Gördüğüm en hoş kitaplıklardan biri. Krallığınız daim olsun.
Benim de bir kitaplığım oldu!! Ve aylardır kitap okuyamayan, foruma girmeyen ben kitap seçip okumaya başlayacağım şimdi

Yaptığım hesaplamalardan sonra hayatım boyunca Billy alamayacağımı kendime ispat ettikten sonra Aslı Dağlı’nın cemiyetine katılmayı uygun buldum. Üstlere kaçak kat da çıkmayı düşünüyorum fakat an itibariyle perişan olmuş durumdayım. Kaçak kat başarılı olursa Aslı’nın da aklını çeleceğim.
Ekleme: Eskiden bir günde dizebiliyordum artık pilim bitti. Demek ki yaşlanmışım. Meh…
Eviniz ziyaretçi kabul ediyor mu efenim?Bir kitapları inceleyip çıkacağım.
Ziyaretçi kabul ediyorum fakat çıkmadan önce detaylı bir arama yapıyoruz.
Merak etmeyin,evde şu an bir kitaplık yerim bile yok
Geldiğinde unutturma da imlâ konusunda biraz sohbet edelim.
Konu nedir ben bilmiyorum
Güzel olmuş güle güle kullanın. Ha bana sorarsanız şimdilik halen billy candır.
Raf yerlerini ayarlayabiliyorum, bir şekilde yükseltebileceğim de, demonte halde taşıması kolay, havalandırma sorunu yok, alternatif seçeneklerde de kullanılabiliyor, bu ebatta Billy’e göre neredeyse 3’te 1 fiyatına, yarın İkea üretmiyoruz dese kendim yapabilirim, dolar almış başını giderken Billy alsam da devamını getiremem, sıkılgan insanım canım isterse cila atabilir veya renk renk boyayabilirim. Kafamdan bunlar geçerken Aslı’nın evine her gidişimde hem subliminal hem de sözlü olarak yozlaştırıldım. O yüzden öyle dedim.
Billy güzel, ben de ilk onu düşünüp istedim ama baktım olacak gibi değil. Bu ekonomide ben ne şimdi ne de sonrasında onun fiyatıyla baş edemem. Olmayacak duaya amin demenin alemi yok, diye düşünüyorum.
Heh şimdi oldu. Çok üstü kapalı olunca anlayamadık Valla mantıklıymış. Benim 2 sene daha Maraş maceram devam ediyor. Sonrasında müstakil bir ev düşünüyorum. O zaman ben de şimdikinden çok büyük bir kütüphane-oda kurmayı düşünüyorum. Belki o zaman bu seçeneği düşünebilirim. Çok güzel olmuş. Güle güle kullanın.
On numara olmuş. Maliyeti nedir? Kendin mi yaptın yoksa?
Kesinlikle Billy her yönden pişmanlıktır. Bu arada bu kitaplıklar nereden? Bence Billy’den çok daha iyi duruyor.
Öncelikle zor da olsa pek önemsemeden sadece yerleştirdim. Önümüzdeki günlerde detaylı yerleştirme yapacağım. Şimdilik kalabalıkta zor oluyor diye kitapları dizmeye odaklandık. Dün haşatım çıktığı için bugün yardım aldım.
Yine İkea’dan Hejne tercih ettim. Parçaları kendim hesaplayarak aldım. Dün fiyatlar daha uygundu fakat bugün dolar yüzünden zam gelmiş.
@BiblofilYouTube Ben salon kullanmıyorum. Salonum böyle benim. Fazla misafirim de olmaz. Gelen misafirim de zaten beni biliyor. İstanbul’da kendi evimdeydim. O zaman da yine böyle kullanıyordum.
@isos81 yanlış değilsem 2800 lira gibi bir şey tuttu.
@MelihAntepli yukarıda yazmıştım.
@Erdo taşınırken o tarz kitaplıklar cidden çok yer kaplıyor. Bunu eve getirirken tamamını arabamıza sığdırabildik. Olası bir taşınmada da pratik bir şekilde taşırız aynı şekilde diye düşünüyorum.
Bir de benim en çok hoşuma giden serilerin kesintisiz duruşu oldu. Arada raf bölmüyor veya alt sıraya dizmiyorum. Bir bakışta bütün serileri görebiliyorum. Harika oldu.
Müsait bir zamanda da arkasına led döşemeyi düşünüyorum. Şimdi halim kalmadı vallahi.
Harika olmuş, keyifli günlerde kullan. Bu arada Ikea’da stok bulabilmene de sevindim. Çünkü bir süredir Ikea’nın ciddi bir stok sorunu var.
Sadece Ikea değil gibi. 2020 pandemi ile mobilya ve bazı sektörlerde küresel hammadde sıkıntısı var. Bir de bizim ülkemizde bunun üzerine TL’nin değer kaybı eklenince (vergi, ÖTV vs bunları konuşmuyoruz bile alıştık) sonuç bu oluyor.
Konu ile ilgili olarak vakti zamanında şöyle bir haber vardı. Acaba hayata geçirirler mi?
@alper’in de dediği durumdan haberim vardı. Billy alsaydım koyu renk alacaktım fakat yaklaşık 1.5 senedir stoklara da girmiyordu zaten istediğim renk. Bunlara bakarken stok kontrolü yapmıştım. İzmir İkea’da bol bol vardı. O yüzden sorun olmadı. Kontrol edip gittim yani.
Ben de geçen hafta İzmir ikea’ya yarım boy beyaz billy almaya gittim ama gittiğim zaman stoklarda olmadığını öğrenince katettiğim yol ve trafik gözümün önünden film şeridi gibi geçti
Mecbur 3 tane yarım boy ağartılmış meşe renginden aldım ama benim aldıklarımda depodaki son ürünlerdi.
Aklında olsun internet sitelerinde mağaza stok durumları var. Ben de çok uzağım İkea’ya o sebeple bakmadan gitmemeyi tercih ediyorum. Bir de sabah kargalarla birlikte gitmeyi tercih ediyorum. Saat 11’den sonra kapıda filan kuyruk başlıyor. Pek tahammül edemiyorum. İçerisi ayrı, dışarısı ayrı savaş alanı gibi oluyor. 40 km filan bana ama gidip alıp gelmesi yaklaşık 1.5 saat sürdü diyebilirim. Yukarıdan otobandan bağlandığımızdan trafik de olmuyor.