Çok güzel olmuş. Çok düzenli görünüyor. Kitaplığa bakarken ‘hangi kitabı okuyorsunuz’ başlığındaki yazıların gözlerimin önünden geçti. 
Çok teşekkür ederim
Boş olan raflar da yavaş yavaş kitaplarla dolarak “hangi kitabı okuyorsunuz” başlığında yerini alır 
Okunacak çok Saramago kitabı görüyorum, anlaşılan size danışmaya devam edeceğim 
Umarım Amazon’un çılgın indirimi tekrar olur ve tüm kitaplıklar dolar.
11 - 12 tane okumadığım kitabı var. Tabii istediğin zaman danışabilirsin 
Güncelleme gibi olacak biraz ama, benimkiler,
Kitaplığım,
Rafları soldan sağa olarak eklemeye çalışacağım umarım görünürler. Dağınıklık için kusura bakmayın.
Bunun dışında başka bir odada kendisine çok yüklendiğimi düşündüğüm. Bir ufaklık var. Her rafa iki sıra dizdiğimden, göründüğünden fazla kitap alıyor.
Mesela can yayınları olan rafın arka tarafı şöyle. Unutmayayım diye çekmiştim.
Yine diğer raflarda da arkada YKY olan ve DK olan var sanırım.
Bir de çekyat var da orası karışık boşverin 
En son @HAKOYETO, @Yorumcucadi ve @Inquixty sormuştu.
Bir kütüphanen var mı, bir ufak da evin,
Kimselerin kulu kölesi değil misin,
Kimsenin sırtından geçindiğin de yok ya,
Keyfine bak, en hoş dünyası olan sensin.
Ömer Hayyam
Mükemmel, bu gerçek bir krallık, gözümü alamadım, her yayınevinden her seriden her türde kitap var, dost çatlatan kıskanılası bir kütüphane…sözün bittiği yer burası…sayfayı büyütüp kütüphanede yavaş yavaş gezinirken ‘Nâzım Hikmet’in Yolculuğu’ kitabının yanındaki Baykuşla gözgöze gelmek anlık bir şok etkisi de yarattı
Beğendim!.. 

Gerçekten çok iyi. ‘Son siparişleriniz’ konusunun daimi abonesinin bu kadar siparişini zihnimde birleştirememiştim; artık yeni siparişler hayalgücümde bu raflarda yerini bulacak (bu kitabı şuraya koyar herhalde gibisinden
) Daha bildirimi görünce heyecanlandım, halka açık mı? 
Şaka bir yana maşallah diyeyim keyifli okumalar.
Tabi, seve seve. Evim Kahramanmaraş’ta. Yolu düşen herkesi beklerim ![]()
@Ezheret çok teşekkür ederim. ![]()
Hey maşallah baya bir kasabanın kütüphanesi kadar olmuş kitaplığınız
Çoğu kitabınızı not ediyorum şimdi listeme .
Evet gerçekten paralel bir kütüphane ve kitaplar beyaz bir kütüphanede daha ön plana çıkmış ki artık benim de favorim bu renk… ciltli kitapların yatay dizilimi dikişli ciltlerde ömrünü daha da uzatacaktır… Güzel 
şunu iliştireyim ilk önce.
Hakikaten harika bir kitaplık oluşturmuşsunuz. Normalde şu delik delik yerler var ya hani rafın sabitlendiği, o delikleri hiç sevmiyorum ama onu bile fark etmedim uzunca bir süre. Kimsenin kitap düzenine karışmak haddim değil tabi (bazen bu başlıkta şunu şuraya koy, bunu buraya yatır diye sorulmadan fikir belirtenler oluyor çünkü) ama HAY’ların hepsi alt alta raflarda olsa daha güzel olmaz mıydı, neden ayırdın yavrucağızları? 
Ufaklıktaki Doğan Kitap’lar galiba fi tarihindeki idefix 5 kitap 15₺ kampanyasından kalma.
Neredeyse aynı kitapları ben de almıştım ve bir kaç Camilla hariç diğerlerini hala okumadım. 
Bakarken kitaplığa çarpıp Zaman Çarkı serisini düşürdüm.
Öncelikle teşekkür ederim.
HAY ların boyu maalesef orta iki sıra için büyük kalıyor. Sığmıyorlar zira ben kitaplığa ilave raf yaptım. Bazı sıraların boyları çok kısaldı 
Mükemmel Mükemmel Mükemmel !!!
Yeni kitaplar gelince nereye sığacak diye düşünmedim değil 
En altta Kemal Tahir’in yanında Yaşar Kemal’lerin üstünde duran YKY delta’nın hangi kitap olduğunu merak ettim? Onu, ‘Kayıp Zamanın İzinde’ ile yan yana koyabilirsin…
Valla 150-200 kitabı daha tolore edebilirim sanırım. Bu işte benim ufak olan kitaplığa iş düşebilir tabi ![]()
@Ezheret Yaşar Kemal’lerin üstündeki İnce Memed delta. Orada dursun bence elleme ![]()
Orhan pamuk delta da Orhan Pamuk’ların üstünde mesela. Kendi içinde bir düzeni var yani. Kayıp zamanın izinde için başka bir yer ayarlayacağım. Şu anda onun yeri tuhaf biraz ![]()
En son kitaplıkları yaptırdığım zaman, yani ekim ayında paylaşmıştım tüm kitaplığı. O zaman çok boşluk vardı raflarda. Şimdi son durum böyle. Uzun zaman için de böyle kalacak gibi. 
Soldaki kitaplığı nereden aldınız acaba?
İki kitaplığı da yaşadığım yerdeki bir marangoza yaptırdım. Duvardaki çıkıntılara göre kendim ölçü alıp istediğim şekilde tasarladım. O yüzden belli bir marka ismi veremiyorum maalesef.