ilk mesajdan sonra :face_with_hand_over_mouth: )
şöyle bir güncelleyeyim dedim;

Asla istediğim gibi olmuyor çünkü hemen önünde koşu bandı var ve yanında ise çalışma masam. Fazlalık mobilyalardan kurtulup kapaklı Billy’leri almayı düşünüyorum.

Yakından da çektim rafları;

58 Beğeni

Size bir kitaplık konusunda soru sormam lazım ama göstereceğim kısım oyuncak dolu şu an. Göstereyim mi?

3 Beğeni

Yüzüklerin Efendisi bölümündeki kartal çok hoş olmuş. :sweat_smile:

@Arcade bekliyoruz hala. :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Teşekkür ederim. Ben aldığımda ikinci cildi tükenmişti. Daha da okuma fırsatı bulamadığım için almadım ikincisini. :blush:

1 Beğeni

Bizim buralarda Yüzük Kartallar ile götürülür :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

3 adet gönderi şu konuya taşındı: Kulaklık Tavsiyesi

Ne yazıkki biriktirme huyum yok. Bağışladım bir çok kitabımı. Yine de kitapların içinde yaşıyorum ben de. Birara paylaşırım.

6 Beğeni

Yükleme: 4FDDEC7F-2C3A-4FAF-9CEF-E108A36F8205.jpeg… Yükleme: 538ED03F-4826-4C55-A9FA-094BA1E9388F.jpeg…

33 Beğeni