Koleksiyonlarınız

Bir ara Orijinal Xbox360 oyun koleksiyonum vardı. Sonra koyacak yer bulamadım çoğunu sattım. Elimde Collector’s Edition’lar kaldı bir tek. Foto 2013 yılına ait olsa gerek, keza Drogba atkısı var durvarda :sweat_smile:

12 Beğeni

Bir bu kadarını da sattım birkaç sene önce, daha çok vardı ama birçoğu kayboldu :grinning:

27 Beğeni

Amuaj lyric mi o rengi anlaşılmıyor da. Ya da memoir

Gayet güzel seçimler tebrikederim.

2 Beğeni

Evet çok siyah çıkmış, fotoğraftaki Lyric Man ama Memoir’ı da seviyorum bayağı. Teşekkür ederim☺️

2 Beğeni

Benimki de ney ?

22 Beğeni

Herhangi bir dizi, film veya kitapla alakası yok ama neyse.Bazılarınız tuhaf bulabilirsiniz, ama bu da benim tükenmiş kalem koleksiyonum. Bitmiş kalemleri atmak yerine topluyorum, pek bir işe yaramıyorlar ama hoşuma gidiyor. :sweat_smile:

11 Beğeni

Bana tuhaf gelmedi, çünkü ben de bir zamanlar böyle bir koleksiyon yapmaya başlamıştım ama bi kaç hafta sonra anlamsız geldi ve koleksiyonu bitirim kalemleri de çöpe attım :laughing::laughing::laughing:

Bu da benim yine bir zamanlar başladığım kapak koleksiyonum :smiling_face: Ama bir süredir koleksiyonuma ara verdim. Tekrar başlamayı düşünüyorum. En zevkle yaptığım koleksiyon nedense bu olduğu için.

10 Beğeni

Yeni parcalar buldum ama bu en tatlısı , ne aradım seni minnoş :pray::heart_eyes::heart_eyes::scream:

16 Beğeni

En sevdiklerim :confetti_ball: Nissan xteria ,32 Ford , Honda N600​:heart:

10 Beğeni

Burada paylaşılanlardan biraz farklı bir koleksiyonum var. Muhabbet kuşu benek tüyü koleksiyonu. :joy: Koleksiyonun esas parçaları az sayıdaki siyah benekli tüyler, diğerleri benim yanımda bıraktığı hediyeler diyebiliriz. :grin:

image

11 Beğeni

Behzat Ç.'den sonra gördüğüm her kırmızı vosvosu almamla oluştu. :slight_smile:

28 Beğeni

Eşimle beraber clipper koleksiyonumuz var. Hepsi birbirinden farklı 1.076 çakmak var :blush:

38 Beğeni

Harika bir koleksiyon.

Benim de varımı yoğumu yatırdığım koleksiyonlarımdan birisi, oyun kartları;

Kapalı destelerim ise farklı yerlerde farklı şekilde istiflendi tabi.

2 dolarlık da 200 dolarlık da destem var, maddi yönü bir tarafa bu olay da tam bir hazine avcılığına dönüyor zaman içerisinde.

21 Beğeni

34 Beğeni

Sen koleksiyonunu yapmadıklarını paylaşsan daha hızlı biter. :face_with_hand_over_mouth:

4 Beğeni

Kurtuluş harbi döneminden, esir düşmüş düşman envanterinden el konulmuş çeşitli kalibrelerde fişekler.
Kapsamlı bir fişek koleksiyonum var ama en nadideleri bunlar.

15 Beğeni

Manga koleksiyonum var kendi çapımda.

Bu İngilizce kısmım.

Bu da Türkçe kısmım.Toplamadığım bayağı seri olmasına rağmen 3.5 raf çoktan doldu ilk rafları üst üste dizmeme rağmen. Ne yapacağım bilmiyorum.

19 Beğeni

Sanırsam elimdeki en koleksiyonluk şey bu. @SJack ve @SALAZAR beni Yüzüklerin Efendisi evreniyle tanıştırdıktan birkaç ay sonra Letgo’da, piyasa fiyatının %10 fiyatına falan bulup almıştım. :slight_smile: (Masanın dağınıklığı için kusura bakmayın.)

Bu da komşumun hediyesi. Muhtemelen korsan ama yine de elimde Hitchcock’un Psycho’sunun bulunması hoşuma gidiyor.

12 Beğeni

12 Beğeni

Sonunda 🤦

Ve Defender serisine bugün katılanlar

Elimdeki diğer def leri çekmeye üşendim.

14 Beğeni