Kitaplıklarımız

Hakikaten çok güzel, bu forumun en güzel yanlarından birisi de fikir edinmek, bilgi alışverişi içerisinde görüş kazanmak…kitaplığın çok güzel, Can, H.A.Y, İthaki dizilmleri, İş-Kültür Türk klasiklerinden dizilim ve diğerleri harika görünüyor, küçük ama derin bir cennet görüyorum kütüphanende…

Anladım, çok güzel olmuş. Güle güle kullanın.

2 Beğeni

Kesinlikle öyle. Bugün bilimkurguya bu kadar aşinaysam ve seviyorsam bu forum sayesindedir. Bilimkurgu haricinde de birçok kitap öğrendim burada. Sadece edebiyat da değil bunun dışında birçok şey kattı bana Kayıp Rıhtım. Katmaya da devam ediyor.

Dediğiniz gibi küçük ve alınacaklar listesi hâlâ kabarık. :joy: Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim.

1 Beğeni

O kadar çok kitap var ki düzenim şaştı. Duvar rafını tamamen Türk edebiyatı yapmıştım ama en üste Modern Klasikleri koydum. Onların büyük çoğunluğunu elden çıkarmak istiyorum. Son zamanlarda edebiyat ile inceleme/araştırma da iç içe girdi. Bu durum çok rahatsız ediyor. Elden çıkarmak istediğim çok kitap var burada da.

51 Beğeni

Önceden çok düzensizdi. Şimdi biraz düzenlemeye çalıştım ama az yer olduğu için istediğim gibi olmasa da eskisinden daha iyi oldu.

50 Beğeni

Sağ tarafa yeni kitaplığı (ilk foto, beyaz) ekledim, boyut farkını montajdan sonra fark ettim :sweat_smile:

42 Beğeni

Yeni evimde yeni kitaplığım.

67 Beğeni

resim Yükleniyor: 7CD9FDCD-8D81-4C44-96BC-AC536200AE2A.jpeg…

102 Beğeni

Çok güzel bir kitaplığınız var, anladığım kadarıyla yeni raflar eklemeniz gerekecek. İyi okumalar

1 Beğeni

Dolu dolu çok güzel bir kitaplık. Ne arasan var. Ayrıca güzel de düzenlemişsiniz. :wink: :+1:

1 Beğeni

İçerik de, görüntü de süper.

2 Beğeni

Okyacaklarım listemi bu kitaplığa göre yapacağım artık😃, neredeyse hepsi benlik

1 Beğeni

@isos81 Hazır temizliyorken kitaplığı güncel bir durum atayın dedim. Okudukça kitaplığımda kalmasada olur dediklerimi elden çıkarıyorum sürekli. Ayrıca ailem daha fazla kitaplık almaya müsade etmediği için şümdilik bazı kitaplar orda burda duruyor 🥲 Onun haricinde benim için gayet güzel bir düzen oluştu :grin:
Fakat yer olsaydı kesinlik yazarlar için ayrı ayrı köşeler oluştururdum.

Arka kısımları

65 Beğeni

Harika görünüyor. Beyaz kitaplık kitapları çok güzel gösteriyor, keşke ben de zamanında beyaz tercih etseymişim ama odayla uyumlu olsun diye marangoz koyu yapmıştı.

Şimdi sırada en önemli soru var: Hangileri satılık? :slight_smile:

Not: Harry Potter’lar en altta boynu bükük duruyor, onlara biraz şefkat lazım. :slight_smile:

3 Beğeni

Mangaları bir araya koysan olmaz mı?Manga koleksiyonu yapan birisi olarak altında Thomas Mann olmasına dayanamam özür dileyerekten. Biraz sevgi onlara lütfen,birbirlerinden ayrılmaya dayanamazlar :rofl: :rofl:

2 Beğeni

Ooo gerçekten harika gözüküyor.American Gods kendisini göstermeyi iyi biliyor… :drooling_face:

Opera Anlık Görüntü_2021-03-25_183020_forum.kayiprihtim.com

Senin kitaplığın gibi bir kitaplığa kavuşmak için sabırsızlanıyorum…Belirli sebeplerden dolayı bir kısmını kolide bir kısmını kapalı dolaplarda tutuyorum.Birkaç kez niyetlendim ama 1-2 sıra 6’lı raf aldıktan sonra toz vs sıkıntı oldu.Camlı almak istiyorum ama hem yer müsait değil hem çok pahalı, yani bekleyişteyim…Senin kitaplığını bir hayli kıskandım bilgin olsun. :joy:

9 Beğeni

Okudukça karar veriyorum genellikle😅 Ama genellikle çerezlikleri eliyorum. Ah ah yer olsa mükemmel bir harry pottee köşesi düşünüyordum ama anca bu şekilde sığdı.

@Arcade sanırım en çok istediğim şey mangalara ayrı bir köşe ayırmak ama yer yok 🥲 Bu arada güncel çıkan çoğu mangayı ya internet üzerinden okumuş yada izlemişimdir. Ama yinede bir ara el atıcam yer olursa koleksiyon için.

@Who_Sametto camlılarda benimde gözüm vardı ama uzunluk olarak sığmadığı için buna dönüştü. Ama yinede memnunum estetik açıdan çok güzeller. Tek sorun toz. Acayip bir tozlanma oluşuyor.

Bu arada kitaplığımın %30 u takasla geri kalan %70inide 2. El ve indirimle halletmiştim zamanında. Şimdi iyiki toplamışım diyorum fiyatları görünce😅

2 Beğeni

Sırf bu yüzden cam kapaklı istiyorum. :grimacing:

2 Beğeni

Kesinlikle alabiliyorsanız alın. Çünkü bir süre sonra tozlanmadan dolayı kitaplar sararıyor :expressionless:

4 Beğeni

Buradakilerin yanında benim kitaplığım biraz küçük kalıyor ama hayatımda iyiki de yapmışım dediğim şeylerden biri kitap okumaya başlamak oldu. Odama girip kitaplığımı görünce mutlu oluyorum :slight_smile:

57 Beğeni