Koleksiyonlarınız

Bir an ilk fotoğrafı görünce bindiğimiz arabalardan koleksiyonunuzun olduğunu ve yeni bir araba eklediniz sandım ufak çaplı bir şok geçirip :grin:.

6 Beğeni

Onu başa koyarken aynısı aklıma gelmedi değil :grinning_face_with_smiling_eyes:

5 Beğeni

Kutulandı iki gözümün çiçekleri 🤦

12 Beğeni

Biraz hasar almalarını göze aldınız sanırım :smiley:

2 Beğeni

Tahammülüm olacağını sanmadığım için tüm eşyalar taşıma şirketi ile
Bu bebekler ve kitaplarım ise şahsi aracım ile gidecekler varış noktasına :joy::joy::v:

1 Beğeni

Achtung Panzer!
Waffen SS Panzerkampfwagen Tiger Ausf. B (Tiger II)

Gerçi bu King Tiger çok kıymetli bir arkadaşa alındı ve aşağıdaki ​italyan m13 ve heinkel ile diorama yapılacak ama olsun.

Bundeswehr Leopard 1

Bu göz bebeğim :fire::exploding_head: ve tabiki bir leopard ın taretinin sadık yari Maschinengewehr MG3 ünün güzelliği.

İtalian m13/40

Luftwaffe Heinkel He 111

Mitsubishi Type 90

Evet hepsi metal :dizzy_face:

27 Beğeni

Rubicon’ un güzelliği

13 Beğeni

16 Beğeni

Sovyet uzay araştırmaları pullarım. 90’lardan…

30 Beğeni

Tek kelimeyle muazzam.

1 Beğeni

Eskiden ben de ilgileniyordum. 2 defter var elimde, aile yadigarı.

Bunun dışında oyuncak araba ve figür koleksiyonumuz var. O işlerle eşim uğraşıyor. Açıkçası koleksiyon fikrinden uzağım artık.

21 Beğeni

Yıllardır devam ettirdiğim bir diğer tutkum. Eski, sizin için önemsiz tesbihleriniz değerinde alınır. :smile:

9 Beğeni

O yeşil Defender Double Cub’ı o kadar aradım bulamamıştım. Çok şükür bizim ufaklık sayesinde biraz kurtuldum toplamaktan. En sevdiğim Bone Shaker’ımı kaybetti, bir çoğunu balkondan attı, ben de soğudum. En sevdiklerimi ayırıp kalanını ona verdim. Kaybettiği yeşil bir Porche vardi, onunla uyurdu hep. Artık heryerdeler. Salonda, koridorda, yemek masasında… hatta yastığın altında bile çıkıyor. Bunlar yüzünden terliksiz gezmek tehlikeli bizim evde.

1 Beğeni

Betamax koleksiyonum. Cihaz yok :slight_smile:

13 Beğeni

Ben de yaklaşık 4 senedir muhabbet kuşumun döktüğü büyük tüyleri biriktiriyorum. Yaklaşık 2 senedir de yaptığı boş yumurtaları topluyorum. Bir tane daha yolda. :sweat_smile:

23 Beğeni

Ufak çaplı bir çiftlik yani.

2 Beğeni

Maalesef öyle. Umarım ufak çaplı kalır. :joy:

2 Beğeni

Abimde de şu an 5 tane muhabbet kuşu var ve sürekli yumurtluyorlar. Sayıları 10’u geçtiğinde arkadaşlarını kuş bakmaya ikna etti ve onları kuş sahibi yaptı. :joy: Ben hiç sevemedim kuşları, kedi insanıyım. Abim de kedileri hiç sevmez, kuşlara bayılır.

Neyse demem o ki çok güzel bir fikirmiş boş yumurtaları saklamak. Abime ileteceğim bunu. Teşekkürler. :sweat_smile:

2 Beğeni

İnanamıyorum. :joy: Ben hepsini çok severim ama 5-10 kuşla da baş edemem sanırım, 5-10 köpek ve kediyle bile baş edilir ama o kadar kuşla baş edilmez deneyimlerime göre.

Bir tanesine zor yetişiyorum şu an, doğrusu benim kuş 2-3 tanesine bedel sanırım. Aşırı hiperaktif, deli gibi. Kronik boş yumurtlama sıkıntısı da var, annemi eşi olarak görüyor ve onunla vakit geçirdikçe kendi kendine yumurtlayıp duruyor. Bu yüzden sürekli veteriner kontrolünde yumurtlama işini abarttığı için.

Bırakın 5-10 tane kuşu bir tane daha olsa maddi manevi iflas ederdim sanırım. Abinize sabır diliyorum. :joy: Ben de 4 sene önce muhabbet kuşu evlat edinince zoraki olmasa da @taurenim’in aklına sultan papağanı evlat edinmek düşmüştü. :slightly_smiling_face:

3 Beğeni

Ekim ayından beridir topladığım, miniminnacık CD koleksiyonum. Sürekli 2. el rock CD’si araştırıp duruyorum fakat maalesef koleksiyon değeri taşıdıkları için öğrenci bütçesini aşıyor. Rahat kafayla satın alamıyorum asla. :slight_smile:

Metallica albümleri çok ulaşılabilir olduğu için Garage Inc. öncesi albümlerini toplamam çok kolay oldu. Diğerleri de hediyelerle beraber denk geldikçe aldıklarım.

Daha almak istediğim çok fazla albüm ve “keşke diskografisini dizebilsem” dediğim çok grup var; Led Zeppelin, The Cure, Fleetwood Mac, 80ler metal grupları vs ama birçoğu nadir bulunuyor, olanlar da öğrenci bütçesi için pahalı maalesef.

Umarım seneler içinde büyür bu koleksiyon ve ben de piyasadaki CD’leri daha rahat satın alabileceğim günleri görürüm. :smiling_face_with_tear:

13 Beğeni