Kitaplıklarımız

24 Beğeni

Temperli cam düşünebilirsiniz hocam, ama kendi kendinize uğraşma için zor bir proje olur. Bu camlar güçlendirilmiştir ama fiyatı da ona göredir. Duşakabinlerde filan kullanılan camlar bunlar.

3 Beğeni

Ofisteki kitaplıklarımın son hali

Buradaki iki parça halinde iki köşedeydi. Biri fazla güneş aldığı için diğer köşede birleştirdim.

Bu da ofisteki diğer kitaplığım.

Bunların birleşimi kadar bir tane de evde var. Yukarılarda paylaşmıştım daha önce. Bir ara ona da güncelleme yaparım.

68 Beğeni

Ne güzel dizmişsiniz. :drooling_face: Algılarım açıldı, bir ferahlık geldi.

4 Beğeni

Sol alttaki Osmanlı Devleti Tarihi kitabı hakkında yorumunuzu alabilir miyim?

2 Beğeni

Okumadım maalesef. Sahaftan almıştım fiyatı uygun olduğu için.

2 Beğeni

İçinden fotoğraf atma şansınız var mı?

1 Beğeni

66 Beğeni

Anne evinde tatil, 20-25yıllık zaman tüneli.
resim

53 Beğeni

İçerik attım, buradan bakabilirsiniz.

2 Beğeni

Çok teşekkürler. :grinning_face_with_smiling_eyes: (20 karakter)

1 Beğeni

Ben de kitaplığımın çizgi roman bölümünün resmini atayım…

72 Beğeni

Sanırım burada bir servet yatıyor. :slight_smile: Detay foto alabilir miyiz?

7 Beğeni

Şu an olmaz ama ilk fırsatta tabii ki. Kitaplığın değerini hiç maddi olarak ölçmedim ama tahminimce tamamı için ortalama bir ev parası harcamışımdır 20 senede. Çizgi romanlara da 2009’da geri döndüm. Elimden geldiğince devam eden serilerin geçmiş sayılarını topladım. Yeni serileri de takip etmeye çalışıyorum. Hafta içi ayrıntılı fotoğraf atabilirim.

7 Beğeni

İlk başlarda yeminle Amerikan Koleksiyonerlerinden birinin koleksiyonu sandım,gözlerim kamaştı yeminle.

2 Beğeni

IMG_20210722_143852

Bu da benim kitaplığımın büyük bir kısmı.
Yer sıkıntısından dolayı önlü arkalı iki sıra halinde dizdiğim için ara sıra yerlerini değiştiriyorum.

Bunların haricinde Atatürk ile ilgili kitaplarımın, ve tarihi romanlarının ve kısmen Polisiye kitaplarımın çoğunluğunu oluşturduğu bir kitaplığım daha var.

82 Beğeni

iş bankası’nın biyografi serisinden ev sevdiğiniz hangisi oldu?

2 Beğeni

Tarihe ilgim fazla, tarihi karakterlerin birçoğu hoşuma gitti.ceaser,hammurabi,Marco polo, Korkunç ivan,Macellan ilk aklıma gelenler.
Tolkien, Jack London da büyük bir keyifle okudum. Darwin yine favorilerimden.
Hangilerini okumak biraz zordu veya henüz okumadıklarınız varm ı sorusuna? Filozoflar diyebilirim.
Kötü demesemde okunması biraz zaman alacak benim açımdan hegel, kant gibi birkaç ismin

2 Beğeni

Kitaplığınız gerçekten güzelmiş. Kitaplığı yaptırdınız mı yoksa İkea mı?

1 Beğeni

İkea Billy cam kapaklı. Malum rafların yüksekliğini ayarlama özelliği büyük avantaj sağlıyor aynı zamanda.

2 Beğeni