Şu an mini ama bir kaç yıl sonra büyük bir kitabevi olacak gibi duruyor ![]()
Kurbağa kokteyli var, içersen. Kedi var, seversen. Kazan var, düşersen. 
@Howl Henüz iş ilanı vermedik.
Pars Bey dün ameliyat oldu. Uzun süredir uykusuzum, sabaha dek başında nöbet tuttum. Şimdi de uyuyor. Sabaha dek yavaş yavaş yapınca tahminimden çabuk bitti. Keyfini süren ortada…
Adı çok güzelmiş. 
Kazana düşeyim ben ama tek başıma canım sıkılır @Ufuk 'da benimle birlikte düşsün.
Çok güzel görünüyor. Keyifli okumalar. 
Ne güzel başkalarının kedileri; kitapları seviyor, onları koruyor. Bizim oğlan da, kitaplıkta ki kitapları, raftan düşürmeye bayılıyor. Oyun moduna girince, ilk saldırdığı yer direkt kitaplık oluyor. İşin kötü tarafı, en sevdiği oyun da bu. Epey kitaba zarar vermiş ve sırf bu yüzden, bir kaç gündür Billy kapaklı seriye bakıyorum. Parası epey tuzlu olsa da, alacağız. Yoksa raflarda, zarar görmemiş kitap kalmayacak.
@Blackheart Teşekkürler.
@eXcitinG Ben kızıp parmak sallayarak öğrettim. Parmak sallayınca kızıldığını anladı. Sonra da sabırla dokunmamasını öğrettim ama raflarda geziyor yani. Ona çözüm yok. Oralarda durmayı, uyumayı seviyor.
Bakınız:
Ticarete atılmadan evvel evde denemeler yapılıyor gibi
Dolu dolu bir kitaplık gerçekten çok güzel.
Kediler eğitilebilir hayvanlar. Tabi umurlarında olursa 
Kitaplik degil sanat eseri 
Kitaplığınız çok güzel olmuş, ellerinize sağlık, güzel zamanlarda kullanmanız dileğiyle…
Pisiye de çok geçmiş olsun, kısırlaştırdınız sanırım.
İşin en güzel tarafı, başkalarının kitaplıklarına bakar; “aaa bu kitap da varmış” diye not almak. Misal kitaplığınızda Dan Simmons’ın Terör kitabını gördüm 
Öncelikle teşekkür ederim. Pars’ın kuyruğu ile olan savaşımız sürüyorken kısırlaştırmak durumunda kaldık. Hazır kafalık varken yaptıralım dedik.
Kitaplığımda aslında görünmeyen yerler de var. Bana çok kitap gelir etraftan. Değerlendirmek için ayırırım hep. Mesela Jodi Picoult var. Hep dikkatimi çeker ama bir türlü elim gitmez. Belki okuyan vardır ama forum genelinde ben de dahil ağırlıklı olarak fantastik ve bilim kurgu okuyoruz. Bu sebeple ikinci planda kalıyor. Bu sene belki daha karışık bir okuma yapabilirim. Bakalım. Geçen yıl pas geçmiştim ama bu sene nihayet düzenim oturdu. Daha çok okuyup daha çok yorum yaparım. Yaşayıp göreceğiz.
Düzen harika, görüntü harika, açıp açıp bakıyorum. Ortadaki ekler inanılmaz hoş olmuş, ellerinize sağlık. Benim de hep böyle hayalim var ama maalesef yaşadığım ve yaşayacağım yer belli olduğu için, 5 kapaklı Billy hayali kuruyorum ancak:)
Şahane gözüküyor, emeğinize sağlık. Pars da daha enerjik duruyor. Umarım bir an evvel sağlığına kavuşur. Ayrıca ortadaki ek kısmını çok sevdim. Ben olsam üstünü doldurmazdım, maalesef kediler ayakta duran şeyleri devirmeyi çok seviyorlar. Gerçi sen eğitmişsindir kurbağayı öhöm kediyi. 
Hayat çok farklı akıyor. Bazen en kesin şeyler bile bir anda kesinliğini kaybediyor. Biraz da fedakarlık gerekiyor. Eski evimde de daha çok kitaplık sığsın diye eşyaları atmıştım. 
@Artorias İdare ediyoruz. Henüz bir saldırı olmadı.
İlk kitap okuma alışkanlığımı Marslı ile sağlamıştım. Ondan önce de açlık oyunları ile yürüyen ölülerin ilk kitaplarını okumuştum. Bu iki kitap temelimi oluşturmuştu. Sonra nasıl olduysa Marslıdan sonra her gün değil de iki haftada 1 sonrasında haftada bir ondan sonra 4 günde bir ve en nihayetinde her gün kitap okumaya başladım. Kitaplarımı ilk olarak çalışma masamın bir rafına koyuyordum sonrasında orada sığmamaya başladı. Böylece yerde üst üste dizmeye başladım. İş çığrından çıkınca. Bir tanıdığım sağolsun bana resimde gördüğünüz kitaplığı doğum günü hediyesi olarak hediye etti. Böylece artık benimde küçük bir kütüphanem olmuş oldu. Şimdi küçük kütüphane diyorum ama ilk okumaya başladığım zaman gözüme çok büyük gözükürdü bu kitaplık herhalde
.
Neyse çok uzattım. Kitap okuma alışkanlığımı oluşturmada Kayıp Rıhtımın da büyük bir payı var. Forumda gezinirken hep okuma motivasyonu sağladım. Ve bir sürü eser öğrenip listeme kaydettim. Teşekkürler Kayıp Rıhtım.
Son 1 yıldır falan çizgi romanlar sıkmaya başladığı için artık yavaş yavaş kitaplara yönelmeye başladim şimdilik bu kadar oldu.
İlk hali
İkinci hali
Ben daha iyisini yapana kadar ki son hali. 5 raflı hepsi ama en alt raflar boş olduğundan çekmeye gerek görmedim. Zamanla boşlukları doldururum nasılsa 
Ejderha Mızrağı, Gediksavaşları, Unutulmuş Diyarlar ve daha nicesi… Gerçekten harika bir kitaplık.
Sizin ve @Agape’nin kitaplığını da gördükten sonra sanırım bu başlığa bir daha girmeyeceğim.
Öncelikle nice mutlu yaşlar dilerim. Sonralıkla daha çok girin ki bir kişiyi daha bu güzel zehirle zehirleyebilelim. 
Çok teşekkür ederim.![]()
![]()
Sanırım çoktan zehirlendim bile. Orta boyutlu bir kitapçı olan kitaplığınız unutabileceğimi sanmıyorum. ![]()