Kitaplıklarımız

Düzenlemeyi geçenlerde bitirmiş ve çekmiştim. Alfa ve İthaki çok can yaktı toparlarken :slight_smile:

75 Beğeni

Bir kısmı

41 Beğeni

@depresifpatates seni de görselinle bekliyorum minik kitap kurdu…

3 Beğeni

Kitapların tamamı sığmadı maalesef. Aynı kitaplıktan bir tane daha alacağım gibi duruyor.

33 Beğeni

Kabalcı’nın sarı kalın kitabı, sağ üstteki Çin ve alt raftaki Che kitapları hakkındaki düşünceleriniz neler?

2 Beğeni

Che yi okudum esasında tam aradığımı buldum mu derseniz biraz diyebilirim farklı yazarlar tarafından yazılmış eserleri de okuyup tam bir fikir edinmek isterdim. Ha bir kitap kişiye yeter mi bazen yetebiliyor bazen ise tam tersi yani kişiden kişiye değişebiliyor. Çin kitabını ilk çıktığı andan beri takip ettiğim bir eser. Resmen ders kitabı niteliğinde kaleme alınmış bazı yerlerde çok sıkıldım rakamlar ve tarihlerde boğuldum. Türkiye’de alanında yazılmış belki de en kapsamlı çalışma dünya ölçeğinde konjonktürü takip etmek adına ülkelerin geçmişi ile birlikte geleceğinde de neler olabileceği, potansiyeli, vizyonunu, genç nüfusunu ve eğitimi gibi kıstaslara nerede olduklarını, nasıl yapacaklarını görme adına ilgili iseniz bu konular için okunabilir. Şehname’yi ise okumadım daha en kısa zamanda okumak istediğim eserlerden birisi çok uygun bir fiyata ve birinci baskısı olarak aldım, insan eline bile alınca yoruluyor o kadar hacimli ve muazzam bir edebi eser…

1 Beğeni

Kitaplık ve kitaplar güzel. Kedi daha da güzel :slight_smile:

7 Beğeni

Teşekkürler :slight_smile: / 20k

1 Beğeni

Aaaa kedi varmış orada :open_mouth:

3 Beğeni

Gelenler,gidenler…

64 Beğeni

Yerdeniz’ in yanındakini Kur’an-ı Kerim sandım :smiley:

2 Beğeni

:slight_smile: Martı’nın Sherlock özel baskısı.

1 Beğeni

Tam set Unutulmuş Diyarlar, Ejderha Mızrağı, Ravenloft’lar, Eddings’ler… wow. Şahane kitaplık. Bunların yarısı bile yok artık piyasada.

3 Beğeni

Eddings’ler dışında hiçbiri tam değil aslında. :sweat_smile: Teşekkür ederim.

1 Beğeni

Ne demiş yazar kitapliğim benim krallığımdır

71 Beğeni

Gördüğüm en hoş kitaplıklardan biri. Krallığınız daim olsun. :crown:

5 Beğeni

Benim de bir kitaplığım oldu!! Ve aylardır kitap okuyamayan, foruma girmeyen ben kitap seçip okumaya başlayacağım şimdi :blush:

56 Beğeni

Yaptığım hesaplamalardan sonra hayatım boyunca Billy alamayacağımı kendime ispat ettikten sonra Aslı Dağlı’nın cemiyetine katılmayı uygun buldum. Üstlere kaçak kat da çıkmayı düşünüyorum fakat an itibariyle perişan olmuş durumdayım. Kaçak kat başarılı olursa Aslı’nın da aklını çeleceğim. :buyucu:

Ekleme: Eskiden bir günde dizebiliyordum artık pilim bitti. Demek ki yaşlanmışım. Meh…

63 Beğeni

Eviniz ziyaretçi kabul ediyor mu efenim?Bir kitapları inceleyip çıkacağım.

7 Beğeni

Ziyaretçi kabul ediyorum fakat çıkmadan önce detaylı bir arama yapıyoruz. :buyucu:

19 Beğeni