Kitaplıklarımız

O zaman da bir taraf uzun kalır. Böylesi daha iyi.

1 Beğeni

En sağ alttan ikinciyi sola alıp, ortada olanı da sağa alırsan tam oluyor, denemek lazım.

1 Beğeni

O zaman da numara sıralaması olmaz. Benim için bu gayet uygun.

1 Beğeni

Sırf bu sebepten ötürü elimdeki Hay’ları sattım. Asimetri beni geriyor. :slight_smile:

2 Beğeni

Eviniz çok büyük galiba, içinde D&R bile var.

11 Beğeni

Ben de sevmem ama yenebilirim. Bu tip şeyler aşılabilir bence.

@Howl Ev tutarken bunu ilk şart olarak belirledim. İçinde D&R yoksa tutmam, dedim.

6 Beğeni

Tek kitaplığı olup, üstünden kaçak kat çıkmaya çalışanlara selam olsun. :wave:t3:

5 Beğeni

Şahane :slight_smile: Kendi adıma kitapları dizerken kaç çay, kaç kahve içtiğimi unuttum. Yorucu ama güzel uğraş. Kolaylıklar diliyorum.

2 Beğeni

Üste tek parça ekleyip duvarla alt kitaplıkla monteleseniz daha güzel olcak sanki. Bide boyu bi tık küçükmüş bence 2 kat daha çıkılabilirmiş.

1 Beğeni

Billy almak istiyordum ama fiyat çok çıkıyor. Şimdilik böyle de mutluyum. Eklemeler de masraftan ziyade çok başka olacak. 5 bölmeli kitaplıkları üretenler kitap okusaydı böyle üretilmezlerdi sanırım.

@Kandra Çay ve kahvenin hesabını ben de bilmiyorum ama güzel stres atıyorum.

@Erato 15 sene önce filan biz de öyleydik. Ne yollardan geçtik. Her şey zamanla oluyor.

8 Beğeni

Bittikten sonra da paylaşır mısınız?

1 Beğeni

Biterse paylaşacağım.

2 Beğeni

Yapboz bitti.

43 Beğeni

Sonunda bitti arkadaşlar…

Karanlıkta:

Aydınlıkta:

130 Beğeni

Mini bir kitabevi gibi :drooling_face: 2 şekilde de harika duruyorlar :slight_smile:

8 Beğeni

Kedim olacaktı şimdi orada, hepsini kafa ata ata devirirdi. :smile: Çok güzel duruyorlar, hayırlı olsun.

2 Beğeni

Benim de kedim var ama alıştı beş ayda. Kitap okurken veya bir şey izlerken kafasını koynuma koyuyor. Bazen de çağırıyor. İstiyor ki sürekli oturayım, kitap okuyayım ya da telefonda bir şey izleyelim. :sweat_smile:

8 Beğeni

Benim kedilerin hiç umurunda değil kitaplar. Birkaç kez boş rafa girip uyumuşlukları var ama kitaplarla şu ana kadar bir alıp veremedikleri olmadı. :slight_smile:

5 Beğeni

Mini olan kısmı tam olarak hangisi xd

@Agape Mağaza sorumlusu lazımsa part time çalışabiliriz xd

11 Beğeni

Benim terminatör kucakta kitap okuma seansına çok alıştı sürekli bağırıp beni oraya çağırıyor. Gitmezsem gördüğü şeylere kafa atıp düşürüyor yere. :smiley:

2 Beğeni